מכתב לג'קו, ממכר ישן

tHEsATLAN

New member
מכתב לג'קו, ממכר ישן

"לפעמים אני משתגע", שר ג'קו כחלק מקידום התוכנית כוכב נולד 5. לעמים אני שוכח שאני מכיר אותך ג'קו, 4 שנים אני מכיר אותך, לצערי הפעם האחרונה שנפגשנו הייתה לפני יותר משבעה חודשים, כאשר הפאב שעבדת בו, ועוד קודם לכן יצאת אליו בקביעות, "הדאג וטוני" היה פתוח. מאז הפכת לדמות טלויזיוני ושכחת את כל מי שהכרת . כן, אתה עובד על דיסק חדש, וכן עכשיו סיימתי להקליט סינגל חדש (שאני מקווה שיצא לרדיו בקרוב ונשמע את כשרונך) אבל האם זו סיבה להיפטר מן העבר? אני זוכר שהיינו באים לדאג, הייתי שם 2 או 3 שירים של ג'אמוס, ההרכב ששרת בו, שלך ושל גיא, אתה זוכר את ההרכב הזה? הבטחת להוציא דיסק שני וגם את זה נטשת, זוכר כמה היית צוחק ששמתי את השירים? אני זוכר ששמתי את השיר של רמשטיין DU HAST, ובאת אלי מחייך עם כוס וויסקי, וסיפרת לי שכתבת לשיר מילים בעברית: "אוף, נמאס, נמאס לי!" זוכר את זה? אני יודע שזה ממש לא חשוב כל מה שאני כותב אבל אני זוכר תעמולת בחירות שעשינו בדאג בשבילך, בליל הגמר שידרנו על מסך ענק, כשניצחת רקדנו והשתוללנו, אני, אסף, מאיה, יניב ואפי. אתה זוכר אותם בכלל? אכפת לך מהעבר או ששכחת הכל ואתה חי בהווה "המצליח" שלך? בכל מקרה ג'קו, שיהיה בהצלחה, אותנו אתה לא זוכר, ואנחנו לא נשכח אותך, ונזכור תמיד כמה תמכנו בך.

talytal

New member
היי דור

אוקיי, אני לא מתיימרת להכיר את הסיפור האישי שלך עם ג'קו, אבל נראה לי שאתה לא ממש מסוגל לראות את הדברים מהצד שלו... בכל זאת הוא עבר טלטלה די רצינית בשנה האחרונה, ומאוד קשה להמשיך בדיוק על אותו מסלול אחרי דבר כזה... הדיסק השני של ג'אמוס לא ננטש, לפחות לפי מה שג'קו וגיא מספרים, ונראה לי שעצם זה שגיא עובד איתו על האלבום אומר שלא היה שם חוסר הסכמה רציני בעניין המשך הדרך... אבל צריך להיות מציאותיים. איך הוא יכול עכשיו להוציא דיסק של ג'אמוס? הוא חייב להוציא את הדיסק שלו קודם, מכל בחינה שהיא זה הדבר ההגיוני לעשות. ברור שהיה עדיף אם הדיסק של ג'אמוס היה יוצא לפני כוכב נולד, אבל זה לא קרה... וחבל. גם אני הייתי רוצה כבר לשמוע אותו. בכל מקרה, עכשיו הוא מחוייב לטדי, הוא תחת המון לחצים מהם בעניין של האלבום והופעות וכל היתר. אפשר להבין למה הוא כבר לא יכול לעשות את כל מה שהוא היה רוצה...
ותהיה בטוח שהוא זוכר, גם אם אתה חושב שלא. בכל מקרה, יהיה נהדר אם מעבר להודעה שלך לג'קו יש לך עניין להשתתף בפורום שלו, ואין ספק שנשמח לשמוע ממך חוויות מהעבר. תן חיוך, בנאדם, הכל לטובה, לא?

דורית41

New member
אני לא חושבת שהוא נפטר מהעבר

דור,כמו שטליטל כתבה לפני,גם לי אין בסיס אמיתי לדעת למה כוונתך,ומדוע אתה פגוע כפי שזה נשמע, אני מכירה את ג'קו פחות זמן והרבה מקרוב ביחס אליך,אבל ממה שהספקתי להכיר, קשה לומר על ג'קו שהוא אדם ששוכח את העבר,להיפך,העבר במובנים רבים בונה אותו, הוא מהווה בסיס מאוד משמעותי לשירים. גם המוזיקאים שג'קו משתף אתם פעולה (כפי שבא לידי ביטוי בסרט בערוץ 2)-הוא מכיר אותם המון שנים, גיא אליהו ואון דבי-זו דוגמא הטובה ביותר כמה ג'קו זוכר לטובה חברים-הרי הוא יכול היה לשכור לתקליט הרבה מאוד מוזיקאים אבל הוא "זכר חסד נעורים". צרף לזה את העובדה שמן הסתם הוא מאוד עסוק גם עם התקליט,עם הופעות,וכמו שטליטל ציינה מן הסתם יש לו המון מחוייבויות. ולמה אני מרשה לעצמי לכתוב את כל זה?כי גם לי היתה חברה מאוד מאוד טובה ממש מגיל צעיר, ואני פניתי לדרך מסויימת,היא התפתחה בכוון של שחק ושירה,היום היא זמרת מפורסמת,ומן הסתם הקשר הלך והתנתק, ואני ממש לא רואה בזה משהו רע. פשוט החיים לוקחים אותנו לפעמים למקומות שונים-ולא צריך לכעוס על כך..... מצטרפת לטליטל-בהזמנה לפורום הרשמי,יש שם עוד מכרים ותיקים של ג'קו,וגם חדשים.

kapit5

New member
נידמה לי שכתבת גם באתר ברית עולם

משום מה רוח הדברים זכורה לי משם. ג'קו עבר תקופה לו קלה. .פשוט כבול במחויבויות רבות וגם עובד באינטנסיביות על הדיסק החדש. ברישמי כתב לנו שהוא מרגיש שכל החיים שלו מושקעים בדיסק. אני בטוחה שהוא לא שכח אתכם.

דור../images/Emo13.gif חזרת! מה שלומך?

אתה זוכר אותי אני מקווה
באמת תהיתי לי לאן נעלמת.. היית תומך די נלהב ועדכנת אותי בדברים הכי חיוביים ונחמדים ואני מצטערת שדעתך השתנתה
אבל יש דברים מעבר.. את ההמשך אכתוב לך ב

חולית5

New member
דור חמוד...

אני ממש מבינה את הבאסה שלך . כ"כ קשה להיות קרובים לג'קו ופתאום להתרחק ממנו . הוא פשוט ממכר וכייף להיות איתו. דור חמוד, אתה פשוט צריך להבין שג'קו נמצא כרגע בתקופה כ"כ קשה גם בשבילו. הוא גם כן לא רגיל לסדר היום שיש לו ובוודאי ללחצים שעברו עליו בשנה האחרונה . אני דווקא חושבת שבמקום לשאול שאלות כאלה אתה פשוט צריך לחשוב מה היה קורה לו היית אתה זוכה בכוכב נולד... זה הזמן של ג'קו לצאת לאויר לעולם ולהתפתח וקשה מאד לעשות את זה יחד עם מה שהיה רגיל לעשות לפני . בטוחני כי לא שכח אף אחד מכם יבוא יום ותדע. אולי כדאי לפרגן לחבר שמתקדם ועושה את מה שרצה לעשות כל חייו - עכשיו לא הוא נמצא במבחן מול חבריו אלא חבריו מולו .ומי שמחשיב את עצמו בתור חבר צריך להבין ולפרגן . מקווה שתקרא את הכתוב בנימה עדינה ולא כועסת כי לפעמים זה יכול להטעות ....

tHEsATLAN

New member
תשובות לתגובות

תגובה לטליטל: אני מסוגל לראות את הדברים מהצד שלו כמובן שלא עברתי את מה שהוא חווה, ואני יודע מה הטלטלה שהוא עבר והדרך שהוא עבר, ואני זוכר עוד שאחרי "הטעות" שקרתה הוא בא וסיפר לי מה הוא מרגיש באמת. בקשר לדיסק של ג'אמוס, כנראה שאת צודקת, ג'קו צריך להתרכז מאוד בעצמו ולהוכיח למעריצים שהוא מסוגל (וכמובן יצליח) לייצר מוזיקה איכותית ורוק מצויין. כמובן שהיה עדיף שהדיסק היה יוצא לפני כוכב נולד, אך לא היה זוכה לתהילה לה הוא יזכה לאחר תקופת כוכב נולד. אני מבין שהחוזה עם טדי קשה ועצבני, ואני מקווה שהדיסק יצא כדי שג'קו ישתחרר קצת. אני לא רוצה שיבינו ממה שכתבתי שאני לא מעריץ את ג'קו או בז לו, ג'קו זמר איכותי ובנאדם איכותי מאוד שאני מעריץ ללא קשר להיותו כוכב. אני זוכר תקופות שלו מחייך לפני שאנשים היו משתחווים כל פעם שהוא עובר. אני זוכר אותו כבנאדם נפלא, ואני יודע שהוא נשאר כזה. הקשר בין ג'קו לביני ולשאר חברי לפאב שהיינו יוצאים אליו, ניתק לא רק בגלל הפירסום, אלא כי הפאב עצמו נסגר. מצטער אם מישהו נפגע מדבריי, אני מקווה שלא תגובה לדורית41: אני וג'קו לא היינו החברים הכי טובים, אחרי הכל יש בינינו הפרש גילאים מכובד, אני בן 22, והוא בן 27 או משהו כזה אם אני לא טועה פשוט היינו מבלים באותו הפאב, ולאחר מכן ג'קו עבד באותו הפאב, ועוד לפני כל תקופת ג'קו הכרתי את גיא, כשעבד בחנות דיסקים שהייתי מבלה בה את כל שעות התיכון, אני מכיר את שני הצמד ג'אמוס, ויודע שהם מאוד מוכשרים ויגיעו רחוק. אני מקווה שג'קו יביא כבוד לעצמו, ולעיר בה הוא גדל והתפרסם. אני מבין את העובדה שחווית משהו דומה, אולי אפילו יותר קשה כי היא הייתה חברה מאוד מאוד טובה ממש מגיל צעיר, כמו שהבנתי ממכם וכמו שאני יודע (ופה שגיתי במכתב הראשון שכתבתי) צריך לפרגן לחברים שרוצים להתפרסם ולהצליח ולא להתמרמר על זה שנטשו, על כן, שוב אני מבקש סליחה אם מישהו שחשב שאני מזלזל בג'קו. בקשר לפורום הרשמי - הייתי בו כמה פעמים, אך לצערי, או לא לצערי, ג'קו אומנם איש גדול, אך איני מעריץ אדוק שלו, שכן אני מכיר אותו מהימים שלפני התהילה, למרות זאת, אני אכנס מדי פעם להתעדכן במה שקורה. תגובה לכפית5: לא זוכר שכתבתי באתר שקוראים לו ברית עולם, אבל זה יתכן, לא יודע. תגובה לשמיים כחולים2: בטח שאני זוכר אותך, אך לא זוכר את השם, נעלמתי בגלל אילוצים צבאיים, בקרוב אני משתחרר והכל יהיה אחרת. אני עדיין תומך די נלהב בג'קו ותמיד אומר דברים חיוביים ונחמדים, ולא רק עליו, אלא על כל בנאדם שאני מכיר. דעתי לא השתנתה, שכן אני מאוכזב מכך שהקשר ניתק, אך אלו החיים. בקשר למכתבים, אני אגיב בקרוב אני פשוט לחוץ טיפה בזמן האחרון. תגובה לחולית5: ג'קו בנאדם איכותי, באמת ממכר וממש כיף להיות איתו, על זה אין לי ויכוח, כואב מאוד להתרחק ממנו אך אני מקווה שבקרוב נשמע את הכישרון העצום והיוצא דופן שלו ברדיו ובתחנות המוזיקה בטלויזיה. את צודקת, זהו באמת מבחן של החברים מולו ולא שלו מול החברים, ועל כן אעמוד דרוך בשבילו לכל מה שיצטרך אם אי פעם יצטרך. אני לא קורא מכתבים בכעס אלא תמיד בנימה עדינה שכן אין טעם בויכוח וירטואלי בין אנשים שלא מכירים שלא לדבר שאין טעם להתווכח בין אנשים שמכירים, עדיף תמיד להגיע לפשורה נבונה במהירות מקווה שהבהרתי את הנקודות שלי, 1. ג'קו בנאדם מוכשר ללא ספק! 2. המוזיקה שלו נהדרת והוא הולך לתת בראש (סלחו לי על הביטוי הילדותי). 3. אני מאחל לג'קו הצלחה עצבנית, מקווה שיגיע רחוק, כי הוא באמת מוזיקאי דגול כל טוב דור רובינפלד

Nova5

New member
דור

התחושות שלך כל כך מוצדקות וכל כך מוכרות כמעט לכל אדם שנמצא בפורום. אתה דם מבטא אותם מעולה. אז... תקשיב. החיים מתגלגלים להם הלה... נסגר דג& טוני, היה כוכב, היה עליהום, יש תקליט בדרך... אבל גם אתה השתנת, גם אתה מסתכל אל העבר שלך ואומר - ואללה, את זה כבר לא יהיה אף פעם.... ולזה אני אשאף להגיע בכל הכוח... אגב, אם אתה מרגיש שיש לך מה לומר לג'קו, תגיע אליו ותגיד לו. אני בטוחה שיש לך דרכים מתאימות. אגב, גם אנחנו פעלנו ופועלים למענו הרבה וזה עוד ביטוי צנוע. כנס לפורום הרשמי - הוא הרבה יותר פעיל. ובקשר לעבר...ועתיד...לפעמים צריך בפרוש להתרחק מהעבר למען העתיד... קבל ממני באופן אישי: ......... הטבע ינצח בו ביום, שהוא יזרוק עבר ופחד לתהום עבר - הוא רק בסיס, מסלול להמראה בחזרה אל על, לאור, לשמש, לעולם המחכה לשיר, שלא כתב עדיין ולא הלחין.

Karina85

New member
לדור

אני ממש שמחה לקרוא את התגובה הזאת שלך. כל טוב גם לך. יאללה תשתחרר כבר!!! (כמה למנאייק? חחח)

kapit5

New member
דור-כל הכבוד

שטרחת והיתאמצת להגיב לכל אחת ואחת.

חולית5

New member
דור

אתה פשוט מקסים ! מקווה לפגוש אותך ביום מן הימים . (גם אני מנתניה)

tHEsATLAN

New member
ושוב

מקווה שאף אחד לא נפגע לחולית - בכיף ניפגש ! כל טוב לכם ושבת שלום דור

Nova5

New member
כינרת

גם את מוזמנת לבקר בפורום הרשצי של ג'קו הצלחה ש"נפלה" עליו בנתיים מתחת לקומתו.

למעלה