מכתב ישן שלא נשלח...

אניהו

New member
מכתב ישן שלא נשלח...

בדיוק כשהוא דרך על הכוס נזכרתי בך. היה צליל כזה של "שוואחס". כמו שהורגים ג´וק רק בענק. היה הרבה רעש, לפחות כך נידמה לי כי אחרי קטע כזה באים המזל טובים וכו´...אבל אני לא הייתי שם. רק חשבתי עלייך ואיך תיראי עם הינומה לבנה. עם חיוך שלא נגמר. עם מלאכים שמקיפים אותך. איתי. חשבתי וחשבתי וראשי הפך מעט סחרחר. חשבתי מה יהיה אם זה יקרה ומה יהיה אם...לא. ואת..את היית כל כך יפה, את יודעת? כן אני מכיר אותך, את תגידי שכל כלה יפה ואיכשהו זה נכון כי באמת כלות הם יפות אבל את...את הכלה הכי טהורה שאני אפגוש. החיוך שלך גורם לחורף להיות חם. נעימת צחוקך היא המנגינה הכי יפה בעולם, אפילו תינוקות יהנו ממנה. אפילו חרשים. אפילו אלוהים, כך לפחות נידמה לי לעיתים, ברגעים שהוא חש בבדידותו הוא יורד למטה ומחפש נקודות אור בעולם שלו. מבט אחד עלייך והוא מתחרט שהוא לא...בן אדם. ואת לא יודעת את כל זה. מצחיק לא?!?! זה ניראה לי לעיתים...משול לאדם שזכה בלוטו בפרס ענקי אך אינו יודע את זה ואולי גם לא יידע. ואת עיוורת מעט. ועשירה כל כך שאין לך צורך בכסף כי יש לך מעבר לזה.. בדיוק כשהוא דרך על הכוס נזכרתי בך. בנעימת צחוקך. באפך המתכווץ. בחיוך האלוהי שלך. בשמים של חודש יוני שנצצו לכבודנו בלבד ואת לא ידעת את זה. דמעות ניקוו בעיני ומחנק הציף את גרוני. בדיוק אז. יקירתי. את יודעת..קראתי בתנך לא מזמן. אלוהים ברא אותנו בצלמו, כמובן. בצלם אלוהים...זה אומר בצל מאלוהים...לא?!?! אולי. כי ניראה לי שבכל אחד יש מעט אלוהות. יש כאלה שמשמרים את זה. יש כאלה שמשליכים את זה כי הם בוחרים ברע. ובך..עלמתי שלי..בך יש כל כך הרבה אלוהות והיא כל כך גלויה. כל כך הרבה יופי...וטוהר שלעיתים אני מוצא אותי בוהה בך. מרגיש עצמי מתמלא. כותב לך ועלייך. כאילו אני נוגע בשמים. כאילו אני לרגע...מלאך. יקירתי... כל המילים לא יעזרו לי כניראה ואת תישארי תמיד חלום. כיסוף. משהו נשגב מבחינתי. לא תמיד חלומות מתגשמים. אבל לעונג לי הזכות לחלום עלייך. לחלום אותך.לחכות ללילה כדי להיות איתך ולו רק בחלומות שלי. את תיהי כלה יפה, את יודעת. אבל לא כלתי. עידן. *********************** מכתב ישן שלא נשלח. מאוד ישן. מתקופה אחרת. **********************

ה מוזה

New member
"את הכלה הכי טהורה שאני אפגוש"..

שוב החמצתי הזדמנות להוציא קצת רגש אולי אסע לחתונה של איזה חבר שוב ארזתי מזוודה כי באותו הערב שוב תפסתי געגועים למה? לא זוכר. אולי נרקוד ? הצעתי לך שם על יד הדלת המרחק תמיד יוצר חוסר ודאות אולי גברים, נשים מרמים את זה בערב התיישבתי לספר לך על כל געגועי. געגועי להיות כמו שדה פתוח געגועי להורי, לימים אחרים געגועי למכוניות שנוסעות ברוח לדירה שבחיי התחילו צעירים. געגועי לטירוף, לרגעי הצער געגועי לילדיי, געגועי למגעך עננים רוצים לעוף, ואתה נשאר נגיעה קטנה במצח, עושה לך להתאהב שוב החמצתי הזדמנות להוציא קצת רגש שוב עברתי ברחוב, שם נולדו חיי שוב נכנסתי לחנות שמוכרים בה דבק מי ידביק אותי לחוף געגועי ? געגועי להיות כמו שדה פתוח געגועי להורי, לימים אחרים געגועי למכוניות שנוסעות ברוח לדירה שבחיי התחילו צעירים. געגועי לטירוף, לרגעי הצער געגועי לילדיי, געגועי למגעך עננים רוצים לעוף, ואתה נשאר נגיעה קטנה במצח, עושה לך להתאהב. שוב החמצתי הזדמנות להוציא קצת רגש את נגדי או בעדי, שאלתי אולי נתליתי בך יותר מדיי שוב הלכתי לחפש אנשים בדרך תסלחי לי, זה היה מרוב געגועי... (געגועי/שלמה ארצי) ולך אניהו.... נותר חלום מושלם בלבן

למעלה