מכתב להוד רוממותו, מר קשר רציני.

idoharel

New member
מכתב להוד רוממותו, מר קשר רציני.

איך חמקת ממני, קשר יקר, שנים של חיפושים, של אי חיפושים , מדבריות אגמים קפואים, נהרות, עלמות חן משובבות, צעירות חסרות מוסר, זקנות בשלות ומלאות עסיס, פאנקיסטיות דוקרניות, קיבוצניקיות רכות מבע, מורות דידקטיות להיסטוריה, דתיות תועות. ושוב איתכם ושוב לבד ושלום עליכם. ואני, אינני עד כדי כך כעור, גיבן, שמן, חסר פרופורציות, אנלפאבית, משעמם, דלוח, חסר יכולת שיחה, א-קומוניקטיבי, נטול יכולת להתחייב, פרפר, תפלץ, שיבוט! 25 שנים על פני הערבה הבוכיה, גדלתי בעיר כורי הפחם הזחוחים - חיפה, והגעתי אל הכרך המתיימר אחוזת בית. בנות המישור לטשו בי עיניים, ואפילו היו כמה מאיזור 02, אבל הן זרקוני, חלפו ביעף אל עבר גברים נחשקים יותר, בעלי ממון, ממונעים נסיכים, אצילים, בני בליעל פוחחים, רוגבני מחשבים, כלכלנים בחירים, בנקאים סוררים, אל מחוזות השמפניה, הקוויאר ובטחון הצאצאים. על כך אני שואל אתכם, גבירותיי ורבותי, כנסת נכבדה, תפוז יקר, פורום חביב, למה זה מגיע לי? במה נענשתי על יהיה אלהי קופידון? עשתורת הג'יי דייט, אדמו"ר הכפיות. האם איני כאחד האדם? יצאתי עם נשים כחול אשר על שפת הים, סגדו לי רוממו אותי, כתבו עלי, העריצו אותי ממרחק ולבסוף מאסו בי, השליכוני לכלבים ונתנו לעוף השדה לרוצץ גולגולתי. עוצו לי עצה, התפלמסו עימי, לגלגו עלי, החמיאו לי, עשו בי כרצונכם. שלכם, עידו הראל.

ilan0111

New member
אני מבין אותך

היום מספיק לנפנף בקצת מרשרשים ורובן יעוטו עליך, העולם כמנהגו נוהג, תזרום. מצא בחורה שבאמת תראה אותך קודם כל כאדם ויש, תאמין לי!

idoharel

New member
אדוני הממון

מצאתי רבות שראו אותי קודם כל כאדם, אבל כנראה לא לאורך זמן, כנראה שהיו רבות שהפריעו להן דברים אחרים לגמרי, ולא עשו עניין מהממון. תודה בכל מקרה. :)

למי שלא הבין אני מוכנה לפרש:

אני מחפש קשר רציני. יצאתי עם מלאן-תלפים בחורות, אך אני עדיין לבד. אני לא מכוער ולא טיפש. אני בן 25, מחיפה. עברתי למרכז. בת"א דווקא מצאו אותי מושך, אפילו בירושלים! אבל בירושלים הבנות מעדיפות בחורים עשירים, עם רכב, שיטחיים. השאלה שלי היא למה זה מגיע לי? למה אני לבד? יצאתי עם כ"כ הרבה בנות ובסוף כולן זרקו אותי. פלייייזזז תנו לי עצה, אני אבוד! שלכם, עידו הראל.

idoharel

New member
פירוש מגניב!

אבל בעניין ירושלים, זה כנראה התחבר לי בניסוח בצורה לא נהירה, בכל הארץ נתקלתי בין היתר גם בבנות חומרניות. :)

מרינה75

New member
לשם האיזון..

תדע שיש באותה המידה גם בחורים שמחפשים בחורות בעלות ממון ודרך אגב, איך אתה יודע שהן עזבו אותך לטובת "בעלי ממון" אתה בקשר עם כל האקסיות ויודע עם מי הן יוצאות ? וחוצמזה..צריך לצאת עם מישהו תקופה מסויימת (להערכתי בערך חודשיים) כדי לבדוק האם יש התאמה אמיתית מעבר להתלהבות הראשונית, וייתכן שהבחורות שיצאתי איתן ובהתחלה הכל היה כיף ומגניב אחר כן הבינו שאין התאמה ביניכם האם אתה חושב שהיתה התאמה של ממש עם כל מי שיצאת? בשביל הסקרנות..כמה זמן יצאת עם כל גרגר..(בחול משפת הים ..) בערך, לפני שהיא עזבה ?

idoharel

New member
אז בקשר לגרגירים...

בגדול, חשיבתך נכונה ובנויה על הגיון בריא, פשוט החיים שלי לא. שוב, לא כל עלמה שיצאתי איתה עזבה אותי או זרקה אותי בגלל כסף, זה יצא מאוד מודגש בהודעתי המקורית אבל זה לא העיקר או "הטיעון המנצח" שלי, אין לי בעצם שום טיעון, אני לא יודע למה לא היה לי אף פעם קשר רציני (בין היתר, גם אני הייתי הצד הנפרד פה ושם) אין לי הוכחה מוחשית אבסולוטית לעניין החומרנות, ואני יודע שיש בחורים רבים שבעצמם מחפשים את זה, מסכים איתך לחלוטין. לגבי ההתאמה, זה בדיוק העניין, למה הבינו שאין התאמה ועקב כך החליטו להפרד ממני? לא שהתיימרתי לדעת הכל על כל מי שיצאתי איתה בימי חיי. יצאתי איתן מעט מאוד זמן, אבל לרוב רציתי להמשיך את זה יותר. המון תודה על ההתייחסות הרצינית, קסמת לי. :)

Cobe Anan

New member
הייתי מציע לך לחכות בסבלנות..

אני מבין שהסתובבת בהרבה מקומות, ובחברות שונות, בחיפושיך אחר קשר רציני. חשבת פעם לנסות במקום שלך? אל לך לחפש קיבוצניקית תמימה, או דתיה תועה. חכה לאחת שחושבת כמו עידו הראל, מישהי שאוהבת את הדברים פשוטים ואמיתיים, שנמשכת ליכולת ביטוי יוצאת דופן, לאמונה באהבה שאינה תלויה בדבר. אל תשב ליד לוח שנה, אל תסתכל על השעון. אנשים לא מעטים חיכו לאהבה גם יובל, אם לא יותר. אתה צעיר, יש לך זמן לשפר את עצמך, להכיר ולהכין את עצמך לקראת האחת. אל תתמרמר. אם תכתוש את הנושא עד דק, אתה תתמלא מרירות, שתעכיר את כל מה שיש בך להציע. אהוב את החיים כמנה עיקרית, אך זכור פשוט שתמיד יש מקום לקינוח. אל תפסול אפשרויות. אמנם כולנו מחפשים את האחת, אבל יש הרבה. בכל אחת יש משהו מיוחד, וחסר משהו אחר. אל תתכחש למשיכה שלך כלפי מישהי, אלא אם היא באמת לא מספיק טובה. תתנסה. גם אם לא נראה לך שיצא משהו מקשרי העבר, דע שלמדת מהם. למדת על עצמך, למדת על הצד השני. אתה כבר לא תמים, גם לא מהוסס. אתה יודע טוב יותר את מי אתה מקווה שתצוד עינך, וגם יודע יותר טוב כיצד לגשת ולהציג את עצמך. אל תדאג, זה יבוא.
מקסימום, אחרי שתתפרסם כסופר מצליח, יהיו לך מלא מעריצות שתוכל לבחור מהן

idoharel

New member
הוא יבוא

קודם כל, תודה על העידוד :) ישנן תקופות ארוכות בחיי שאני ממעיט לחפש, לפעמים בגלל עיסוקים אמנותיים, לפעמים עובד המון שעות, לפעמים סתם פאסיביות קיומית. התקופות האלו מתחלקות למצבים שבגללם המוני בנות רוצות אותי בדיוק בגלל שאני עסוק וכביכול קשה להשגה וסתם מצבים של לבד מתמשך. ההודעה שלי היתה מאוד מוקצנת, אני לא במסעות מטורפים בין סקטורים שונים בחברה ובין איזורים שונים בארץ כל היום, כנראה שסיכמתי את מה שקרה עד כה באיזה שהוא אופן סימבולי. לרוב אני לא יושב ליד שעון ולוח שנה, יש לי המון תחביבים, תחומי יצירה, לימודים עצמיים וגוונים בחיים, אבל כן, תחושת הואקום הזו, השאלה מה לא בסדר בי, מתי זה כבר יקרה, לפעמים כל זה מנקר בי. אני כותב בעיקר שירה, אבל אני יודע שיש לי עניין במילים וניסוחן לא מהיום, מי יודע אם אהיה מפורסם בכלל אי פעם או לפחות במצב כלכלי שפוי, אני גם לא רוצה בנות שיתעניינו בי רק אחרי שיראו את האוטו שלי או משהו כזה. אני אוהב את החיים ומקווה שיהיה כיף גדול, אבל חייב את האלמנט הזה בחיי בכמה עשרות שנים הקרובות, אחרת תמיד אשאר בתחושה הזו, לא חשוב כמה עסוק ומסופק אהיה.

למעלה