מכתב לאלוהים:

מכתב לאלוהים:

אלוהים. אלוהים, נתת לי חיים קשים. היום אני מבינה שאני נתתי זאת לעצמי. אלוהים, רע לי- באת שרע לי. ולא, אני לא הולכת להאשים אותך- ולשאול למה זה ככה- מפני שאני כבר יודעת את התשובה. אלוהים, תודה לך. תודה אלוהים, על כל הסבל והכאב שנתת לי. זה נשמע משפט קצת מוזר, לא? "תודה אלוהים, על כל הסבל והכאב שנתת לי."??? מי אומר תודה על דבר שכזה? אני. וובכן אלוהים, החיים אירוניים. הדבר שהכי רציתי זה למחוק את העבר, להתחיל מחדש, כעסתי על כל מה שקרה לי. ועכשיו? עכשיו אני מבקשת תודה. כפי שאמרתי זה נשמע מוזר ממבט ראשון- אך למעשה יש לי סיבה טובה: תבין אלוהים. למדתי, הפנמתי, סבלתי אומנם. אבל... יצאתי מזה חזקה יותר- ובעקבות זאת אני יודעת שלא אסבול בעתיד. אז תודה לך אלוהים. על כל מה שלמדתי, בדרך הקשה יש לומר. ועכשיו? עכשיו אני רק יכולה לצפות לעתיד- שאני בטוחה, מאמינה בכל ליבי שיהיה טוב. תודה לך אלוהים. תודה.

esperansa

New member
אפשר לשלוח העתק מהמכתב גם על שמי

מזדהה עם כל מילה ומילה.
איזה פורום נפלא, על אף שאני לא נוטה להשתתף בהודעות, מן הראוי שאציין, שאני מאוד נהנת לקרוא את התגובות מצד חברי הפורום בכלל ואת תגובותיך גריני היקרה בפרט. אז הרשו לי לאחל לכולם ערב טוב ומקסים.

esperansa

New member
כמובן שההודעה הקודמת שלי...

הייתה שאלה לכן אוסיף
ביי.

גריני

New member
אח, איזה חום ב-../images/Emo23.gif עשית לי

באיזשהו מקום, אני מודעת לכך שישנם אנשים "אנונימיים" שקוראים את הפורום ומושפעים ממנו, פרט לאלו שכותבים, כמובן. אבל זה כזה כיף כשמישהו כזה שנמצא "בצל" בדר"כ - פתאום מופיע כאן וזורק איזו מילה חמה. תודה על הפירגון ובתקווה לראות אותך כאן שוב. ערב נפלא לך
(הערב שלי כבר טוב...)

גריני

New member
וואו! איזה דבר ענק כתבת

היכולת הזאת להכיר בכך שהקשיים בסופו של דבר הביאו אותך למקום טוב יותר, או במילים אחרות "מעז יצא מתוק" - זה פשוט א-די-ר ! אני מציעה לך להדפיס את הקטע הזה ולתלות אותו במקום כזה, שבפעם הבאה שתהיי "על הקרשים" - תיזכרי... ושיהיה לך קל יותר לקבל את הקשיים. (כמובן שאני מדברת כאילו אליך, ובעצם לעצמי... שומעת גריני???
).

למעלה