מכתב לגברים באשר הם

Rivendell

New member
מכתב לגברים באשר הם

אני לא יודעת למה אתם חושבים שהגוף שלי הוא לא דבר קדוש. כי הוא כן. גופו של אדם הוא הדבר הקדוש ביותר שיכול להיות לו. אתם מוצאים לנכון לחלל אותו בכל מיני דרכים מקוריות ומוזרות שאתם ממציאים על בסיס קבוע. למה אתם מבזבזים את זמנכם היקר על זה דווקא?!?! אולי אני אף פעם לא אבין, כי אני אף פעם לא העברתי זמן בלשרוק לאנשים שבסה"כ רוצים לעבור ברחוב בשקט, אף-פעם לא צסטתי מישהו שאני בכלל לא מכירה במקומות אינטימיים, ובטח שלא חשבתי שהוא יהנה מזה. אף-פעם לא צעקתי מילים גסות לעבר אנשים, אפילו בקונוטציה "חיובית" ו"מחמיאה". אף-פעם לא עלה על דעתי לכפות את עצמי על מישהו באופן פיזי. אף-פעם לא שאלתי גבר אם הוא עשה הגדלה, אם זה שלו באופן טבעי. לא צעקתי לעברו "היי כוסי" ונהנתי לראות וות מסמיק ומשפיל את ראשו. אף-פעם לא נצמדתי למישהו בבריכה. אף-פעם לא שלחתי ידיים למקומות שהן לא רצויות בהם. אף-פעם לא ניסיתי להפשיט מישהו בכח. אף-פעם לא השפלתי מישהו לפני חברותיי בפומבי עם הערות סקסיסטיות. אולי זה כי אני אישה. לדעתי זה פשוט כי יש לי כבוד לגוף, כי עברתי את כל הדברים שמפורטים למעלה, ואני יודעת בדיוק כמה זה נורא ומשפיל ומגמד וכואב. אני גם יודעת שאין כמעט בת שלא עברה את אותם הדברים. וחבל שאחרים לא מבינים. ריוונדל.

א נ י ה 1

New member
ריוונדל יקרה-

קראתי את מה שכתבת, וכאב לי , כאב לי מאוד כי הפנת את הבעיה לכל הגברים באשר הם, הם אשמים, אבל לא רק הם לפי דעתי המכתב צריך להיות מופנה גם לכל הבנות באשר הם. חשבת פעם למה בנים מתיחסים ומדברים ככה לבנות? שמעת פעם בנים ששורקים ברחוב לבנות שלא מחצינות את עצמם ומתלבשות בצורה פרובוקטיבית? התמזל מזלי וזכיתי לפגוש אשה דתיה, מיוחדת וכן... גם יפיפיה!!! ללא סימני שאלה, וללא ספקות אני בטוחה שאליה ולגוף שלה אף אחד לא יתיחס בזילזול, אפילו שמבחינה חיצונית היא נראת מעולה. פשוט כי היא לבושה בצניעות. ומכבדת את עצמה. בחורה שבוחרת להציג את עצמה ואת הגוף שלה במלא הדרו על פירסומת למכוניות, משפילה את עצמה. זה לא שהגברים משפילים אותה. ובחורה שבוחרת להתלבש כמו פצצת סקס זה בעיה שלה ולא של אחרים. אז בנות יקרות, איך שיתיחסו אלינו , זה תלוי רק בנו!!!

Rivendell

New member
בולשיט.

אני אמנם לא אוהבת לבוש זול וגס, אבל כמו שזכותו של גבר ללבוש מה שהוא רוצה כך גם זכותה של אישה. אף-אחת לא מזמינה אונס או תקיפה מינית או הטרדה מינית. הדברים שלך הם שוביניסטים ומבזים למין הנשי.

Rivendell

New member
ובנוסף

אנחנו חיים במדינה מתקדמת, לא באיראן, ואני מסרבת לעטוף את עצמי בשקים רק כדי שיתייחסו אלי בכבוד בלי קשר למיני. מה גם שלא חסרות נשים דתיות שנאנסו והוטרדו מינית, כך שהתיאוריה שלך בטלה. אני כ"כ כועסת כרגעש אין לי מילים. חשבתי שבורות כזו לא קיימת אצלנו כבר.

../images/Emo45.gif

אני מסכימה עם מה שאת אומרת, הלבוש לא צריך להראות על אופי האדם, בחורה יכולה להיות גם ערומה אם היא רוצה, וזה לא אומר שגבר צריך להרשות לעצמו מה שבא לו, מה שקורה אמור להיות הדדי לא חד צדדי... השוף של האישה שייף לאישה בלבד ורק היא מחליטה מה לעשות איתו. חוקרת

אופה3

New member
מסכימה עם שניכם , זה לא אומר שאם

בחורה מתלבשת באופן פרובקטיבי או משהו חשוף זה אומר שניתן לחלל את גופה , או לפגוע בכבודה, כל אדם זכותו להתלבש איך שהוא רוצה ולהתנהג איך שהוא רוצה, זה לא אומר שמותר לחלל את כבודם וגופם, חשבתי שכיום כבר לא קיימים הדעות האלו, ואם פגשת בחורה דתיה, אז לכי תהיי כמוה, ותעזבי אותנו כי לנו מותר להתלבש ולהתנהג איך שבא, בלי שאף אחד יפגע בנו בשום צורה , לא מילולית, לא נפשית ולא פיזית,

Y A E LY

New member
טעות בידיך אניה

אני לרוב מתלבשת בחולצת געטקס שחורה שגדולה עלי בשתי מידות ג´ינס וסנדלים. החולצה לא קרועה- ולרוב היא גם ארוכה. וזה לא מפריע לאף אחד להעיר לי על גופי ה**** אז- אם היה כבוד לגוף, גם אם הייתי הולכת עירומה זה לא היה מזיז לאיש- ואנ לאהייתי צריכה להסמיק באמצע הרחוב...

רדוויל צודקת מאוד- כי אני למשל ..

מיתלבשת איך שאני מרגישה נוח,ונוח לי עם בגדים קצרים, צמודים , זה הגיל שלי להתלבש ככה. אני רק בת 25 ,מתי אני אתלבש צמוד? מתי שלא יהיה לי גוף רזה? כשאייה שמנה כבר אחריי לידות? אני לא חושבת שבחורה שמיתלבשת צמוד היא זולה או ניראית כמו .... ממש לא זה שטויות!!! מי שיש לה כבוד יהיה לה גם כן אם תהיה חציעירומה בבגדיה ,וחוץ מזה אף אחת לא מזמינה אונס אם היא לבושה חשוף, זה לא בעיה שלנו זה זכות להתלבש ולהיבחן בטעם לבוש. מותר לי לטעות- ואסור לי למות! <<<< ילדה שהים אוהב <<<<< אלין.

א נ י ה 1

New member
אלין יקרה

אם את חושבת שזה יפה וזה נוח לך אז מצוין. אבל הרבה פעמים בנות מתלבשות בצורה זולה בשביללמשוך את התשומת לב של הבנים. ואני חוזרת בשביל שהבנים יתיחסו אליהם כאן אני חושבת שיש מקום לשיפור.

אני לא מסכימה איתך אניה

אני פשוט המומה על הדעות הפרימיטיביות שלך, יש המון גברים שמרשים לעצמם יותר מידי ואין להם שום זכות. ומה קשור הלבוש של האישה, הם אלו שצריכים לשלוט בעצמם, זאת בעיה שלהם...... אם הם לא שולטים הבעיה היא עמוק עמוק אצלהם, אני בתור אישה לא צריכה לשלוט על גבר או להתחשב בו שחס וחלילה הוא יתפתה למדתי במשך כל חיי, לכבד כל אדם באשר הוא.. וככה זה צריך להיות. חוקרת

א נ י ה 1

New member
חברים יקרים-../images/Emo122.gif

קודם כל ממש לא התכוונתי להרתיח ולקומם פה את כולם, בכלל בכלל בכלל לא. מה שהתכוונתי זה להציג את דעתי. שבמקרה מאוד שונה מדעתכם. ולבקש שיתיחסו אליה בכבוד, ולא יקראו לה דעה פרימיטבית או בולשיט. ולתגובתי- נכון, יש המון גברים בעולם שמרשים לעצמם יותר מדי, ויש המון בנות דתיות שנאנסו. לא אמרתי שהכל תלוי בבנות . אבל כל בת ששורקים לה ברחוב, אולי כדאי שתבדוק למה, זה לא מחייב שהיא לבושה בצורה פרובוקטיבית, אבל שתבדוק בכ"ז... אני פשוט חושבת שהחברה שלנו בנויה בצורה עצובה בדברים מסוימים, וזה אחד מהדברים הכי מגעילים בחברה שלנו. למה למה למה ועוד אלף פעמים למה , למה לאלף אלפי עזאזאל פרסומת בטלויזיה למעדן, מפורסמת עם אשה שכל החזה שלה בחוץ. ותקשורת זה רק אחד מהדברים שמיצגים את החברה שלנו וגורמים לאיך שכל גבר יתיחס לאשה. בקיצור, אני מסכימה עם העובדה שלא תמיד זאת אשמת הבנות אבל שבת לא תחשוב שהיא תסתובב באמצע הרחוב חצי ערומה ויתיחסו אליה כמו למריה הקדושה. ואגב... לגבי הדת שלנו,ובעיקר החברה שלנו, אני מאמינה מאוד גדולה של פלוארליסטיות ומכל זרם יש מה ללמוד. סליחה אם פגעתי פה באנשים.

אניה יקרה

חס וחלילה אף אחד לא התכוון לפגוע, את הבעת את דעתך, וכך גם אנחנו, לא תמיד כולם מסכימים על הכל. ושוב על מה שרשמת, מיניות זה משהו שכולנו משתמשים איתו, נשים וגברים כאחד, אך זה לא נותן לגיטימציה לזלזל בגוף ואישיות האדם חוקרת

למעלה