מכתב לחברי

shirigutman

New member
מכתב לחברי

הקדמה: מאחר והכינוי שלי הוא שמי האמיתי, אני מסתכנת קצת שאולי מישהו שאני מכירה יראה את זה, אבל במחשבה שנייה, אולי אני רוצה שזה יקרה, שאולי חברי הטוב יקלוט את מה שעובר עליי. ולמכתב... לחברי הטוב, למרות שאנחנו חברים די טובים, אני מרגישה שאני נותנת יותר לקשר מאשר אתה, שכן אתה, ותסלח לי על הברוטליות שבאימרה זו, מתעלל בי מבחינה נפשית. כל פעם שאתה גורר את חברינו האחרים וכולכם לועגים לי,צוחקים עליי,יורדים עליי ולא מתנהגים כמו חברים, בייחוד שיודעים שכרגע חיי אינם מסודרים ושאני זקוקה לכם, זקוקה לעידוד שלכם, זקוקה לעצות שלכם ובמיוחד: לדעת שאתם שם בשבילי כל הזמן. אני מאוד אוהבת אותך בתור חבר טוב, אתה כמו אח בשבילי וכאשר עברת שינוי כלשהו, לא הסכמת לשתף אותי בזה, התעצבנת כששאלתי אותך מה קרה, אבל רק רציתי לעזור, לתת לך להוציא מהלב הכל כדי שתוכל לעבור עם ידידיך את השינוי. אחרי שלא הסכמת מספר פעמים, עזבתי אותך לנפשך. אתה אולי לא מבין את ההרגשה המעצבנת שאתה וחברינו גורמים לי כאשר אני הבובה בה אתם משחקים ומשפילים. כן, אז מה לעשות אני לא אדם פתוח בקשר לדברים מסויימים, אולי זה לא בהכרח מראה על פתיחות אבל כמוש ראית, כאשר אנחנו אחד על אחד, אני יותר פתוחה, ואתה - במקום לעודד אותי להוציא את זה- צוחק עליי ומאיים להעביר את הכל הלאה. אל תחשוב שאני רוצה לנתק איתך את הקשר, אני ממש לא רוצה לעשות זאת כי אתה באמת כמו אח בשבילי. אני רק מקווה שתלמד ותבין שהחברות שלנו תיגמר אם תמשיך להיות האוייב שלי. אל תשכח, יקירי, שאני אוהבת אותך ואוהב אותך לעד, כי אתה החבר הכי טוב שלי.

הבובה בה אתם משחקים ומשפילים../images/Emo31.gif

לא מגיע לו את האהבה שלך! ולך מגיע את כל האהבה בעולם!

shirigutman

New member
תודה!

אני יודעת שלא מגיעה לו אהבה ממני אבל מה לעשות הוא עדיין היה פעם בשבילי ואזכור זאת כל חיי. תודה

אופה3

New member
אולי תסבירי לי לעזאזל, איזה מן חבר

זה שלוקח אותך כמו בובה, ומשפיל וצוחק עליך, אני לא יכולה לקלוט איזה מן חברים אלה, איך את יכולה להמשיך להיות עם אנשים שכאלה, הקשר הזה מאוד לא בריא לך, זה לא חבר אמיתי ובוודאי לא אח, מה פתאום שאת מרגישה שאת נפתחת בפניו הוא מאיים כי יעביר הכל הלאה, אני מצטערת יקירתי עד כמה שזה כואב מה שאני אומרת לך, זה לא חבר זה השטן בעצמו, חבר זה מישהו שעליו אפשר להשען, חבר זה אחד ולא אחר, חבר זה ידיד נאמן, בעת צרה ובעת בריאות, בעת שלווה ובעת מלחמה, מצטערת חמודה, את חיה באשליה, ואני מקווה שהחברות הזאת תיגמר כמה שיותר מהר , אל מנת שתביני שזאת לא חברות מצטערת שאני מכאיבה או שאולי לא, אבל תביני זה לא חברות, ובטח לא חברים כמו אחים. כל טוב וחג שמח האופה

shirigutman

New member
אני יודעת

אני יודעת שהוא לא מתנהג כמו חבר, אבל הוא עשה כל כך הרבה למעני ואז הוא בבת אחת השתנה מאוד והתחיל להתנהג ככה, בהתחלה ליד החברים שלו, להראות כמה כביכול הוא מגניב, ואח"כ זה הפך להרגל. הוא מאיים שיעביר אבל הוא לא יעשה את זה, אני מכירה אותו יותר מדי טוב, הוא רק מאיים אבל עדיין למרות שבלב אני יודעת שזאת לא חברות טובה- אני עדיין זקוקה לכתף לבכות עליה, והוא זה שתמיד עזר לי ותמך בי ככל האפשר. אני דיברתי איתו מלא פעמים,כתבתי לו מכתבים ונתתי לו והוא בתמורה- צחק עליי והראה לחברים שלו את המכתבים, המכתבים שכתבתי מהלב, מהנשמה. טוב, כרגע אני חושבת על העתיד ולא על העבר. אני מאחלת לך סוף שבוע נעים וחג שמח! תודה על העזרה,

ה מוזה

New member
שירי ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום ..

כל שיש לי לומר ,נאמר לך כבר פה .. אז אני אצטט משפט אחד שלך - "כרגע אני חושבת על העתיד ולא על העבר. " ובזה אני חושבת סיכמת הכל .. לכי בעקבות הלב , מצאי לך ידיד ורע שיכבד את רגשותייך ,שיכבד את הפרטיות שלך , שיכבד אותך שיעניק לך באותו מטבע . מוזה.

שירי יקרה לזה את קוראת חברות?

את באמת חושבת שהיום הוא חבר שלך? לדעתי, את משלה את עצמך. אולי פעם היה כזה, אבל היום אינו מתנהג כלל ועיקר כחבר. כתבת בהמשך שאת צריכה כתף לבכות... לדעתי "חברך" הינו משענת קנה רצוץ מהבחינה הזו. מי שמוסר את מכתבייך שלא ברשותך לצד שלישי - אינו חבר שניתן לסמוך עליו. וחבר הוא מישהו שניתן לסמוך עליו בטוב וברע. תראי, חברות אינה נטולת אינטרסים, יתכן שבעבר נוח וכדאי היה לחברך להיות לצידך, כיום משחל שינוי בצרכים שלו בחר להפנות לך עורף! בדיוק כך! הוא לא חבר - בעיני הוא אוייב, וככל שתכירי בעובדה הזו מהר יותר - תפגעי פחות! חג שמח למנהלת ולמשתתפי הפורום. נכנסתי אתמול להדביק מכתב מפורום נוסטלגיה- התחלתי לקרוא אתכם - והתמכרתי.

dril

New member
שירי

אני קורא את המכתב שלך והתגובות ואולי אני טמבל או לא יודע מה אבל אני לא מבין אותך פשוט לא מבין. מה זאת אומרת הוא עזר, הוא היה בשבילי,.. בסדר הוא היה אז וטוב שהוא היה ואת באמת לא צריכה לשכוח את זה אבל היום הוא איננו אז מה זה שווה??? אני קורא כאלו מכתבים וזה פשוט גורם לי להתעצבן. אני לא מבין מה הוא עושה לך טובה שהוא איתך? תני לו בעיטה בתחת כי זה מה שהוא שווה ולכי למצוא אהבה חדשה שתאהב אותך ואת תאהבי אותו יהיה ביניכם כבוד ושיתוף ובעצם תהיה אהבה אמיתית כי מה שיש לך היום זה כלום. מצטער אם כתבתי לך מסר קצת בוטא , פשוט זה מציק לי לקרוא ולשמוע דברים כאלו גם בתור גבר.

Y A E LY

New member
את לא יכולה לשכוח מה הוא עשה למענך-

סבבה אל תדכחי- אבךתזכרי שהוא גם פגע בך. צאי ממנו- תשכחי אותו ולכי תחפשי אאנשים שבאמת חברים שלך ולא משלים אותך. אם את רוצה- עוד קקצת לדבר- או בכלל סתם עצה או אוזן קשבת שלחי לי מסר- אני פה בשבילך...

shirigutman

New member
לכולם!

ראשית כל, ברצוני להודות לכולכם על עזרתכם ועידודכם הרב. בעקבות מסיבה של אותו "חבר" שהייתי בה אתמול, החלטתי שאם חבריי לא יפסיקו להשפיל אותי ולשחק בי, אני אפסיק להיות חברה שלהם וסה"כ- אני חושבת שהם יהיו המפסידים הגדולים פה- כי אני אדם שנותן את כל כולו לחברים. בכל מקרה, בפעם הבאה שהם יציקו לי או שיתנהגו לא כמו חברים, אני אפסיק להיות חברה שלהם וחוץ מזה יש לי חברים אחרים שהם נפלאים! תודה! שירי

מרגו

New member
תעזבי אותו ואותם כבר עכשיו, ותפסיקי

להגיד "אם" בפעם המאה. כמו שאמרת, תחשבי על העתיד, ותזרקי את העבר שחוסם אותך. ויפה שעה אחת קודם. אנחנו כאן כדי לתמוך בך.

odad

New member
מרגו צודקת ..

אני מציע לך לנתק את הקשר עם אותו ה"חבר" באופן מידי ! כי הוא לא חבר. אולי פעם הוא היה חבר , אבל מה לעשות בני אדם משתנים .. עדיף לך להתמקד בקשר עם החברים האחרים שיש לך ולא עם אלו שגורמים לך לרע ..

אוהבת אותך היום יותר מאתמול../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

כי את פשוט גדולה מהחיים,תמשיכי הלאה,ותמיד תזכרי שמגיע לך את כל האהבה והכבוד.

shirigutman

New member
לכולם!

היי! למרות שאתם לא מכירים אותי, הפכתם בימים האחרונים להיות חשובים לי כל כך והתנהגתם כמו חברים טובים, עודדתם אותי והייתם פה בשבילי, תודה! עידכון: דיברתי עם אותם חברים, ואמרתי להם את רגשותיי והם התעצבנו עליי והשתמשו בדרך ההגנה הטובה ביותר- ההתקפה והתעצבנו עליי אבל אמרתי להם שיש להם ברירה והברירה בידם למעשה, אז הם אמרו שהם אל רוצים שנהיה חברים עם כאלה תנאים ושזה מה שהם, אז אתם יודעים מה, לא צריך כאלה חברים, ואם נשמור על קשר- סבבה ואם לא- לא נורא. שוב תודה

למעלה