מכתב לחברה שלי..

time4fear

New member
מכתב לחברה שלי..

מכתב, לחברה שאני רוצה בחזרה.. האמת. אני לא יודע, מה לכתוב, מה להגיד לך. כי אמרתי הרבה, ואולי מספיק, ואולי לא מספיק. ואולי כבר המילים, לא שוות, אי אפשר להאמין להם. וגם בטח המצב שאני נמצא בו עכשיו זה מה שמונע. הבכלל לא מגיע לי להיות חבר שלך. אני רק רוצה שהכל יחזור. וזה לא חוזר, כמה שהיית קרה. שמתי לב, שכן רצית לחזור, ולדבר. אבל זה כואב, אני יודע. אני פגעתי. ואני פגעתי גם בי. מה להגיד לך סליחה? אני מצטער? אני לא אחזור על זה שוב? אני לא יודע, מה להגיד חוץ מזה. שאת חסרה לי. אני רגיל אלייך, אני רגיל להיות אתך כל יום. אני אוהב להיות אתך, לצחוק אתך, לבכות אתך, הכל. אני רוצה את החברה הכי טובה שלי בחזרה. חברות וידידות כזאת, תמיד רציתי. והנה היה לי, והרסתי, ושיקרתי. אני לא אתייאש לנסות לבנות שוב, אף פעם. ואני גם יודע את הגבולות, ואני לא אעבור אותם. אני רק רוצה אותך בחזרה, ואת יודעת טוב טוב מי את.. לא, אני מבקש אותך בחזרה.. מצטער על המכתב המעפן, אבל זה אני. דרור המעאפען.. ביי בינתיים. לפחות מישהיי כאן הייתה חברה אמיתית. ________________________________________________________ הערה אנטיפאתית. אל תשאלו שאלות כמו מה הסיפור וכאלה, המכתב לא נכתב לכם. כקוראים בפורום הזה, זכתוכם לשאול, אבל זכותי ללא לענות, מה אתם בכלל מתערבים??? טוב דיי שקט!!! ..... .... ... .. . האמת זה מוזר, יש לי קטע כזה. שאני כותב לך, זה כמו שאני מדבר אתך.. טוב ביי.. מה את אומרת, יהיה למכתב הזה רייטינג? חח, איש טיפש אני!!! אני פשוט מבקש, רוצה אותך בחזרה. לדבר, לגלוש, לצחוק, ביחד. אתך.. :(

ה מוזה

New member
חברות והמובן מאליו .

אז מצאת לך חברה . וכדרך כל בני האדם שטועים ושוגים .. קורה . אבל הרבה חוטאים בחטא חמור יותר - מובן מאליו . מובן מאליו שהיא תבין . מובן מאליו שהיא תסלח . מובן מאליו שהיא תמיד תחזיק את היד . מובן מאליו שהיא תקבל הכל בהבנה . מובן מאליו שהיא חברה . היא בטח לא אמרה לך " אל תיקח אותי כמובן מאליו " אל תפעל מתוך הרגל אלא תפעל מתוך מחשבה שחברה זה אוצר יקר . וכמו כל אוצר שיש לנו לפעמים מבינים את הערך שלו רק כשאין לנו אותו. היא לא יכולה להיות חברה שלך ,לגלוש לצחוק לבכות ..היא לא יכולה כי היא בעצם אוהבת אותך . אז תתרחק - תן לה ללקק את הפצעים בדממה ובשתיקה שלה . ואולי עם הזמן כשהרגש שלה כבר לא יבער , אולי אז היא תשוב . והיא קרה .כן. כי כל סדק בחומה שבנתה ,כל סדק מכאיב לה עד דמעות . היא כואבת עכשיו , טעם מלוח של דמעות .. אבל היא לא תיתן לחומה ליפול. והיא באמת חברה אמיתית שכואבת עד בכי אובדן של ידיד,חבר ,אהוב,נפש תאומה .

time4fear

New member
אף פעם לא לקחתי אותה מובן מאליו.

וואני לא מצפה שהיא תסלח לי יום אחד. ותחזור ותגיד, בוא נעשה כייף. אני לא מצפה שבשבילי אנשים יכאיבו לעצמם.. אני לוקח אף איש כמובן מאליו.. אני רק מקווה שהיא תחזור, כי היא יקרה לי נורא. את יקרה לי.

למעלה