מכתב ותשובה: מוטורולה

פלסטיק

New member
מכתב ותשובה: מוטורולה

מצורף כאן מכתב של אדם מבלגיה אשר לטענתו חברת מוטורולה העולמית מחקה את מדינת ישראל מחוברות ההפעלה שלה וכן מהאתר שלה. בחוברת ההפעלה היא עוד הגדילה לעשות ושמה את מדינת פלסטין. בשירשור אני אוסיף את תגובת מוטורולת ישראל. שנראית לי יותר הסבר ותירוצים ופחות סיבה. כל אחד רשאי לעשות בתגובה ככל העולה על רוחו, אני החזרתי אתמול את מכשיר הסטארטק שלי והחלפתי לחברה אחרת.

פלסטיק

New member
ותגובת מוטורולה ישראל

דרך אגב שמעתי ששרתון גם עשו תרגיל דומה ובתגובה בוטל שם כנס של עורכי דין שהזמינו 150 חדרים. בכל אופן מוטורולה התחייבה לתקן את המעוות, נקווה שתעשה זאת

ashomer

New member
אגב

מנכ"ל מוטורולה כריס גלווין פירסם הודעה שעל פיה מוטורולה העולמית מצטערת על אי ההבנה ועובדת לתיקון הטעות

כל הכבוד!!!!!!

ככה צריך! אני גאה בך שהחזרת את הסטארטק, גם אם לי היה מוטורולה בבית הייתי עושה בדיוק כמוך. אני קורא לחרם על מוטורולה עד שהיא תתקן את המעוות ותתנצל! ד"א, קרה לאבא שלי משהו דומה עם מעריב, זוכרים את הפגז הזה של צה"ל שהרג חמישה ילדים? אז בשבוע הראשון לא ידועו שזה פגז שנורה, אמרו מוקש ישן או משהו גם דובר צה"ל, גם ידיעות אחרונות וגם גלובס. רק מעריב ישר כתב. אבא שלי התקשר אליהם, הם לא הסכימו לשנות, להתנצל, או להסביר, אז ביטלנו את המנוי ועברנו לידיעות :) אפילו הסגנית עורכת שמה התקשרה עלינו, אבל זה כבר היה מאוחר מדי... איך הגעתי לזה בכלל??

idan3k

New member
כל הכבוד, אני בעקבותיך...

עשית בהחלט דבר נכון, לנו יש בבית 7 פלאפונים (ל-4 נפשות...) 4 מהם של מוטורולה (שארק, 2 סטארטקים וV.VIP) ההתחייבות של אחד הסטארטקים עומדת להסתיים בעוד כחודש ולכן נחליף אותו בסמסונג 914 של אורנג´....

למעלה