מכתב לא יודעת אם ישלח

מכתב לא יודעת אם ישלח

אבל מכתב אני לא יודעת מה עשיתי שמגיע לי לסבול! אני לא מבינה מה עשית רע לאנשים! אני לא מבינה בכלל מה כולם רוצים!! אני לא יודעת כלום,אני מפגרת אני חייה שאני לא רוצה לחיות אנשים לא מבינים אתם יודעים נמאס לי כבר להזיל דמעות אבל הן יורדות לבד גם לעצור אותם קשה לי אני כנראה בן אדם שבחיים לא יהיה לו טוב ,רגש מחנק עומד לי בגרון אני רוצה להתפוצץץץ לחנוק לא יודעת מה לעשות חם לי מאוד חם לי וזה לא בגלל שיש שרב פשוט חם לי אני מנסה לא לחשוב על הרע אני לא מצליחה אני מנסה להתעלם מכל מה שקורה סביבי אבל זה פשוט יותר מידי אני יכול לחיות בעולם הזה אני יכולה לסבול אבל בשעה שאנשים נשברים כבר כך החשק יוצא כל הרצון לחיות נעלם..אבל אני לא מסוגלת לסבול ששוברים לי את הלב אני לא מסוגלת לחיות בעולם שאף אחד לא מבין אותי בכלל אני בכלללללללל לא יודעת מה אני רוצה מהחיים שליי אני לא יודעת מי אני לא יודעת כלוםםםםם יש לי בלב ריקנות כזזאת שלמלא אותה אף אחד אף פעם לא יצלייח יותר בן אדם אחד שסמכתי עליו אני עדיין סומכת אבל הוא לא יכול ליהיות איתי אני יודעת שהוא אוהב אותי אני יודעת אני בטוחה וזה מה שמחזיק אותי לרשום תמכתב הזה כי אם הוא לא היה אוהב אני אפילו לא רוצה לדעת...אבל כניראה שבימינו האהבה לא מספיקה לא נורא אני מבטיחה לעצמי שאני יעשה הכול אני לא מכניסה פירור לפה יותר בחייייייםםםםם אני לא מכירה אף אחד יותרר פשוט חיה בתוך עצמיייי לא אכפת לי מהעולם אני לא סומכת על העולם המזדיין הזה אני תמיד אומרת שאם היה אפשר להחזיר את הגלגל אחורה אני בכלל לא ההיתי באה לעולם!!! אבל אני הבטחתי הבטחתי לבן אדם שאני הכי אוהבת בעולם הבטחתי לעצמי אני חייבת ליהיות כאןןןןן אפילו אם אני ססובלתתתת כי אין לי כוח אבל שאני מבטיחה משהו אני חייבת לקיים אני מהססת אם לשלוח תמכתב ההזה וללחוץ שלח אני לא יודעת מה תגידוווו אבל ההיתי חייבבבת להוציא את זה אל משהו לפני שאני מתפוצצת!!

רעמסס10

New member
אני

לא רוצה לפגוע אבל חשבת לפתוח פורום שנקרא נדב? אני אישית מעדיף שתפתחי פורום שידבר עליך

הדרומית

New member
היי

באמת במקרה, ממש במקרה עברתי וקראתי מה שכתבת לא יודעת מה להגיד לך מורן את גורמת לעצמך לסבול את מכניסה את עצמך לבורות שחורים, ומשכנעת את עצמך שהדבר היחידי שמחזיק אותך זה נדב. אני אדבר איתך כבר בטלפון על זה אוהבת מאוד

מישל-סתכלי אל התאריך...

רשמתי את זה בגלל סיבה מסוימת שחשבתי שהיא אפשרית אבל התברר לי שלא.. אל המקרה הזה את לא יודעת..ואת גם לא תדעי(סיכמנו שלא מערבים אותך זוכרת?) בכל אופן נדב זה כל החיים שלי אבל לנדב הבטחתי משהו.. בכל אופן..הדעה שלי השתנתה... אוהבת יותר ממאוד
מורןןןןןן

הדרומית

New member
לא ביקשתי לדעת

ואני עדיין בדעתי. יש לי הרבה ניסיון בחיים ועברתי הרבה, ואני יודעת שדיכאון ועצבות היא תופעה שנגרמת ע"י את עצמך. תחשבי על זה.

למעלה