מכתב לאהבה...

time4fear

New member
מכתב לאהבה...

איך זה שאת כל כך יפה? ולמה את כל כך מושכת? ולמה את כולם את משכרת? איך זה שאת אף פעם לא דופקת בדלת שאת באה? ולמה זה כשאת הולכת, את משאירה אחרייך חור ענק. למה יש לך את הכוח להיות כל כך טובה לגרום לעולם להיות ורוד. או לגרום לעולם פתאום להיות ריק, ריק בצבע שחור. למה את גורמת לאנשים לחייך בלי סוף? או שאת מורידה להם דמעות, כאילו החורף הגיע. מה הסוד שלך? מתי תשארי לתמיד? מתי תתני לי יד ולא תשחררי? מתי תהיה רק אחת? אבל אחת שבאמת אוהבת? אחת שאני אהיה העולם בשבילה כמו שהיא בשבילי? מתי תבוא אחת שבאמת אוהבת? שתשאר שם. כי היא רוצה. כי טוב לה שהיא איתי, כי נעים לה שאני מנשק אותה. כי חם לה שאני מחבק אותה. כי טוב לה, שאני מלטף אותה. שהיא מתרגשת שהיא איתי. כי היא מחייכת שאני אומר לה, אני אוהב אותך. כשהיא תלך לישון, וכשתקום אני אהיה הדבר הראשון שהיא חושבת עליו. כמוני, אהבה אמיתית כזאת כמו שבסרטים, והאגדות. מה לא נשאר כזאת?, הכל חייב להיות מסובך? אחת שלא תגידי לי כבר שכחתי אותך. זה לא כל הסיפור לתת, ולקבל? למה שמחפשים לא מוצאים? למה לך יש לוח זמנים משלך. האם נשאר לך אהבה אחת במלאי, אולי באיזה מחסן? אחת כזאת שנשארת שם לתמיד, שאוהבת רק אותי? אהבה כמו שרק שזוג מאוהב נמס כמו שוקלד, ביום חם. תני אהבה לכולם בשביל זה אנחנו כאן בעצם. ואיזה אחת קטנה בשבילי, שתשאר רק איתי. אני עדיין אוהב אותך אהבה ישנה שלי. תשמרי את הלב שנתתי לך אפילו אם נשאר ממנו רק מחזיק מפתחות...

ה מוזה

New member
.........

How did I ever let you slip away Never knowing I´d be singing this song someday And now I´m sinking Sinking to rise no more Ever since you closed the door If I could turn, turn back the hands of time Then my darlin´ you would still be mine If I could turn, turn back the hands of time Then my darlin´ you´d still be mine Funny, funny how time goes by And blessings are missed in the wink of an eye Why oh Why oh Why should one have to go on suffering When everyday I plead please come back to me If I could turn, turn back the hands of time Then my darlin´ you would still be mine If I could turn, turn back the hands of time Then my darlin´ you´d still be mine And you had enough love for the both of us But I, I did you wrong I admit I did But now I´m facing the rest of my life alone If I could turn, turn back the hands of time Then my darlin´ you would be mine If I could turn, turn back the hands of time Then my darlin´ you´d still be mine I´d never hurt you (If I could turn back) Never do you wrong (If I could turn back) And never leave your side (If I could turn back) If I could turn back the hands There´ll be nothing I wouldn´t do for you (If I could turn back) Forever honest and true to you (If I could turn back) If you accept me back in your heart, I Love You That would be my will (If I could turn back) Darlin´ I´m begging yto take me by the hands If I could turn back the hands I´m going down yes I am (If I could turn back) Down on my bended knee yeah (If I could turn back) And I´m gonna be right there until you return to me If I could turn back the hands (If I could turn back) If I could turn back the clock on the wall (If I could turn back) Then I´d come to realize how much I Love you, Love You, Love You, Love You, Love You If I could turn back the hands השיר הזה נראה לי מתאים ..לסוף המכתב שלך. את גלגל הזמן לא ניתן לסובב לאחור אך רגעים קסומים תמיד שמורים בתיבה מיוחדת בלב וכשלב ניתן..לאחת - רק לאחת - היא תמיד תשמור אותו והיא יכולה לפזר חיוכים לכל עבר אבל היא לעולם לא שוכחת את מי שנתן לה חיוך והיא לא מחזיקה לבבות כמחזיק מפתחות.. היא פשוט..מחזירה אותו לבעליו שיהיה לו לב שלם ..לתת לאחת שתרקום איתו אגדה.

time4fear

New member
לא משנה מה קרה.

קסם היית, וקסם נשארת. את מחוגי הזמן לא מחזירים אחורה, פשוט ממשיכים איתם קדימה..

למעלה