מכתב לילדונת אחת...

tairon

New member
מכתב לילדונת אחת...

לא את לעולם לא תקראי את המכתב הזה.. אולי עוד שנה ... את רק השנה עולה לכיתה אלף.. וכמה חוכמה יש בעינייך.. הסקרנות כל כולה משתוללת בגוף הקטן שלך שתי ידיים קטנות שתמיד מוכנות לקבל חיבוק של אהבה...עם שאלות אינסופיות... וצפיה לתשובות מושלמות.. והעולם לא מושלם לצערי... אך בעינייך הוא נראה ככה.. והתמימות והנאיביות שיש בך.. זה דבר כל כך מדהים.. את אינך מודעת לסכנות.. מלאת בטחון.. שאת נופלת את רצה ישר לחפש את ההגנה.. אתמול התבוננתי בך ככה מבלי שתחושי.. חיוכך יש בו רפוי מוחלט..שאת מחייכת אי אפשר להשאר אדיש לזה... ואני יודע ביום מן הימים.. את תגדלי.. ואת תחייכי לעולם בבטחון מלא... לא תמיד העולם יחייך אליך חזרה.. אבל זה בסדר...כי פה בעולם הפרטי שלך.. כל הסובבים אוהבים אותך והם תמיד יחייכו אליך.. ועוד מעט את תלמדי לקרוא.. ומה שבטוח שכותרות מזוויעות יגלו לך עולם שרחוק מלהיות מושלם.. את מספרת לי על איזו סידרה בטי וי.. שם יש טובים ורעים.. הטובים תמיד מנצחים... בחיים לא תמיד זה כך... אבל מה שבטוח.. ילדונת קטנטונת.. את הכי טובה שיש...

ה מוזה

New member
ילדים של החיים ..את יודעת אמא ..

כולנו ילדים של החיים .. אך לפני הכל הילדים של החיים צריכים אהבה וביטחון ולדעת ש ..."ילדונת קטנטונת.. את הכי טובה שיש... " והם יצורים מופלאים ..הם קולטים גם בלי מילים .. ואותה ילדונת אין לי צל של ספק יודעת ממבט אחד בעיניים שלך כמה שאתה אוהב אותה כמה שאתה שומר עליה כמה שאתה חושב שהכי הכי הכי הכי מיוחדת בעולם. ועם בסיס כזה ..של אהבה וביטחון היא תוכל לפרוח לעולם גם אם לא תמיד הטובים מנצחים .. היא יוצאת לעולם כשידיים אוהבות אוחזות בה ..וכשיבוא יומה לעוף ..היא תעוף לשחקים הגבוהים ביותר בלי פחד ..כי היא תדע שאתה שם ..ועוד ידיים אוהבות יאחזו בה שלא תיפול ..

../images/Emo20.gif

דברי עכשיו ילדה אני שומע כל העולם מקשיב למלמולך דברי מלאך שלי אני יודע שלא תמיד יקשיבו לקולך דברו שפתיים יחפות דברו עיניים כל עוד חלב נוטף מחיוכך חבקי את כל פחדיי בשתי ידייך חבקי דובים גדולים מתוך שנתך עולם חדש וטוב אני אתן לך כבר במבט כחול את מגלה כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפילה. תהיי קטנה מאומה לא יפגע בך סיכת פרפר קשורה בשערך תהיי קטנה מאומה לא יפגע בך אני אהיה גדול גם בשבילך דברו שפתיים יחפות דברו עיניים כל עוד חלב נוטף מחיוכך חבקי את כל פחדי בשתי ידייך חבקי דובים גדולים מתוך שנתך עולם חדש וטוב אני אתן לך כבר במבט כחול את מגלה כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפילה. כמה אנחנו רוצים לשמור עליהם...לתת להם עולם חדש וטוב... לחסוך מעינהם ומהלב הטהור שלהם את כל הצער והרוע בעולם... אתה יודע, לפעמים, אני חושבת שזה הם ששומרים עלינו ומגינים מכל זה... הרי חיוך קטן אחד שלה וכל הרוע נעלם נכון?! (דרך אגב... זה "שיר לשירה" של יהונתן גפן)

למעלה