מכתב לאדם שהתקשר אלי עכשיו

ההוגה

New member
מכתב לאדם שהתקשר אלי עכשיו

שלום רב אני לא מכיר אותך ואני לא יודע מה עובר עליך בחיים. אני בטח לא יודע מה גורם לך לחשוב שמוקד שירות לקוחות צריך לשרת אותך 24 שעות ביממה. אני לא יכול להבין מה גרם לך לקלל אותי ככה כשהסברתי לך בצורה יפה שכרגע אני נמצא כאן לבדי על מנת לתת מענה למקרי חירום בלבד. טשאני לא מסמך לענות בנושא בו פנית. וששאר המוקדנים יגיעו בשעה שמונה בבוקר. אבל אתה החלטת שאתה רוצה עכשיו. אז צעקת קצת. ואח"כ עוד יותר. ואח"כ התחלת לקלל. מילא אותי - מה ההורים שלי עשו לך? וכשראית שגם זה לא עוזר התחלת לאיים שתהרוג אותי ואת המשפחה שלי. ושאני לא מכיר אותך ושאתה מטורף ושאתה תעיף אותי על טיל. אדוני הנכבד, שיחותנו מוקלטות 24 שעות ביממה. וברגע שיגיעו מנהלי המשמרת תימסר להם ההקלטה להמשך טיפול מול המשטרה. אה, ועוד משהו. אתה אידיוט.

שהכל קורס

כל האמפטיה, כל השיטות שלימדו אותך בקורסים השונים איך להתמודד מול לקוח תובעני וזועם, טוב שכל השיחות מוקלטות! חתולת הנפש, מודה לך על המכתב שלך. טוב לצחוק כאן לפעמים

Neomi Dyllen

New member
כמובן שהוא אדיוט

קולגה אני בהחלט מבינה את המצב המזעזע הזה כשלמישהו נדמה שבגלל שאתה טלפן מותר לו להתייחס אלייך ככל העולה על רוחו,מותר לו לקרוא לך שקרן,לקלל אותך ואח"כ כשמתברר שהוא הטועה הוא מתנהג כאילו כלום לא קרה. האנשים האלה כ"כ מטומטמים שזה ביזבוז זמן אפילו להתרגז עליהם.

הדרומית

New member
אנשים מטומטמים

וגסי רוח שזה מדהים... טוב נו, מה עוד אפשר לצפות מישראלים?

למעלה