מכתב לה' יתברך לקראת השנה החדשה

sarav55

New member
מכתב לה' יתברך לקראת השנה החדשה

ה' יתברך שלי הרבה זמן לא כתבתי לך רוצה להגיד לך תודה רבה על כל מה שעברתי השנה הזאת הדברים היפים שעברתי וגם הדברים הפחות טובים שעברו עלי בא לי לבכות ולהתחננן על נפשי ולהגיד לך ה' יתברך שלי חטאתי לפניך תרחם עלי ועל בני ביתי אנחנו סך הכל בני אדם ולא מלאכים משמים תפקידנו בעולם הזה הוא לתקן ולתקן עד אין סוף אבל לפעמים גם אנו עוברים עברות ודשים אותם תחת רגלינו הבעיה הגדולה ביותר שלי ה' יתברך שאני לא שמה מחסום לפי כתוב מוות וחיים ביד הלשון כתוב וזה נכון ביותר לשון הרע שגור בפי וקשה לי להתגבר על זה מכיוון שכך אני הורגת אנשים משפילה מדכאה וגם עושה טוב למי שצריך נכון יש גם דברים טובים שאני עושה ה' יתברך שלי מבקשת אני ממך שתתן לנו שנה טובה שנה שיתמלאו כל משאלות ליבנו לטובה שנה שבה יבנה בית המקדש שנה שבה יגיע משיח צדקנו שנה שכל עם ישראל יגאל גאולת עולמים ה' יתברך שלי בסיכומה של שנה זו מבקשת שתרחם על כל העקרות ותפקוד אותם בזרע של קיימא תזכה אותם לחבוק בן זכר עוד השנה הבאה עלינו לטובה ובפרט תמר בת רחל וידה שתרפא רפואה שלימה את כל חולי עמך בית ישראל שתגדל את כל ילדי עמך ישראל לחופה ולתורה ולמעשים טובים ותשלח זיווג הגון משורש נשמתו לכל מי שזקוק לזיווג בפרט לבן שלי בנימין בן שרה ולכל אלה שאני מכירה ואין להם זיווג יקבלו עוד השנה זיווגם ושתשמח את כל עמך ישראל בשנה טובה והצלחה ופרנסה טובה אמן ואמן בקיצור רוצים שנה טובה ובשורות טובות אמן

למעלה