מכתב לבעלי.....

1מוטרפת

New member
מכתב לבעלי......./images/Emo7.gif

לא , לא מתכוונת לפגוע בך, לא תיכננתי כלום. ואולי כן?...כן, כבר שנתיים שאני מרגישה שזה בוער לי בעצמות. שאלתי את עצמי כל הזמן, האם אנחנו היחידים שאף פעם לא בגדנו? אמרו לי שכשממש ארצה זה יגיע. ואכן...לפני חודשיים הכרתי מישהו מדהים. גם נשוי. ניסיתי לעורר אותך, כלום. כן אוהבת אותך. אתה אחי התאום.ממשיכה להיות נחמדה אליך,ילדים, בית, עבודה. מקווה לעורר איזה גיצים ישנים. אתמול היה יום החתונה שלנו...מאה אלך שנה ביחד, על הבוקר איחלתי לנו מזל טוב, קניתי מתנה, ואתה? עייף עייף עייף...לא מוכן אפילו לשמוע על בילוי,זיון, חופשה...כן, יגידו לי שהכל תירוצים, יגידו לי שחייבת לעבוד על הזוגיות.אבל אחרי 17 שנה וטיפולים משותפים ולחוד נראה לי שמיציתי. לא מעוניינת לפרק את החבילה, לא מעוניינת לפגוע באף אחד, לא מעוניינת שכל העסק יתגלה.רק לחיות את חיי בשקט, רק רוצה להנות עד כמה שאפשר מכל רגע.סליחה. ולא תודה, המכתב הוא רק למטרת ניקיון לב, לא למטרת ביקורות הורסות. תמיכה לעומת זאת יכולה לעזור

ה מוזה

New member
יקירתי , לא ביקורת ........

כי אם הבנה . לא אומר את הביקורת , הפורום נועד בדיוק לכך "למטרת ניקיון לב".... אל תשפוט את חברך עד שלא תעמוד בנעליו .. כל שאוכל לומר לך - 17 שנים יחדיו , כל זוגיות נתקלת בקושי המוכר שגרה .. עייפות .. והמובן מאליו כך שלא מפתיע שאת רוצה ריגושים את רוצה להרגיש נחשקת .. נשית .. שיעוררו בך כל פרפרי הבטן הרדומים .. יכולה להבין את שאת מרגישה ..ובכל זאת חבל , חבל .. בגידות לא נוטות לעשות עימנו טוב .. אולי טוב רגעי וזמני .. אך בטווח הרחוק .. הן פוגעות בנו בחזרה . מאחלת לך .. שאת הפרפרים שעורר בך אחר .. יעורר בך אישך .

חיה 35

New member
בוקר טוב לך../images/Emo24.gif

כמה שאני מבינה לליבך זה כל כך קשה . גם אני נמצאת באיזה סרט דומה לך אפילו הרבה יותר קשה. אבל בגידה זה לא מה שיפתור לך את הבעיה. אתמול שוחחתי עם ידיד טוב על אהבה וזוגיות. אמרתי לו לצערי האהבה בזוגיות אחרי כמה שנים נהפך להרגל, וההרגל הזה הורג את זוגיות. אני איתך ובנעלך. אבל טוב שאת מוציאה דברים החוצה, זה עוזר מאוד. תתעודדי תרימי את ראשך, ולפעמים הדברים משתנים.

יאצפן

New member
מכתב לבעלי../images/Emo117.gif

יקירתי, אין לי מה לומאר לך, אלא שמרי על הבית, כל מה שתעשי, וכתבת זאת בדם ליבך, רק בשכל, עברנו את זה, ומישהי היתה חכמה, תביני בין השורות, שמרי על עצמך,

למעלה