מכתב לבתי

מכתב לבתי../images/Emo23.gif

אני גאה בך בתי, גאה בך על מי ומה שאת. גדלת בבית שיודע לכבד זוגיות, בית שיודע לקבל את השונה, בית שאוהב כל אדם באשר הוא ללא הבדל דת מין וגזע. את התוצאות של החינוך שלנו אנחנו מקבלים היום בתוספת של אישיותך המיוחדת. השבוע האחרון היה קשה עבורך, נפרדת מבת הזוג שלך אחרי שנתיים של אהבה גדולה. גם להפרד צריך לדעת
ואת הוכחת מעבר לכל ספק שאישיותך המדהימה ובגרותך הנפשית יובילו אותך לעתיד טוב יותר ולזוגיות המגיעה לך. דנה בתי האהובה - איפוק הוא כח. באיפוק שהפגנת יצאת הכי חזקה שיש
ימים חדשים באים, אוטוטו את חוגגת יום הולדת ואני בטוחה כי את התובנות והשיעור שלמדת תקחי איתך ותתעצמי. תגדלי, תצמחי ותעשי רק מה שאת אוהבת ילדה נפלאה שלי
אוהבת המון, אמא

לקראת יום ההולדת

מכתב שהוא חלק מהברכה נפלאה אהבתך אביבה בכל פרידה יש כאב וכל פרידה היא גם שער ... ממני יעל הרפז

Master Stav

New member
../images/Emo24.gif לך ולה ....

יום הולדת שמח והמשך חיים מדהים לא פחות מהדרך עד עכשיו ..... מרגש המכתב ואת בכלל .

אפילו ...

אפילו שעברו כמה ימים והייתי ילדה-קקה שלא קראתי בזמן .... אפילו שככה ... כל כך ריגשת אותי ... אני כל כך אוהבת אותך אמא .. וכל כך מעריכה את הצורה שבה גדלתי וחונכתי על ערכים שאני באמת באמת מאמינה בהם ... על כבוד ואהבה וכנות ונועם .... אני שומעת את השיר ... חסרת מילים ... פשוט אוהבת אותך !!!!!

למעלה