מכתב לחרא שקוראת לעצמה "אמא" שלי

כ ו א ב ת

New member
מכתב לחרא שקוראת לעצמה "אמא" שלי

את לא אמא שלי. וזה סופי בשבוע הבא אשנה את השם שלי במשרד הפנים אין לי משפחה אין לי שם משפחה את לא אמא שלי את שתקפו אותך מינית בגיל 9 היית צריכה להבין חייל ביקש ש"תשפשפי לו עד שיצא חלב" יא חרא זה לא דמיון שלי מה שבעלך עשה לי אני מצטערת אני מצטערת על הרגעים שבהם שוכנעתי ש"את הולכת להאמין לי" תשארי עם פדופיל יא אפס את שפוטה שלו את אפס שלו לא עושה צעד בלי הסכמתו אני מכירה אותך "למה את לא מתקשרת לאמא שלך" "למה את לא באה" תקלטי, מפגרת את לא אמא שלי אין לי אמא שלי ואני עם ה"זכרון הפנומנלי שלי" אזכור עוד 200 שנה מה שעשית לי וגם הכל יעלה על הכתב את לא אימא מי נתן לך רשיון להחזיק רחם את יצור שפל שמפקיר אותי, את הבת שלו אל תתחנני שאני אבוא לפסח את לא אמא שלי אני יתומה

r o n i1

New member
פאק......

זה קשה לקריאה...... מקווה שתצליחי לחזור איכשהו לסידור של משפחה אוהבת ואיכפתית יותר ממה שיש לך כרגע.....

ה מוזה

New member
כמה כאב כמה דמעות ..

ולא משנה באיזה גיל נהיה תמיד צריכים את אמא שם לצידנו אמא אמורה להגן על ילדיה הכעס שלך כל כך מובן , הכאב והאכזבה שלא היתה אמא לצידך בשעות הכי קשות שלך , שלא נתנה יד כתף אוזן קשבת ואמונה בדברייך. ואם הייתי יכולה ... לחבק אותך זה מה שהייתי עושה . כל הכאב שיש בך בפנים ומה שעברת ההתעללות שחווית זה לא יעלם מעצמו גם שינוי שם משפחה בתעודת הזהות לא יעלים אותו ..כי הנפש זוכרת הכל ונפש פצועה בדיוק כמו כל פצע אם לא תטפלי בה לא תרפא .. ויש הרבה אוזניים קשובות - שכן יקשיבו ויש הרבה ידיים מושטות - שכן יתמכו ויש הרבה לבבות - שיבינו ויאמינו ויש דף נייר לבן שסופג הכל. ברשותך מצרפת קישור למקום שבו יד מושטת ואוזן קשבת ואנחנו כאן לצידך ,תומכים ובוכים איתך

למעלה