מכתב לאלוהים

מכתב לאלוהים

היום, ממש היום לפני 40 שנה נולדתי !!!! (16/9/62) בחרתי זמן מצוין ליום הולדת, אה ?? היום אלוהים אע"פ שאתה עסוק נורא עם כל האנשים על פני האדמה אני בטוחה שתיתן לי קדימות מה.. שתתיחס אלי, שתקשיב לי שתיתן לי לאמר את דבריי ולא תפריע לי שתשמע, תקשיב ותאזין, תפנים הכל ואז...תחולל את הניסים. בטח בשנה האחרונה עשיתי דברים לא יפים ואסורים לא העברתי זקנה ברחוב ולא שילמתי מיסים אבל גידלתי בחום ובאהבה את שני בניי המקסימים.
אז מה אני בסה"כ מבקשת ? (ומבטיחה שזאת הפעם האחרונה) עוד ילד אחד מקסים ואם תתעקש נורא אני מסכימה גם לילדה
אני מבטיחה לחבק ולאהוב, לנשק ולעטוף, לחנך וללמד לזרום, לשוט ולהמריא ואם צריך גם את הירח להביא... עשה נא אלוהים עימי חסד ושלח שרביט המלאכים לפקוד את זקיקי הבודדים, לתת בם כוח ותפארת. ואל תשכח לעבור גם בליבו של בן-זוגי ולרכך אותו ולתת בו רצון והחלטה שזו הדרך בה (אני בחרתי) נכונה. כי ילדים זה כיף ושמחה כי ילדים זה חום ואהבה כי ילדים זה אנחנו אנו ממשיכי דרכינו נצח על פני האדמה.

גילגיל, מזל-טוב ליום הולדתך ../images/Emo65.gif

כתבתי לך גם ברכת מזל-טוב באייסיקיו (אם קיבלת...). בכל מקרה, מאחלת לך שכל משאלותייך יתגשמו. השיר מרגש. לא ידעתי שאתם מנסים להביא לשני הגברברים שלכם אח/ות קטן/ה. מאחלת לכם המון בהצלחה במהירה ומקווה שבעלך יהיה איתך בדרך במאת האחוזים.

ypog

New member
מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

הרבה בריאות ואושר והמוןןןןןןןןן הצלחה בנסיונות.

ligo

New member
גילגיל- מזל טוב!

ושההוא למעלה יקבל את המכתב ויגשים את משאלותייך

גילוש??? א-ת לא שילמת מיסים?... ../images/Emo12.gif

אני מתפלאה עלייך...ככה חינכתי אותך?
בכל מקרה , מה שכתבת מקסים ומרגש. מאחלת לך יום הולדת שמח ומקווה נואשות (ואת יודעת שזה אכן כך) שתזכי השנה לפרי בטן נוסף (אגב : האם זו "טעות פרוידיאנית" ששמת אמוטיקונים של שתי בלונדיניות אחרי שכתבת שיש לך שני בנים מקסימים?...מה שנקרא - "טעות קולמוס"...
) אמרתי לך , ואגיד שוב שבנייך זכו לאמא מושלמת - את אמא בכל רמ"ח אברייך ושס"ה גידייך. מגדלת את הבנים משל היו פרחים נדירים שיש לטפל בהם בשיא הכוונה והאהבה - כך את נוהגת , ולכן אין לי ספק שתהיי אם לגור/ה נוספ/ת. קבלי חיבוק חם חם ממני , מתוקתי , מרימה לחייך כוסית "לחיים"
(טוב , לא ממש עכשיו , אבל כשיגמר הצום...). ענת.

ענת,מיסי נמל !! יש לי פטור../images/Emo8.gif

השנה הזו באמת הגזמנו.... אבל שאלה תהיינה ההגזמות שלנו. ורק רציתי לאמר לך שאני ממש לא מושלמת !!! אכן הבנים הם הפרחים שלי אבל .... השנה בטח לא אקבל את התואר של אם השנה... רק טוב לכולם

גילגיל - שיהיה מזל טוב!

הספקת יפה ב 40 השנים האלה. אני מאחלת לך עוד ילד/ה ברצונך והמון אושר עם שלושת הגברים שכעת בחייך. חנה

גילגיל - מזל טוב והמון המון איחולים

שתקבלי ליום הולדת 40 את המתנה שאת בה חפצה!!!!!!

חן123

New member
מזל טוב ליום הולדת ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

מה יש לאחל? מאחלת לך שכל משאלות ליבך, וכמובן המון בריאות לכולכם חן

טילי2

New member
גילגיל חברה שלי../images/Emo39.gif

מאחלת לך שנה של הולדת וברכות ליום ההולדת. שלך טילי

גילגיל היקרה-../images/Emo49.gif ליום ההולדת

המעוגל והנפלא, ומי יתן וברחמך תנטע לה ילדה יפיפיה. ברכות לאם ולרעיה המאושרת.

נירית1

New member
יקירתי../images/Emo24.gif

מקווה שביום זה שהשמים "נפתחים" יהיה מי שיאזין לתפילות שלך. שיהיה יום הולדת שמח תחגגו בכייף עם הגוזלים המתוקים שלכם בהמון אהבה מאתנו

Navva

New member
גילגיל מזל טוב

מי יתן ומשאלותיך יתגשמו במלואן. הכתיבה שלך פשוט מקסימה אותי. ואני לתומי חשבתי שאני מזקנות הפרום
(36.5), מקווה לפגוש אתכם במפגש הקרוב. נאוה

מזל טוב גילגיל יקירתי. מאחלת לך

שאלוהים יעניק לך את כל מה שאת חפצה בו (ילד נוסף, בריאות, אושר, אהבה ונחת מהפשושים). מאיתנו...

למעלה