מכתב לאלוהים

lost in dreams

New member
מכתב לאלוהים ../images/Emo52.gif

עולם יקר, אני נורא נורא מתנצלת... באמת... מכל הלב... מתנצלת שאני מבזבזת את האוויר היקר שאני נושמת... מתנצלת על כך שאני הולכת... לא מגיע לי... מתנצלת על כל הנזק שאני גורמת כאן... רק נזק... אבל זה לא בכוונה! באמת! אני לא באמת רעה... זה פשוט יוצא ככה... מתנצלת שנולדתי, כי הרי אני לא עושה כאן כלום... אני נטל על העולם, אין לי שום כישרון ייחודי ואני לא תורמת לעולם בשום דרך... אז אני שואלת את עצמי למה לעזאזל אני כאן?!?!?! מה אני עושה פה?!?!?!?! אם הייתי מסוגלת- הייתי מזמן פוטרת את העולם הזה ממני... וככה אף אחד כאן לא היה צריך לסבול את נוכחותי המיותרת פה... אני לא מבינה למה בכלל נולדתי... אלוהים לא אמור לעשות טעויות כאלה!!! טעות אחת קטנה- ואני תקועה בעולם הזה למאסר עולם!!! ללא אפשרות חנינה... וכל כך הרבה אנשים מתים מדי יום... אנשים שלא מגיע להם, ילדים, מלאכים קטנים... אמהות, אבות... אנשים שעוד יכולים לעשות פה כל כך הרבה... אנשים שיכולים לשנות את העולם! לאהוב ולהיות נאהבים... לשנות חיים! ורק אני תקועה פה כמו קוץ בתחת! מיותרת כל כך שזה מפחיד! לא עושה פה כלום! וכשאני כן עושה- זה רק לרעה! שום דבר טוב לא עשיתי בחיים שלי (טוב... פעם אחת, אפשר להגיד, שהצלתי חברה מהתאבדות... אבל חוץ מזה כלום!) אז אלוהים, למה אתה משאיר אותי פה בכוח?!?!?! תן את החיים שלי לאלו שמגיע להם לחיות! תן אותם לאנשים טובים שתורמים לעולם הזה!!! כל דבר שאני עושה, במכוון או לא במכוון, פוגע באנשים, פוגע בעולם, פוגע בי... לעזאזל, אם רק הייתי מסוגלת לפטור את העולם מהנוכחות המעיקה שלי פה... אני כל כך רוצה... אבל אני לא מסוגלת! זה נוגד את כל העקרונות שלי! ואני לא מוכנה למות ככה... מרצון... אז אלוהים, למה שלא נעשה עסק- תיתן את החיים שלי לאיזה ילד חולה או לאמא גוססת... אני בטוחה שהם צריכים את החיים האלה יותר ממני... ואולי שם למעלה אני יעשה קצת פחות נזק... אולי... וגם אם לא- לפחות העולם ה"מושלם" שלך נפטר ממני... עשינו עסק?!?!?! אבל למה בעצם שתקשיב לי? הרי אני סתם חתיכת סמרטוט חסר חשיבות שלא משנה כלום בעולם... בעצם כן משנה, אבל רק לרעה... אז לא מגיע לי פרס... אתה שוב צודק... תטפל בבקשות של אנשים שבאמת זקוקים לעזרתך... אולי גם האנשים האלה יבקשו ממך לקחת אותי... ואולי אז תסכים... יש הרבה אנשים טובים בעולם ולא מגיע להם לסבול ממני... אז אלוהים, בבקשה תעשה שהם לא יצטרכו לסבול ממני יותר... תרחיק אותם ממני... לטובתם... הם לא עשו כלום והם לא צריכים לסבול אותי רק בגלל שאני לא יכולה ללכת מהעולם הזה בעצמי... אז תעשה לי רק את הטובה הקטנה הזאת... בשבילם... לא בשבילי!!!

ה מוזה

New member
יש לך כשרון ייחודי - תכונה מדהימה../images/Emo70.gif

רגישות . יש בך כל כך הרבה רגישות לסביבה , לאנשים . בלי להכיר אותך , רק לקרוא את המכתב שלך זה בולט בכל שורה .. "... מתנצלת על כל הנזק שאני גורמת כאן... "- יקירתי , הלוואי ויותר אנשים היו מודעים כמוך לטעויות שעושים ..אין איש מושלם בעולם הזה כולנו טועים , טעויות גורמות נזקים .. החשוב הוא ללמוד מהן .להיות מודע להן ,מודע לחסרונות .. ואת מודעת להן . "וכל כך הרבה אנשים מתים מדי יום... אנשים שלא מגיע להם, ילדים, מלאכים קטנים... אמהות, אבות... אנשים שעוד יכולים לעשות פה כל כך הרבה... אנשים שיכולים לשנות את העולם! לאהוב ולהיות נאהבים... "- כמה רגישות יש בך , רגישות לאנשים שאולי את אפילו כלל לא מכירה ..אכפת לך . "תיתן את החיים שלי לאיזה ילד חולה או לאמא גוססת... "- יש בך רצון לתת מעצמך .. לא רבים מוכנים לתת חייהם לאחר . הייתי יכולה להמשיך עוד - כל שורה במכתב שלך מעידה כמה מיוחדת ורגישה את ... יקירתי ,אלוהים לא טועה - רק אנחנו טועים בכך שלא קשובים לייעוד שלנו , לא קשובים לקול הפנימי שלנו שיודע בדיוק - למה אנחנו כאן . הוא נתן לך חיים - ולא בטעות . שמרי על המתנה הזו. כי יבוא היום .. וסך כל הטעויות שלך .. יבנו מישהי מדהימה עם יכולת נתינה לעולם . אז מחר בבוקר כשהשמש תזרח - תני לה גם להאיר את נשמתך .. שתוכלי לתת לאחרים להנות מהאור הפנימי שבך .

אאוט

New member
מתנה ?

אלוהים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה ... נתן לך שמש ושמיים .......... וכו´ אז אלוהים רק עוד דבר אחד בבקשה תן שלום על פני האדמה נראה לי שייעודנו הוא לפלוט פחמן דן חמצני

lost in dreams

New member
מוזה יקרה...

קודם כל, תודה על כל מה שרשמת... אבל אני באמת לא מבינה מה הרגישות הזו תיתן לי אם אני לא יכולה לתקן את מה שאני עושה (ואני גם לא תמיד רוצה...)??? אני יותר מדי רגישה! אני נפגעת מכל דבר קטן, אבל אני לא ממציאה דברים... אני רק מגזימה... אז איך אני יכולה לתקן את האופי שלי??? איך אני יכולה להיות פחות רגישה ככה שאני אריב פחות עם אנשים ופחות אנשים ישנאו אותי??? אוף!!! כולם שונאים אותי!!! אני בלתי נסבלת! וכל זה בגלל אותה רגישות ארורה, אותה הגדרת כ"תכונה מדהימה"... אז בשביל מה אני צריכה את הדבר הזה?!?! הרגישות הזו רק פוגעת בי ובאחרים... אבל תודה שניסית לעזור... אני כבר מקרה אבוד...

אאוט

New member
תופעה שאין לה שם, מאת:ניסים אמון

אהבה היא רק סוג יותר מתקדם של אכפתיות ודאגה. המילה דאגה קצת מטעה, הכוונה היא ל- to take care ולא to worry. למי שמעדיף את המודל עם החומה, לכו אל הדלת ותדחפו אותה חזק. אל תגלו לאף אחד, אבל היא בכלל לא נעולה. הפסיכולוגיה של התפתחותו האפשרית של האדם / פ.ד.אוספנסקי ------------------------------------------------------ התפתחותו של האדם תלויה בכך , שיבין מה הוא עשוי לקבל ומה התמורה שהוא חייב לתת. בדרך התתפחותו צריך האדם לרכוש לו תכונות , שלדעתו הן כבר ברשותו אך הוא משלה את עצמו ביחס אליהן וכאן אנו מגיעים לעובדה חשובה מאוד האדם אינו מכיר את עצמו אין הוא מכיר את הגבלותיו ואת אפשרויותיו . הוא אינו יודע אפילו עד כמה גדול ההיקף שבו הוא יודע את עצמו יש לאדם כל מיני רעיונות בלתי נכונים על עצמו הדבר הראשון שהאדם חייב לדעת הוא אינינו אחד ,, הוא רבים . ברגע אחד הוא איש אחד ברגע אחר הוא איש אחר ברגע שלישי הוא איש שלישי וכןהלאה האיכות החשובה ביותר והמטעה ביותר בין האיכויות האלה היא התודעה . רק האדם יכול לדעת אם הוא מודע ברגע נתון או לא רק האדם יכול לדעת דברים מסויימים המתייחסים אליו האדם חושב שהוא מודע לעצמו אך בפועל הוא יכול להיות מודע לעצמו רק בהברקות נדירות --

נפש הים

New member
אני מסכימה עם מוזה

וחושבת שאולי עדין לא מצאת את המקום שעושה לך טוב, את האנשים שיגיבו לרגישות המדהימה שלך. אולי את פשוט לא נמצאת במקומך הנכון? אולי את אינך עם האנשים הנכונים? ואם כך הדבר- שווה לחפש את אותם אנשים שיעריכו את מי שאת ולא להיות בסביבת האנשים הנוכחיים כי זו ברירת המחדל. היופי בחיים הוא הגילוי - מציאת המקומות בהם טוב לנו, מציאת האנשים עימם אנו מרגישים הכי בנוח, עשיית הדברים הנכונים לנו. החיים האלו הם מסע אחד ארוך - יכולים להיות מסע מייגע או מסע מרתק, הבחירה היא שלך, את זו שמחליטה האם מסעך יהיה באזור אגמים ופריחות או באזור מדבר וביצות. גלי את עצמך ואת מה שעושה לך טוב. הרשי לעצמך להיות חשובה- מגיע לך!

למעלה