מכתב ללא כתובת = המכתב שלא נשלח

tairon

New member
מכתב ללא כתובת = המכתב שלא נשלח

מכתב ללא כתובת אי לכך המכתב שלא נשלח ולו נתת את הזדמנות לעצמך בראש ובראשונה.. היית מבינה.. אייך שאותו לילה סיר הלחץ גדש ונשפך החוצה.. לכל עבר.. והמילים הקשות גרמו לכך שהראש יהיה מופנה לטובת מענה חד וברור לטובת מדליקי האש.. ובאותו רגע לא היה זמן לפרט או להסביר לך כמה המצוקה הייתה ענקית.. ואת בחוסר הסבלנות.. כמו קטנטנה אולי לא רקעת ברגלך שלא ניתן לך מבוקשך.. אבל הקלדת בחמת זעם... את תחושותייך... ואת רצונותייך.. וטרקת את ה"דלת".. איש חכם אמר לי לעולם אל תסגור דלתות באופן מוחלט.. אין לדעת מה יביא עמו היום... והוא צדק רק לא במקרה שלך.. הדלת נסגרה מבחירה שלך .. את נפגעת.. עשית חשבון פשוט.. ובחרת לך את הדרך הכי טובה לך.. ואני מבין.. תתפלאי מבין..ואולי למחרת שחשבתי שהכל נרגע מסביב .. והשכל הישר פועל בצורה נקיה נעשה ניסיון לפנות אליך ... ניסיון שנענה בשלילה כיוון שהחלטת לבחור בדרך אי המענה.. זו זכותך אין לי שום עניין להתווכח..הכל טוב ויפה צחקנו וגם חלקנו אי אילו שיחות אישיות.. ואני זוכר בפרט ערב מסוים בו את חלקת איתי משו מסוים ושם הייתי איתך פנוי לכל זה.. והנה קרה המקרה שבו אני הייתי במצוקה ללא יכולת להסביר לך מה קורה .. לחץ ומצוקה... ואת בחרת לקחת את זה אישית כמופנה אליך ונגדך.. אז אולי לא הטבת להכיר אותי כפי שאני אולי שנינו הפסדנו פה או הרווחנו.. מסוג הדברים שקורים בחיים אנשים נפגשים עם אחרים.. וזה נקטע ונפסק.. מבחינתי האישית.. אין בי טענה או כעס .. יכול להבין ומבין שלפעמים ככה מתגלגלים להם החיים... תארי לעצמך מצב .. של לחימה בעת מלחמה ומה שהיה אותו ערב פשוט היה מלחמה.. ולפתע בזמן שאתה סופג מטח כבד של הפצצות מכל עבר... ואז לפתע יש צלצול לקריאה.. מה אדם אמור לעשות להיענות לקריאה בו בזמן קורעים את נשמתו לגזרים.. או לנסות להתגונן ולעשות כמיטב יכולתו ואז להתפנות לדבר האחר?... אז כן מבחינתך לקריאה שלך הייתי אמור לעזוב את כל מה שקרה מסביב.. לתת לים לגעוש לי לטבוע.. והעיקר מהצד שלך את תקבלי ככל הדרוש והנחוץ.. מישהו חכם אמר לי פעם.. אתה לא יכול להשביע את הרצון של כל האנשים כל הזמן.. כמה שהוא צדק... אני לא יכול אני לא קוסם... אני רק בנ אדם אחד.. עם לחצים משלו ועוד לחצים מסביב שגרמו לי באותו ערב לא להגיב אליך מידית כפי שרצית... יש לי את השק שלי על הגב.. ואני לוקח על עצמי לפעמים יותר מדי ולא .. לא כל מה שאני עושה.. אני נוהג לספר ולהתגאות עליו... אני לא מחפש קרדיטים על מעשיים כאלו או אחרים.. וחושב שהיו פעמים שהוכחתי לך את הצד הזה שקיים בי.. אבל פה גזרת את הדין החלטת את החלטות שלך .. ונסגר מעגל... אז אני מכבד את רצונך.... ומאחל לך מכל לבי שתמצאי את מי שכן יהיו עבורך ובשבילך.. כמו שאת מצפה רוצה וצריכה... מצטער שלא הייתי כמו שציפית ממני.. מצטער שאני לא רובוט שאפשר לתכנת אותו.. כפי שרוצים מצטער שאני לא בדיוק הקוסם בעל אלף ידיים.. שיכול בדקה אחת להיות ב3 מקומות בו זמנית.. יש דברים שחשבת שאת יודעת ואת לא.. אני לא מצטער על מה שאני ומה שאני יודע בתוך תוכי זו האמת שבי... והיא תישאר בי.. בהצלחה ותהיי מחויכת בכל דרך שתלכי בה.. נ.ב:דברי לא נכתבו על מנת ליצור שרשור המשך פה דבריי מסתיימים.. לא מצפה לתגובה לא מחפש לדון לגבי זה במדיה הזו..

למעלה