מכתב ילדותי (?) לבעלי העתידי!

לימונדה

New member
מכתב ילדותי (?) לבעלי העתידי!

בעלי העתידי היקר והנפלא! אתה אי שם, חי לך בשלווה, ואולי אתה עדיין לא חושב עליי... אני לעומת זת יקירי, חושבת עלייך הרבה. איך אתה נראה? היכן אתה גר? מה שמך? כמה ילדים יהיו לנו? איפה נגור? כיצד תראה החתונה וכ´ו וכ´ו. רק שתדע בעלי העתידי (ואני בטוחה שהנפלא) שאתה מכניס לי אור לחיים עוד לפני שהגעת אליהם. בזכותך אני יודעת שיש טעם לחיי ושיש לי למה לחכות. אתה סיבה מספקת בשבילי להמשיך לקום כל בוקר, ולהמשיך את החיים שלי, ולהתבגר, ולחכות לך. אני מודה ומתוודה- אני כבר מחפשת אותך בכל פינה. לעולם אין לדעת היכן ומתי אמצא אותך, אבל אני מחכה. ואני יודעת- שכל הפעמים האלו, של אהבה חד צדדית ולב שבור- הן סתם נסיונות כוזבים והתכוננות לקראתך. אתה הוא זה שעוזר לי בדרכך לאחות את הלב ולאסוף את השברים, ולשמור שם בתוכי, מקום גדול גדול במיוחד בשבילך. אני כבר לא יכולה לחכות, לחיינו המשותפים. לכנות שאני בטוחה שתשרור בינינו, לכבוד ההדדי, לאהבה הגדולה, להשלמה הזאת. לשיחות אל תוך השעות הקטנות של הלילה, למגע, למתנות... אתה, כבר מעכשיו, חלק בלתי נפרד ממני. וני רוצה מהמקום הזה של ילדה קטנה בת 14, להגיד לך תודה גדולה על הכל. תודה על האוויר לנשימה. תודה תודה תודה. אני אוהבת אותך!
סתם רציתי לשתף...

לימונדה

New member
תגידו ההתעלמות ממני מכוונת או שזה

פשוט ככה?? זה כבר המכתב השני שאני מפ]רסמת- ואין שום תגובה! אז מה אם אני קצת יותר קטנה מכם? להגיב אפשר- זה לא עולה כסף...

Y A E LY

New member
טוב לימונדה

תראי- דבר ראשון בעניין הגיל אנחנו בדיוק באותו הגיל... לפעמים עדיף לא להגיב אם אין מה אני מגיבה רק כשבאמת יש לי מה להגיד ולא בשביל לתת סיפוק לכותב. חלק מהענין לימו זה לא רק לדרוש שיגיבו לך זה גם להגיב לאחרים- ומחיפוש קצר שעשיתי פירסמת בפורום שתי הודעות בכל חייך ושתיהן מכתבים+ הודעה אחת שללמה את לא מגיבים? אנ כרגע נמצאת בסערת רגשות ובדיכאון גדול. אני לא מסוגלת להגיב או להתעמק, אני פה בשביל להיות קצת עם כולכם- אין לי את היכולת לעודד עדיף שאני אשתוק מאשר להגיב דברים שהם לא אמיתיים.

זה קצת עצוב לדעתי

שהדבר היחיד (לפי המכתב שלך) שגורם לך לקום בבוקר הוא התלות באהבה שעוד לא מצאת. את ילדה בת 14. את לא חושבת שאת צריכה לגבש לעצמך זהות אישית לפני שאת הולכת לחלוק את החיים שלך עם מישהו? לדעתי את צריכה להיות בנאדם שלם לפני שאת יכולה לאהוב מישהו באמת ובתמים. אם תתאהבי לפני שתהיי אדם בפני עצמך, לעולם לא תהיי באמת עצמאית. זו דעתי.

למעלה