מכתב לחבר שעזב....

בקי@

New member
מכתב לחבר שעזב....

קשה לשבת פה ולכתוב דברים מהלב, אבל זה עדיף ככה לפחות לא תראה אותי בוכה, וזה יהיה יותר קל לשנינו... אני כותבת תמכתב הזה עכשיו,יום שישי שעות הבוקר המוקדמות אחרי לילה כמעט בלי שינה והרבה דמעות. אני לא רוצה שתבין אל נכון את מטרת המכתב, מטרתו היא לא לשכנע אותך לחזור אליי או שנהיה ביחד אבל מה להגיד?! תודה? נראה לי קצת בנאלי, סתם להתראות נראה לי קצת חסר. אתה יודע, יש אנשים שאומרים שאהבה לא קיימת היו תקופות שחשבתי שהם צודקים, האנשים האלה שחושבים שהכל סובב סביב כסף וסקס ואין אהבה ואין טוב ואין סתם כי בא לי, אני חושבת שהם טועים, ואני חשובת שגם הוכחנו את זה. אולי זה נגמר ואולי זה עבר אבל היה לנו את זה, והיה לנו טוב. רק רציתי להבהיר לך שאני לא כועסת עלייך, ולא יוצאת ברגשות רעים, ולא נוטרת טינה כי יודעת שלא עשית כלום בכוונה, ולא עשית שום דבר דווקא, ומצד שני גם אי אפשר להגיד שגמרנו בדרך הטובה ביותר, לב שבור זה כואב וזה קשה וגם את זה אני חשובת שהוכחנו, או לפחות הוכחתי, במשך כל השיחה שהייתה לנו אתמול בערב התפללתי שתגיד ´סתםף עבדתי עלייך ימסטולה את ידועת שאני אוהב אותך!´ אבל זה לא קרה, וזה נגמר וזה קשה. אז כן אני אתגבר במוקדם או במאוחר אבל רק מלראות את השם שלך, או לשמוע את השיר של שאקירה או להתסכל על המחברת שבה תמידקישקשתי לבבות כשדיברנו עולות לי דמעות, אז סתם לדבר איתך כאילו כלום לא קרה זה קשה וזה כואב וגם נראה לי קצת בלתי אפשרי. אני מניחה שכרגע לא נותר לנו אלא להתקדם הלאה, אבל לפעמים יש את ההרגשה ואת הרצון הזה להשאר, רק עוד טיפה בעבר לבכות ולשנוא אותך ולנסות אל לשכוח אותך ואז כן ואז פשוט להרגיש את מה שאני מרגישה עכשיו-עצובה. אז מה עוד נשאר להגיד? אולי רק תודה, תודה לך על תקופה שהייתה אחת מהתקופות הייפות והטובות בחיים שלי, הרגשתי טוב עם עצמי והרגשתי פשוט מאושרת, אני מצטערת אם לא הרגשת כמוני, אני מניחה שהכי נכון להגיד שהייתי מאוהבתץ אז מה עכשיו? אני מניחה (אל תדאג בזהירות כמו שלימדת אותי) :) ואני מאחלת לך בהצלחה ומקווה שתפגוש את המישהי הזאת שכן תתאהב בה, וכן תגרום לך אושר, היא תהייה ברת מזל כי אני יודעת שתהפוך אוהתה להיות מאוד מאושרת כמו שהפכת אותי. באהבה רבקה. מה אתם חושבים? להביא לו את המכתב??

Y A E LY

New member
לא

להביא לו את המכתב?!?! לא, בשום פנים ואופן לא. את צריכה להשלים עם הפרישה- לשלוח לו את המכתב המהמם לא יעזור לך להשלים עם הפריד-> זה יחזיר ותך לעבר, מכחה לטלפון או למכתב מחכה לתגובה ממנו וכך הלאה להיכנס לרוטינה של חכיונות לבלי שוב--> ותהיי אותה הנערה המיטולוגית שליד הטלפון- זה לא נראה לי כדאי... **** חוצמזה נזכרתי בשיר שדי מתאר את הרגשות שלך והחלטתי להביא לך אותו: אמרת לי... במקום בו השמש שוקעת, השדים מתרוצצים, ולא הבחנת בשד המתרוצץ בקרבי. אמרת לי... ברולטת החיים הכל יחסי, תמהתי האם גם אהבתך יחסית. אמרת לי... הדימיון והמציאות נפגשים באי הודאות שתקתי. לא הבנתי את פשר דבריך. אמרת לי כל כך הרבה דברים הסברת,נימקת,תירצת הגיגים, פרשת לפני את פילוסופית החיים כולה על שולחן המטבח, אך הדבר אותו רציתי לשמוע מכל הוא אני אוהב אותך אז אם ממנו לא שמעת--> אני אוהבת אותך

ה מוזה

New member
מחר בבוקר כשה-../images/Emo42.gifתזרח ...

אחרי שתשני לך שינה טובה , כשהדמעות כבר לא יזלגו מעצמן .. מחר בבוקר , מחרתיים כששמש תזרח , תשבי לך עם עצמך נינוחה וקראי שוב את המכתב . אם עדיין תרגישי שאת עומדת מאחרי כל מילה , שכך את אכן מרגישה .. תני לו את המכתב - אבל דעי גם למה את עושה זאת . האם כדי לחתום את הפרק הזה ? או כדי ...לגעת בו איפה שרגיש ..איפה שעדיין טרי מתוך ציפייה שיחזור אליך בחיבוקים ואהבה ? אני בטוחה שלאור היום אחרי שהדמעות יתייבשו דברים ייראו לך קצת אחרת ... בלילה דברים כהים ושחורים יותר .. בסערת הרגשות אנחנו משחררים המון המון מטענים , כשהסערה נרגעת .. כשהגלים כבר לא סוערים המים שקופים וקל יותר לראות דרכם .. ברוכה הבאה
בקי .

Feryli

New member
עצה מחברה...

את שואלת עם להביאה לו את המכתב ? אז אני אומרת שלא , מפני שזה מה שהיה והמכתב לא יאזור את לא ייחולה לגרום לו לחזור אליך או לאהוב אותך למרות שמגיה לך , וזה לא יפתור ממך את הסבל והגעגועים שאת עוברת אבל מה כן תפתחי דף חדש תנסי להתגבר , עם נפרדתם כנראה זה מה שהיה צריך לקרות שום דבר לא קורה סתם . ובסוף בטוח תפגשי מישהו שכן יהב אותך ויגרום לך להיות מאושרת ותני לזמן לרפאה את הלב ... אני מקווה שהכול יסתדר ותשובי להיות מאושרת מאחלת לך את הטוב ביותר

וואו אלוהיםםםםםםםםםםםםםם

איזה מכתב מדהים,ככ אהבתי ככ מרגש,יוווווווו איזה יופי אחותי אהבתי,שיהיה לך רק טוב ואת כול הטוב שבעולםםםםםםםם

בקי@

New member
עידכון הענינים....../images/Emo140.gif

אז ככה אתמול (יום שבת) הבאתי לו את המכתב דיברנו ונכון להיום אנחנו ידידם, אנחנו מדברים הרבה ואני מבינה בעצם למה הוא נפרדנו ואני חשובת שהוא באמת צדק, אז בנות ובנים הזמן באמת מרפא וגורם להרגיש יותר טוב... תודה לכולכם!!!

למעלה