מכתב לאמא שלי

מכתב לאמא שלי../images/Emo7.gif

אי אפשר לתקן את הנעשה אין אלוהים לקח אותך וגם לא יחזיר לפעמים אני איני יכול להיסתכל על עצמי במראה לאחר מה שעשיתי כאשר היית על ערש דווי רציתי להיות לידך כל הלילה אבל לא נתנו לי אני חלאה כי לא התאמצתי מספיק להיות לידך בימים האחרונים שלך אני חלאה כי מתי שחיבקת אותי אני התחמקתי אייך לא ידעתי שזאת הייתה רק אהבה עכשיו אני מבין שמה שעשיתי לא בסדר אבל זה מאוחר מידי את אהבת אותי אבל אני הייתי כפוי טובה אני לעולם לא יסלח לרוצחים שרצחו אותך בדם רק את הרופאים של בית חולים רמב"ם על הרשלנות שהיה כשגססת במקום לתת לך חדר טיפול נמרץ את קיבלת חדר מזוהם עם עוד אישה חולה ומחטים על הריצפה אני לעולם לא יסלח לרופאים על המנת דם המזוהמת הזאת שנתנו לך לעולם את סבלת 8 שנים היה לך אולקוס ואני לא טיפלתי בך כראוי היית שבוע בבית שבוע בבית חולים ככה זה נמשע 8 שנים עד בסוף המר את אהבת אותי יותר מהחיים שלך אני לא יודע איך לגמול לך כמה צרות שהיו לך במשפחה עם חמותך שאותה אני שונא יותר מיכולם היא תמיד שנאה אותך גם כשהיית על ערש דווי היא באה לבקר אותך כדי למרר לך את הדקות האחרונות שלך אני לא ישכך את מה שהיא אמרה לך "אני ידאג לבן שלך כאילו היה בני" אני זוכר איך ביקשת מהמשפחה ואמרת להם תדאגו לבן שלי אין לי דרך לגמול על כך אני זוכר שבאותו רגע שסיפרו לי את הבשורה המרה התחלתי לרוץ לכיוון החלון של הבית חולים כדי לקפוץ אני לא יכולתי לשאת בעובדה שאני יחיה בלעדייך למזלי אבא שלי רדף אחרי ועצר אותי אני לא יכול לשכוח כאילו המטרה היחידה שלה בחיים הייתה לעשות לי טוב לקחת אותי לניו יורק ואני זוכר את ליל הסדר איך כל הסדר ישבתי בפינה ובכיתי זה היה הסדר הראשון שלי בלי אמא אני עדיין חולם עלייך ולמרות שזה היה מזמן אני לא ישכח ולא שוכח איך רמב"ם התעלל בך ואיך אני לא קלטתי איך את אוהבת אותי רק עכשיו אני קולט וזה מאוחר מידי הלואי והיה לי דרך לפצות אותך אני נקרע מביפנים כשאני כותב את המכתב הזה אני יודע שזה לא מספיק

your engel

New member
פלפון יקר...../images/Emo24.gif

מכתב כל כך מרגש קראתי אותו כמה וכמה פעמים...ולא ידעתי מה לכתוב כי אני מבינה אותך, באמת שכן סבתא שלי נפטרה גם כן מרשלנות של הרופאים וגם אני מצטערת על זה שלא ניצלתי את העובדה שאז..היא הייתה לצידי ולא הערכתי אותה אני לא זוכרת אפילו פעם אחת שקראתי לה סבתא... אני לא יודעת איך לעזור כי רואים שאתה פצוע שאתה עדיין כואב את מות אימך שהלכה בטרם עת ולא הראת לה אהבה מבינה וכואבת יחד איתך, שירן

תודה../images/Emo7.gif

אין לך מושג כמה שזה עוזר לשמוע מילות עידוד אני יודע שמה שעשיתי לא בסדר הייתי צריך להבין כמה היא אהבה אותי

avielss

New member
ילדון

אין לי שמצון של ספק שעשית לאמא שלך המון טוב עצם העובדה כי אתה מספר שרצית לקפוץ רק מראה על הקשר האמיץ בינכם אתה יודע קרה לי שנתתי את הנשמה ואת כל כולי לאנשים מסויימים שנפטרו לאחר הפטירה שלהם מיררתי בדיוק כמוך תמיד חשבתי :אם היתי עושה קצת יותר אם היתי נותן עוד חיבוק עוד נשיקה אחת עוד מילה טובה אבל שכאני מסתכל בצורה שונה על הדברים בצורה שנקיה מעצר אני מגלה שכן נתתי וכן חיבקתי וכן אמרתי מילה טובה ילדון שב תשתה משהו צונן ואין לי ספק שתגיד למסקנה אחת עשית כל מה שיכולת אני בטוח

איך תיקראי

לרופא שמזלזל במיקרה של חיים ומוות? את לא תיקראי לו רוצח? אני גם משתתף בצערך על אמא שלך אני רק קשה לי להבין איך אנשים קוראים למיקרה כזה רשלנות רפואית ולא רצח אני אישית מרחם על כל אדם שמתקרב לרמב"ם

אופה3

New member
פלאפון ירוק, מה אגיד לך, יש לי הצעה

אתה רוצה להגיד לה ולספר לה כמה אתה אוהב, לך לבית הקברות , תשטוף לה את הקבר, שים לה פרחים, תדליק לה נר ותדבר איתה ותספר לה, שם, שאתה והיא לבד תשפוךך את הכל, תגיד מה שקורה לך, ואתה יכול גם לשים את המכתב הזה שם, בין האבנים, שאף אחד לא יראה, זה מה שאני עושה, זה עוזר וזה פורק, למזלי אניהייתי עם אימי ברגעי האחרונים, אבל בכל זאת עדיין מרגישה שאולי לא עשיתי מספיק, אתה יכול לדבר איתה גם בלילה או משהו כזה זה מאוד עוזר אז תנסה ואנחנו פה בשבילך עד כמה שתרצה. כל טוב האופה

צריך לחיות את היום כאילו מחר ../images/Emo77.gif

צריך לחיות את היום כאילו מחר לא מובטח לנו. כך אולי ,לא נפספס,ונעשה פחות טעויות. זה משפט לעתיד ולא לעבר,אם תאמץ אותו אולי תהיה קצת נחמה. מכל

למעלה