מכתב התפטרות

ברה

New member
מכתב התפטרות

אני מכירה מישהי עולה חדשה, חברה של אמא שלי שרוצה להתפטר מעבודתה הנוכחית אבל היא לא יודעת איך לכתוב ומה ואמא שלי שמעולם לא התפטרה גם לא אני אודה לכל היועיל לעזור בכבוד רב ברה :) יספיק רק מעין משפטים מרכזים שאת הפרטים הספציפים אפשר להשלים ותודה שוב!!

Lilit25

New member
כשאני הגשתי מכתב התפטרות..

ממשרת מוקדנות גועלית פשוט כתבתי בקצרה, בכתב יד ברור, על דף חלק ונקי: תאריך: 4 אוג' 2003 "זרובבלה" (שם בדוי),שלום רב, הריני מגישה בזאת את התפטרותי ממשרת "בלה בלה" בחברת "איכסה פיכסה", בתאריך: 4.8.2003. סיבת הפסקת העבודה: "גועל נפש מהמקום והעבודה". בכבוד רב, (היו שלום ותודה על הדגים
) לילוש
לא ממש הקפדתי על רשמיות, אבל גם אם תסתפקי בציון עובדת התפטרותך ובתאריך הגשת ההתפטרות זה יהיה בסדר..

Lilit25

New member
בבקשה../images/Emo24.gif

אני מקווה רק שלמעסיק שלה יש חוש הומור מפותח

siv30

New member
לא מספיק..מצטערת

על פי החוק, עובד המתפטר חייב לתת למעביד הודעה מראש על פי מספר הימים הנקוב בחוק קרי, לכל חודש עבודה יום ומעל לחצי שנה עבודה חודש הודעה מראש. אם העובד אינו עומד בתנאי חוק הודעה מראש המעביד יכול לנכות לו מהסכומים המגיעים לו בדין.
התפטרות בסגנון שאת מציינת היא במקרה ולא מגיעות לך זכויות. בכל מקרה אחר יש לציין הסתייגות שבהתפטרות את לא מוותרת על הזכויות המגיעות לך בדין,משמע ימי חופשה שלא פדית, הבראה כחוק, פיצויים במקרים מסויימים. לסובב את הגב וללכת מתאים לאנשים שאין להם מה להפסיד.

Lilit25

New member
כפי שניתן לראות מהמכתב המושקע..

..I didn't give a damn
כמובן שכשקיים חוזה העסקה צריך לנהוג על פיו - טווח הודעה קבוע מראש, הסכמי פיצויים, המלצות וכו'.. ואת צודקת, לא היה לי מה להפסיד

ברה

New member
תודה ממש לא הייתי רוצה לדפוק את אות

אותה אישה יש לה מספיק בעיות.. את יכולה להראות לי בבקשה איך אמורה אז להראות הודעה של התפטרות כמו שצריך? כי כמו שאמרתי אותה אישה היא עולה חדשה לא הכי מתמצאת באיך כדי לומר מה.. גם לפי מה שהבנתי היא מצאה עבודה אחרת אני לא יודעת כמה זמן היא עובדת בעבודה הנוכחית אבל לפי דבריה הבוס לא הכי נחמדה אליה אז..

Lilit25

New member
ברה.. ../images/Emo13.gif

מצטערת על הטון המבודח בהודעה הקודמת.. כל מה שכתוב באותיות לא מודגשות - זו בדיחה.. לא באמת חתמתי ב"תודה על הדגים"
אוקיי, הנה הצעה למכתב הכי פשוט שיש. (מצורף בקובץ). אין צורך לפרט את תנאי ההעסקה והפיטורין במכתב ההתפטרות. אם יש לך חוזה - החוזה תקף גם אם לא תצייני את האותיות הקטנות במכתב שתגישי. מכתב התפטרות צריך להיות קצר וקולע, הכי פשוט שאפשר. להגיש על דף חלק ונקי, אפשר בכתב יד

ברה

New member
אני הבנתי את זה...

התייחסתי רק לחלקים הרציניים לא התייחסתי לזה בתגובותי אבל יש לך חוש הומור טוב! המשיכי כך

למעלה