מכתב לאבא הגדול שבשמיים

מכתב לאבא הגדול שבשמיים../images/Emo7.gif

אבא, תשחרר אותי בבקשה מתחושת הבדידות ששולטת בי עכשיו, התחושה הזו שולטת בלב ובכל הגוף אך מסרבת להשתחרר, זו בקשה כנה ואמיתית היוצאת מהלב, מליבה של הבת שגאה להיות הבת שלך, ומאמינה בך מאוד, נכון השעה מאוחרת אבל אני מרגישה שהזעקה חייבת לצאת, הזעקה שאומרת:"אבא, לא רוצה להרגיש את הבדידות, רוצה להרגיש מסביבי אנשים שיעטפו אותי בחום ואהבה", רק מכתב אליך יעזור לשחרר אותי קצת מהבדידות, הבדידות שמשתלטת עליי כמו מסך כבד, כמו צל שחור ומאיים. אני יודעת שזה ניסיון אבל זה ניסיון קשה מדיי ואני מרגישה שאני מתמוטטת עוד מעט, ולא יודעת מה לעשות עם עצמי, מה לעשות עם כל המצוקה. בחג הזה אבא שהוא חג החירות שנתת לעמך, אני מבקשת להשתחרר מהבדידות והעצב, מבקשת שתתן לי ימים טובים ומאושרים בחברת משפחתי וחבריי האוהבים, מבקשת שתתן לי את הכוחות לעזור לכולם, ולאהוב את כולם. אתה זה שהענקת לי את הכוחות לאהוב את כולם ונתת לי ימים מאושרים בחברת משפחתי וחבריי האוהבים אז על כך אני מודה לך מכל הלב והנשמה. כותבת את המכתב הזה כשההרגשה קשה מאוד, ואני רוצה להרגיש את חיבוקם החם והעוטף של האנשים שאני אוהבת, וביניהם גם כאלה שאינם איתנו עוד, אך נמצאים עמוק עמוק בליבי, ויישארו שם תמיד. מסיימת בהרבה כאב, ליאת.

sh53

New member
../images/Emo24.gif

אני שמחה שאת מאמינה ואת מוצאת את הפינה להאחז בה, ובמקרה זה אלוהים ממנו את שואבת כוחות כדי להתמודד עם המציאות ועם הבעיות
. חשבת פעם אולי להתנדב במקום ציבורי מסויים? לעזור כפי יכולתך? להסביר מה את יכולה לעשות? מה את יכולה לתרום ולפי זה להתנדב - כלומר לפי היכולת שלך? אני אישית לא מכירה אותך, אבל אני בטוחה שכל אדם יכול לתרום מעצמו. אתן לך דוגמא - הרבה פעמים רואים בפורומים הודעה של מנהלי פורומים שהם זקוקים לעזרה נוספת או מחליף לפורום לתקופה מסויימת או עזרה כלשהי (ולא משנה בפורום) - ולא תמיד חייבים להיות בעלי רקע או ידע מסויימים (וגם את זה אפשר לפתור לאט לאט ובסבלנות, אני בטוחה שאם תבואי לעזרת מנהלי פורומים, אז הם יעמידו לרשותך את כל האמצעים לעזור להם). כך את גם תכירי אנשים חדשים וכך יהיה לך ענין נוסף לעסוק בו, תחום שאולי לא הכרת קודם, פורום נוסף שראית אותו אולי אבל לא נכנסת אליו? מה דעתך?

sh53 יקרה../images/Emo24.gif

בס"ד תודה לך על כל מה שכתבת לי, מילותייך החמות נותנות לי את הכח להמשיך. הבוקר התפרקתי לחתיכות, ואסביר מה זו התפרקות עבורי, אז ככה:התפרקות עבורי היא מצב של בכי, הדלקתי את המחשב ופשוט נתתי לעצמי להתפרק, (המחשב קשור בעקיפין בגלל שהבית שלי שאותו אני מטפחת באהבה חוגג 100 עמודי ארכיון). התנדבות במקום ציבורי מסויים אינה באה בחשבון בגלל מוגבלותי, אני סובלת מ-C.P. (שזה גם נושא הבית שלי), וה-C.P. מלווה אצלי בשיתוק ברגליים, שיתוק ביד ימין, פירכוסים ורפלקסים, (שזה אומר קפיצה מכל רעש הכי קטן אם אני מרגישה שהרעש חזק מדיי), אז ההתנדבות באה בחשבון רק בעזרה למנהלי פורומים אחרים כאן בחממה התפוזית
הנפלאה שלנו. ועכשיו שושי וחברים יקרים אגיד כך:אני מאמינה ב-100% שהאמונה במסורת היהודית ובכל מה שהיא מסמלת בהחלט נותנים את הכח להמשיך ולהתמודד, וזה מצויין. את הכאב הגדול שבליבי אני מוציאה בעזרת מכתבים לאבא הגדול ממש כמו שעשיתי בתחילת השירשור, וזה בהחלט משחרר. תודה שושי על תגובתך ועל מילותייך, קבלי
, ליאת.

sh53

New member
אז הנה ההזדמנות שלך לעזור לי ../images/Emo13.gif

בפמ"מ כתבתי הודעה עם 3 כוכביות
בקשר לחסימות, אשמח אם תעזרי לי בזה ותתרמי לי בזה מנסיונך
חסימות זה דבר אפשרי וצריך לעשות את זה לפעמים (בלית ברירה אוסיף), אבל יש לזה כל כך הרבה מינוסים שגם זה מהווה הרבה פעמים שיקול לא לחסום. חג שמח לך ליאתוש

sh53 יקרה../images/Emo20.gif

בס"ד לשמחתי אין לי ניסיון בחסימות, (חסמתי רק פעם אחת), ולכן לא אוכל לעזור לך הפעם,
, ליאת.

sh53

New member
אוחחח לא לבכות בחג בגלל זה

לא בגלל אנשים שראויים לחסימה

למעלה