מכתב חדש מאביב בארכיון

Hosh17

New member
מכתב חדש מאביב בארכיון

למי שמתעצל להכנס... ילדי אור הירח שלי תודה על כל הברכות והמילים אני מעביר את היום הולדת באולפן בהקלטת הסינגל "שחור לבן" שיצא עם האלבום בהופעה חיה במהלך ספטמבר , המתנת יום הולדת שלי זה לטוס ללונדון בשבוע הבא ולהקליט לאלבום שלי את התזמורת כלי מיתר של לונדון 25) נגנים) שהם נחשבים כיום להכי טובים בעולם וגם האולפן שאקליט בו הוא הכי יפה בעולם ושייך לסר גורג מרטין (מפיק מויקלי וחבר שישי בחיפושיות) . לקחתי ברייק מההקלטה כי היה לי חשוב לומר לכם היום שאתם המתנה הכי יפה שקיבלתי בחיי.. אני חוזר להקליט אז מזל טוב לי ותודה לכם אוהב אביב גפן חמוד

מקווה שזה לא יהיה סט מחובר,

לא ממש הבנתי מה הולך לצאת נגיד הופעה חיה בDVD או בדיסק ולזה מצורף עוד כמה שירים חדשים? בכל מיקרה אני מקווה שיהיה פה את זכות הבחירה! שכל דיסק יהיה בנפרד ולא בחבילה כוללת,,,, שכל אחד יוכל לבחור מה מתאים לו לקחת,,,

../images/Emo99.gifאיזה בן אדם מקסים

אני אשכרה ראיתי את ה שאנשים כותבים לו וזה..חשבתי לכתוב לו גם, אבל אח"כ אמרתי לעצמי "בטח הוא יסתכל על הברכה ויצחק על המעריצות האלה שכותבות לו מכתבים" אז לא רציתי להיות אחת כזאת שהמכתב שלה ילך לפח..=/ אבל הוא אשכרה עיין בברכות ועוד כתב מכתב תודה. איזה מלך!

למעלה