מכתב לילדה שבך

touchu

New member
מכתב לילדה שבך

ובתוכך מתקיימת ילדה אחת מדהימה עם עיניים שובביות ומבוכה שנובעת מביישנות ומתוך זה שקטה מסמיקה שנזרקת לה איזו הערה והיא בתוכך כל הזמן אתך מחפשת פינת חמד לנוח הילדה שבך זקוקה לאהבה ואי אפשר שלא לתת לך את אותה אהבה לעטוף אותך ברכות להביט לתוך העיניים הסקרניות האלו שלך ולטבוע לתוכם כי שם ישנו סיפור חיים מופלא על ילדה אחת קטנטנה שמבקשת תשומת לב למרות היותה קטנטונת יד רכה שנשלחת לעברי ובה מצויה אותה כף יד של הקטנה מלאה בחום מדהים היא תשאל שאלות ותחפש אחר התשובות עד שתשביע את סקרנותה תבקש להריח את הפרחים ובטבע היא הילדה שבך רוקדת ומצחקקת כמו אז ואני העוקב אחרי הילדה שבך ומתאהב בך פעם אחר פעם כי זו את כך גם היום קסם מהלך על שנים נשמה של ילדה הילדה שבך מחייכת לכל מי שמושיט לה את היד והנה אני כותב לך את האחת שיודעת להקסים רציתי לספר לך סיפור על זו שבך והיא זו את ועליך אפשר לספר בלי סוף kido i love you this much {}

ה מוזה

New member
אשרי האישה שזכתה לגבר שנוגע ..

בילדה שבה . אשרי האישה שזכתה בגבר שרואה מתחת לקליפות את הילדה שבה .. אשרי האישה שזכתה בגבר שרואה את החיוך של הילדה שבה .. אשרי האישה שזכתה בגבר שנותן יד לילדה שבה.. אשרי הגבר שזכה באישה - שמקרינה ומחוברת לילדה שבה ... לשניכם קסם מיוחד . אהבתי מאוד את המכתב - שמרו על הקסם הזה ... על הילד שבך ועל הילדה שבה ברשותך מצרפת משהו קטן לילדונת שלך - שצובעת את חייך וממלאה אותם בקסם.

papit

New member
לבייב שלי../images/Emo25.gifולמוזה תודה על הציו

למעלה