מכתב לאמא שלי

Y A E LY

New member
מכתב לאמא שלי

אמא למה ילדת אותי? כל החיים אני סובלת. תמיד אני חייה במעטה של שקר- ותמיד כולכם מקיפים אותי בשקרים. כלכ ךכ מנסים לגונן אלי שזה נהיה מגעיל בא לי להקיא מכל השקרים בעולם הזה. לעולם כמו זה אסור לנו להביא ילדים- אנחנו צריכים, קודם כל לתקן את העולם גם אם זה יהיה להלחם התחנות הרוח.... ואני כבר גדולה וכבר גילית שגוליבר לא היה ענק, אני יודעת: הור היה גמד עם שגעון גדלות. אני יודעת היו רבים כמוהו בארץ ליליפוט. ואת עדיין מגוננת עלי שומרת ממני את הסוד הנורא את הסוד האפל... אבל את יודעת מה אמא- הוא אפל, רק בגלל הצל של גוליבר... כל החיים אני עוזרת לאחרים ותומכת- מתי מישהו יתמוך בי. וכשסופסוף עזרתי אומץ ואמרתי את מה שאני מרגישה ופרקתי קצת לא בכתיבה, וגם לא בציור אלא בשיח אמיתי- אמרת לי למה את עושה לי את זה?!? למה אני עושה לך? קשה לי זה למה... אבל זה בסדר- גוליבר היה גמד ולכן הצל שלו קטן ועוד מעט גילבר ילך לבית אחר ויחד איתו גם הצל. הצל ימצא לו משכן חדש על הריצפה ל האדמה בבית אחר.... ואני- בינתיים האנשים שגרים בתיבת הדואר עוזרים לי...

א נ י ה 1

New member
שלום יעלי-

ילדונת , את עוד קטנה, עוד יהיה לך זמן ללמוד ולהתפתח, להכיר את עצמך , ולא לחיות במעטה של שקר. אבל את יודעת מה ? לצערנו לא כולם כשהיו בגילך, טרחו לבדוק... לחשוב... לנסות לדעת... עברו את השנים, ועדיין הם עם עטיפה של שקרים... זה לא אשמתם, כנראה אין להם ולא היה להם את הכלים להסיר אותם. אנחנו חייבים להביא ילדים, כי אולי הם יצאו נפלאים כמוך...

Y A E LY

New member
../images/Emo9.gif

אני עוד קטנה? זו התשובה האחרונה שהייתי רוצה לקבל. הגיל הוא לא משנה משנה מי אתה. וכולנו עטיפה של שקרים- מי לא?!? ולא לא חייבים להביא ילדים כשיודעים שהולכים לגרום סבל לאחרים- אם אתה בנאדם נפלא כמו אופה 3 שיודעת להעניק אהבה שלמה (כתבתי את זה לגביה כי היא היום הראתה לי אהבה אמיתי במכתבה) אז סבבה תביא ותעשה טוב... אבל אם לא- אז אולי לפחות תעשה משהו טב ליקום. תחשבו כמה אנשים סובלים מההורים שלהם. כשבנאדם כותב את השורה: "בכיתה שאלו איזה צבע יש לברזל ורק אני כתבתי אדום" הוא עושה את זה כי הוא זועק, וכשכלכך הרבה בני אדם זועקים את השורה הזו ודומות לה- מה נהינו? אבל זה בסדר אני כבר יודעת- גוליבר היה גמד עם שגעון גדלות...

ה מוזה

New member
יעלי נשמה טובת לב שכמותך ..

גם הכותל בוכה ומזיל דמעות גם אבנים נשברות וגם נותן הכתף צריך מישהו שינגב לו את הדמעות .. את מרשה לי ? אמא שלך רק רוצה לגונן עליך כי אנחנו רוצים לעטוף את הילדים שלנו בצמר גפן , לפעמים מרוב שעוטפים .. זה חונק ומכאיב . האנשים בתיבת הדואר יעזרו יתמכו יאהבו ינגבו דמעות לך ולצל שלך עד שתמצאו לכם פינה אחרת חמה מלטפת קשובה ואוהבת ואתם תמצאו . כי מי שנותן כמוך מעומק הנשמה היקום מחזיר לו באותו מטבע . אני קוראת לו יקום את בוודאי תקראי לו אלוהים .. יעלי , תהיי חזקה . מחבקת אותך .

Y A E LY

New member
../images/Emo7.gif

אני כאן זועקת לעזרה- תמיד מנסה עזור לאחרים, ום כאן כמו בכל מקום אח כאי זועקת מעטים הם המגישיםלי כףלבכות עליה- ורבים הם המעלימים עין.

Y A E LY

New member
אם רק היה ל אומץ

הייתי כבר מזמן עושה את זה- לפעמים אני מצטערת שאני פחדנית...

Y A E LY

New member
רוצה לצרוח

רוצה אני בעצם- מה אני רוצה?!? רוצה שאנשים יאהבו אותי כמו שאני אוהבת אותם- גם זה מ-ו-ג-ז-ם?!?

הי מה קורה פה !!!../images/Emo140.gif

הי מה קורה פה !!! מי העיז להעציב אותך?! רק בבוקר דיברנו,והיה כלכך כיף! תקראי מה כתבתי לגבירה בקשר לאבא שלה. אני מפחדת שאת יותר מדי קוראת עצב בפורום הזה. כך זה כולם מתעודדים ,מתפרקים,והמטען עובר אלייך. שלחתי לך את זה במסר,וכבר עברו עשר דקות ואת לא כותכת לי. איך זה יכול להיות ,הרי בבוקר לא הייתי מספיקה לשלוח כבר היית עונה. קדימה תחזרי אלי מהר או במסר או בהודעה. שכחת שאמרת לי שאני לא הולכת לשום מקום. אני מחכה לך ילדה מדהימה

לעולם כמו זה אסור לנו להביא ילדים../images/Emo23.gif

בוקר טוב יעל. אני ישנתי על מה שכתבת,והמשפט הזה שלך"לעולם כמו זה אסור לנו להביא ילדים" מהדהד לי באוזן כל הזמן. כשהייתי בגיל ההתבגרות חשבתי כמוך ,חשבתי על זה שילדים צריכים להיוולד בעולם של אהבה,טוהר, אושר ,שלמות,ואם זה לא כך בעולם,אז לא להביא ילדים. דיברתי על זה חופשי עם כולם,מעין השקפת עולם כזאת,לאו דוקא מנקודה של סבל וייאוש. התחתנתי צעירה באהבה גדולה,למדתי,וכשסיימתי ללמוד הייתי בת 23 וכלכך רציתי ילדים,אני הרי אוהבת מאוד ילדים. אז הבטחתי לעצמי שאם אני מביאה ילדים לעולם,אז אני אעשה הכל..הכל כדי להיות האמא הכי טובה לילדים שלי. הכל-זה לאהוב אותם,להיות איתם,לשמור עליהם,לגונן עליהם ולעולם לא לשקר להם. כך החלטתי וכך עשיתי,זאת החלטה קשה מאוד,מחייבת עבודה קשה,והתמסרות רבה. אני כלכך האמנתי בדרך הזאת, שהיה ברור לחלוטין שאלו הם התנאים הבסיסיים שילד צריך לקבל עם היוולדו,והאמונה הזאת הקלה עלי מאוד לבציע את המשימה. הילדים שלי הם גם חברים שלי,אני אוהבת,מחבקת,משחקת,מייעצת,דורשת,מתנצלת,כועסת,משוחחת איתם על הכל. הם גדלים ואני גדלה איתם,בבוא היום שהכנפיים כבר יצמחו דיים,הם יעופו,ויתחילו מסע משלהם. ואני מקוה שיבוא יום שאוכל לשבת בשקט ובשלווה,להביט בהם ולהנות, מהיצירה הנפלאה הזאת שקוראים לה ילדים. כך שלא משנה מי מרגיז אותך עכשיו,ומי מעציב אותך,בבוא היום תבחרי בדרך שלך.תנסי בינתיים לשמור על חדות החיים,תשתדלי להיות עם אנשים טובים ואופטימיים,כך תשמרי על שפיות הנפש. את מזכירה לי את עצמי ,דעתנית,ישרה,ועומדת על שלה,לכן אני כותבת לך את כל זה. אני מצטערת שלא יכולתי לכתוב לך את זה אתמול כשהיית נסערת וכלכך רצית תמיכה,אבל מה אני אעשה שאני חושבת הרבה עד שאני כותבת. באהבה מכל

נפש הים

New member
אוי, ילדה חכמה.

את אומרת בעצמך שכולם מנסים לגונן עלייך. את בטח מבינה שזה לא מרוע, אלא כי העולם- מכוער ולך יש נפש יפה. הם לא עושים זאת מרוע- הם עושים זאת כי היה להם את החלום להעניק לך עולם יפה יותר. אולי הם הבינו שאינם יכולים לשנות את העולם(לומדים זאת יותר מאוחר- גם את תלמדי, לצערי), אולי הם ניצבים מולך ומתביישים שלא הצליחו לשנות את העולם עבורך- כי את ראויה לעולם טוב יותר. והם מסתירים את סודות העולם האכזר מפנייך כי הם רוצים לשמור עלייך, הם לא מסוגלים לקבל את העובדה שאת לומדת, רואה לבד שהעולם מכוער. עדיין יש להם רצון שעוד קצת, עוד טיפה תחיי בעולם שהם בנו עבורך, לא העולם האמיתי, המכוער הזה. לך זה נראה שקרים- את כועסת. עבורם זו מלחמה- לשמר לך עוד קצת טוב. קשה להם- היי בטוחה. יעלי-קבלי
ענק ממני. אני מרגישה גם איזשהו צורך לגונן עלייך- כי את פשוט טובה. יהלום נדיר. רוצה לעטוף אותך עוד קצת- לשמור על הטוב הזה.

../images/Emo23.gif

הי הכתיבה שלך שוב ושוב מדהימה אותי. אהבתי מאוד את השימושים בדימויים הספרותיים- דון קישוט וגוליבר. את כל כך צודקת- הורים בשביל לגונן על ילדיהם לא צריכים לשקר, הם פוט צריכים להלחם בתחנות הרוח. אהבתי שגם מתוך הזעם והתסכול ידעת שהשקרים הם תוך כוונה לגונן ולא מתוך כוונה רעה, אהבת שגם מתוך הזעם והתסכול ידעת שזה יעבור וממש עודדת את עצמך. יעל- כמו שכתבתי לך במסר- את נפלאה...

למעלה