מכתב לילד שעוד לא נולד

מכתב לילד שעוד לא נולד

ילד שלי אהוב ויפה מתי כבר תגיע ? הרי אתה יודע שאנחנו מחכים לך כבר שנים ארוכות החדר כבר מוכן הבית מחכה והלב מוכן להעניק ולקבל אז למה אתה מאחר ? אתה לא יודע שאתה לא עומד בלו"ז ? הכרנו, התאהבנו, התבגרנו ביחד, התחתנו, המשכנו לאהוב, למדנו, עבדנו והמשכנו לעבוד, קנינו בית, קנינו גם מיטה, אבל החדר שלך עדיין עומד ריק ומחכה עליתי במשקל וירדתי עברתי ניתוחים וכאבתי הזרקתי הורמונים ולקחתי סטרואידים וחיכיתי וחיכיתי וחיכיתי אני מאמינה שבסוף תחליט לבוא אבל למה לעזאזל זה לוקח לך כל-כך הרבה זמן ???

אסור להתיאש../images/Emo57.gif

ילדים באים בזמן שלהם וצריך לחקות בסבלנות ואהבה. הציפיה שווה!!!! בהצלחה שמופי!

מתוקה עוד יגיע הזמן

דניאל יקרה בחיים יש את היש ויש גם את האין,כמה קשה לחיות עם האין,אני כשלעצמי כותבת ספר לילדה שאולי לא תיהייה לי,וזאת תחושה של תסכול. עוד יבוא היום ונחבק שנינו את אותו אוצר שבעבורו אנו רודפים אחרי המחר. ואני מאמינה שהציפיה הזאת אכן תניב פירות,כי הקרקע מוכנה. את לבטח מספרת סיפורים מופלאה,תחבקי ותלטפי עד בלי דיי. אותו אוצר יגיע נשארה רק ההמתנה הלא כל כך נעימה. הוא יגיע ואת תיהיי המאושרת שזכתה,להוליד לעולם עוד ילד העשויי כולו באהבה. שולחת חיבוק וגם אני שכמותך ממתינה לאותה אחת ויחידה.כותבת לה ספר,מכשירה את הקרקע.ואכן זה לוקח הרבה זמן.אך שווה לחכות,התוצאה תיהייה ברורה כשמש ביום בהיר. שיהיו לך רק חיבוקים לתת כי החיבוק מוציא מאיתנו את החום הזה הכלוא בפנים היי מסורה להמתנה.שווה להמתין.

מרציפנית יקרה

מאחלת גם לך הצלחה. תכיני את הקרקע. תשקי ותעדרי - והעיקר תשמרי על מורל גבוה . מחזיקה לך אצבעות.

אאוט

New member
רק מי שמכיר את מרציפנית

יודע איך היא אומרת - ..."מתוקה שלי.." .. חחחחח

אאוט

New member
וחוץ מיזה שזה הפורום

הכי חם בעיר

שולחת

לך חיבוק מהמקום שהייתי בו לפני 29 שנים. 8 שנים חיכינו. 8 שנים התפללנו 8 שנים כאבנו 8 שנים לא התייאשנו! תמשיכי להילחם - זה כדאי - מה עוד שהיום יש פתרון לכל. הגניקולוגיה מציעה היום פתרון לכל מי שיש לה רחם... בהשוואה למה שהיה בזמני - זאת התקדמות עצומה! שיהיה בהצלחה!

אופה3

New member
דניאל היקרה, הוא יגיע ובקרוב

הוא פשוט רוצה להיות עוד קצת שם, להתכונן למפגש הנהדר עם אימו, להכין את עצמו כדי לאהוב אותך כמו שאת אותו, תתאזרי עוד קצת בסבלנות יקירתי, שנינו יודעות כמה זה קשה, אבל יהיה טוב, בסוף זה יגיע, עוד מעט עוד קצת. מחזיקה לך אצבעות, ואנחנו עוד ניפגש. שלך באהבה האופה

למעלה