מכתב חדש מהלינה

Juramento

New member
מכתב חדש מהלינה

אלון היקר תודה על המייל שלך. אני חזרתי לפנות בוקר מביקור קצת ארוך לפולין. יש טקסטים חדשים שלי בזכור ותוכל לראות אותם. אשמח להשתתף בפורום שלכם, אבל כרגע אני עסוקה מאוד בכתיבת זיכרונות של ידידי. קטע הסיפור אפשר לראות בכותרת "לכי איתו ילדתי" בזכור. אם יש למישהו מהנוער שנוסע או חזר מפולין אענה ברון במידת הזמן. כל טוב לך, בידידות רבה, הלינה

הלינה בירנבאום

ניצולת שואה שכתבה שירים רבים אשר נמצאים באתר שלה. ויש כאן כמה כולל אותי שכותבים לה אימליים אני אישית ממליצה בחום היא אישה מאוד מיוחדת ונחמדה.........

tal afula

New member
מנצל"ש.... הלינה בירנבאום...

מה הכתובת של האתר שלה..? תודה מראש

חח מכתב דומה מאוד לשלי גם אני

שלחתי לה מכתב אישה מדהימה ומיוחדת פשוט אין מילים ולזאת ששאלה מי זאת הלינה הלינה היא ניצולת שואה אישה מדהימה וכדי לך לקורא את החיים שלה עברה הוא לא פשוט ומאוד קשה אך מעניין

אלון דיברתי עם הלינה ובקרוב מאוד

היא תישלח לי את הסרט ואת הספר שלה אני מחכה כבר כל כך לקרוא ולראות את הסרט אישה מדהימה וחברים מי שצריך עזרה ותמיכה יש כאן את המייל שלה היא תישמח לעזור לכולם היא בחפץ לב תעזור לכל מי שנתקל בבעיה אין מילים

trigotrigo

New member
אחי, אתה מקושר!

אני אשמח לכתוב לה! כשיש לי הזדמנות לכתוב לאדם מיוחד, אני לא מוותר עליה.

Juramento

New member
טוב...כולם כנסו בבקשה

אני פשוט מתרגש שאני קורא את התגובות שלכם... הלינה הזמינה אותי אליה כדי שאני אלמד אותה כיצד לכתוב בפורום, וגם לקבל עותק של ספרה באופן אישי, אני מתכתב איתה מאז שחזרתי מפולין וכל מכתב שלה הוא מרגש יותר מקודמו...הלינה חזרה שלשום ממסע ארוך במיוחד לפולין... אני רוצה שנפתח שרשור מכתבים להלינה, ואני רוצה לשלוח לה את הקישור לשרשור במייל כדי שתראה אותו. מה אתם אומרים?

trigotrigo

New member
אתה הולך לפגוש אותה?!

וואו! (זה היה במלה אחת) העניין של המכתבים נשמע מעניין מאוד!

אלונוש

אני אישית מתרגשת בשבילך, אתה זוכה לפגוש מישהי מדהימה ואני מקווה שתמסור לה את אהבתנו של הפורם ואני כמעט בטוחה שכולם יכימו איתי. אני כתבתי לה מכתב אני מקווה שהיא תקרא אותו ..........

Pukipsey007

New member
הלינה בירנבאום../images/Emo35.gif פלאשבק מהמסע..

הלכנו בעקבותיה באחד מהמחנות [אני לא רוצה סתם לזרוק שם של מחנה כי אני לא בטוחה
], זה היה מרגש מאוד. רשמתי לפניי להגיע ליצירות שלה. תודה אלון

למעלה