מכתב לכל האנשים בעולם

KEiN

New member
מכתב לכל האנשים בעולם ../images/Emo10.gif

כשהתהלכתי לי במבוך שיצר העולם, המבוך הזה שיצר העולם, חיפשתי חיבוק, אוליי תמיכה, יציאה... אבל במבוך כמו במבוך... מצאתי עולמות יפים כלכך, מצאתי מקומות שרוקנו ריאותיי מאוויר, ראיתי את היופי והשלמות, טיילתי לאורך חומות החופש טיילתי... ... לבד. מי ירצה לחצות אותן איתי? לא ביקשתי יותר מליטוף, חיבוק, מהלב, איזה חיוך, מבט ישר בעיניים- מבט חודר שלפעמים יודע להגיד כלכך הרבה, אבל כנראה שזה כלכך קשה לכולם.... חבל , לא? בתקווה ל
אהבה

ה מוזה

New member
אממ.. זה לא אתה שצעק פה "אני מאושר"

איפה נעלם החיוך? לאן ברח האושר? אין לי ספק שאם מצאת אותו פעם בתוך המבוך תמצאנו שנית מה כולנו מבקשים בעצם ? למצוא את הדרך במבוך .. רק לא העולם יצר אותו .. בשר ודם , אנחנו במו ידינו יוצרים את מבוך חיינו .... וזה יתרון ,יודע למה?? כי תמיד אפשר לבחור דרך חדשה ...שבה יפגוש אותנו זוג עיניים שיביט לנו ישר לתוך הנשמה .. טיפ קטן : מכל מבוך יש דרך יציאה - רק צריך גם להנות מהמסלול עצמו
לילה טוב ..

חיה 36

New member
אכן נכון../images/Emo108.gif

לפעמים אנחנו כמו איז חתלתול הולכים לאיבוד באיזה מבוך.. מבוך שאולי בעצמינו יצרנו.... מבוך שמאיבוד דרך נכנסנו בו... אבל אל דאגה ישנו אור בקצה במבוך... תרים את הראש ותפגוש את העיניים שיסתכלו עליך החום וב
ויראו לך את היצאה מבוך.. אל תשכח אחרי החשיכה מגיעה גם האור

KEiN

New member
המבוך הזה הוא בסדר,

אני נהנה, אבל עדיין חסרה לי מישהי, אני לא מוצא מישהי שתיהיה אחת ויחידה בשבילי מכל העולם {הנסיך הקטן
} מישהי שאיתה אוכל להנות מהמבוך, .... ביחד..
כאילו מעבר לכל העסק הזה, אני פשוט צריך מישהו...... צריך! somebody???

ה מוזה

New member
אתה לא רואה אותה עדיין כי ..../images/Emo68.gif

גם היא שם במבוך ..ממש קרובה .. כל מבוך סופו להסתיים או בדרך היציאה או הצטלבות דרכים ..ושם תפגשו אתה והכי הכי מיוחדת שלך ... ולנסיך הקטן שתהיה נסיכה קטנה .. בנתיים תחלום אותה בלילה .. בחלום צלול וורוד ומתוק
כי הרי חלומות מתגשמים ..נכון ?

KIEN, ../images/Emo24.gif

כשאתה מתהלך לך, במבוך הזה שיצר העולם, ואתה רואה עולמות כ"כ יפים, אתה רואה גם המון סוגים של אנשים, יש אנשים שלא ישימו לב, למה שעובר עלייך, וגם אם הם ישימו לב, אולי לא יהיו להם את הכלים, אבל זה בסדר, כי יש להם כלים אחרים... ויש אנשים, שדווקא כן, יהיו להם את הכלים, את הרגישות... אבל דווקא באותה תקופה, הם יהיו במבוך משלהם, וכמוך יחפשו את החיבוך, החיוך, המבט החודר הזה בעינים... קיין, הכי טוב אם אנחנו נהיה רגישים מספיק, נהיה פתוחים מספיק, גם כשקשה לנו, נדע לתת חיבוק, לתת חיוך, אתה יודע, אנחנו לא יכולים לשנות את כל העולם, אנחנו יכולים לשנות את עצמנו... לבנתיים... קבל חיבוק וירטואלי... מקווה שזה ייתן לך כוח...
אני מפחדת מהרגע שיגמר המלאי, מלאי המרץ, הכוח , הרצון לתת מבלי לקבל דבר, אולי אוכל לשאוב כוח ממנורת הנפט שממול ? יש גופים, שמאירים, מבלי שתיפול עליהם קרן אור מגוף זר, האוכל גם אני להיות כמותם ? מקווה שתמיד תמצא משהו לשאוב ממנו כוח...

למעלה