מכתב למישהי אולי הוא ישלח אבל בספק

מכתב למישהי אולי הוא ישלח אבל בספק

רציתי לדעת למה? למה נתת לי להרגיש שאכפת לך למה נתת לי להרגיש שאפשר לדבר איתך למה נתת לי להרגיש טוב וברחת למה? את היית מישהי שסמכתי עליה מישהי שהערכתי מישהי שאמרתי וואלה ממנה אפשר לקחת דוגמה על איך להיות על איך להתנהג בתור בנאדם ובתור קצינה הנה מישהי שאפשר ללכת בדרכה בקורס שרק התחלנו למרות שדי הנתגדתי ולא תמיד שיתפתי פעולה ולא רציתי לדבר ולספר את לא לחצת נתת לי לעשות את זה בקצב שלי בזמן שלי כשלי יהיה נוח אחכ נגמר הקורס מדי פעם דיברנו כשהייתי מגיעה לבסיס לביקור או כשהייתי מתקשרת בין אם זה בשביל לדבר כי היה לי רע ובין אם זה סתם כדי לשאול מה נשמע וכדי לספר על הבסיסים החדשים והקורסים האחרים ואז הגיע היום שכבר לא יכולתי יותר שהתקשרתי וסיפרתי לך באמת איך אני מרגישה סיפרתי לך שאני טובעת שאני על סף התהום ודיברנו שעה יותר אפילו ובאמת שמחתי שעשיתי את זה ואז נכנסו אנשים למשרד שהייתי בו והיהרעש ורציתי לנתק אז את אמרת לי שנפגש בסופשבוע שנחזור הביתה ונוכל לשבת איפשהו ולדבר בשקט ולמצוא פתרון ביחד ויהיה לי יותר קל לדבר כי זה פנים מול פנים ואין מי שיפריע ואני די שמחתי פחדתי אבל רציתי את זה ואמרתי אולי אולי זה מה שיביא להקלה אולי פה תתהיה התפנית כל כך פחדתי כל אותו שבוע מהפגישה אפילו רציתי לבטל אותה אבל לא החזקתי מעמד ולא ביטלתי סופשבוע הגיע לא התקשרת כמו שאמרת חשבת וזה היה לי נורא הגיוני שאת לאיכולה כי אמרת שלפני יש הפגישה שלנו יש לךכל מיני דברים לעשות הגעתי לאיפה שקבענו ושעתיים שעתיים חיכיתי ושעתיים ניסיתי להחזיק אתעצמי שלא ליפול שלא להתחיל לבכות ולהתמוטט באמצע הרחוב ואת לא הגעת למה? הבטחת לא אני ביקשתי לא אניהצעתי לא אני לחצתי אלא את ואת את לא הגעת למה? את לא יודעת כמה חשבתי על זה ואמרתי לעצמי כלכך הרבה שאני לא מוותרת לעצמי ואני הולכת לספר לך הכל (כמעט הכל) ואת לא הגעת ולא התקשרת ולא אמרת על זה כלום ואני אני נשארתי שוב לבד יותר לבד אפילו ורע לי וכואב לי ו... זהו אין לי מה להגיד לך יותר רק שנשברתי... סליחה!

ה מוזה

New member
ל(לא) חשובה .. ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

לא כל הנוצץ זהב ולא כל חבר הוא משענת איתנה .. אני יכולה להבין את גודל האכזבה שלך ..כגודל הציפיה . לעיתים אנשים נוגעים בנו , משאירים בנו מעט טוב וממשיכים הלאה .. היא הייתה בשבילך אור שנתן אוזן קשבת , כתף ,אפשר להבין את הכאב שלך . למה לא פשוט להתקשר אליה ובצורה הכי פשוטה הכי אמיתית לשאול אותה - למה לא הגעת? לפעמים תסריטים רצים לנו בראש בעוד המציאות היא פשוטה למדי , איזו סיבה טריוויאלית ..חסרת חשיבות . ו.. למה את אומרת סליחה ? על מה את מבקשת סליחה ? על זה שראית בה חברה ? על זה שרצית לשתף אותה ? אל תעני את עצמך יקירתי - לא תמיד זה שווה את זה . אל תשברי בגלל אחרים - לא תמיד זה שווה את זה . קבלי
וגם
והאמיני בטוב .

מורני !

New member
ומתוקה.. אני רוצה להוסיף לדברייה של

המוזה... שזה לא יגרום לך לחשוב שיותר לא תוכלי לדבר על זה. שזה לא יגרום לך להרגיש שאין אנשים שיקבלו אותך עם כל מה שאת ויוכלו להתמודד איתך. יש אנשים כאלו. היא לא. אבל יש. את עוד תמצאי אותם אם רק לא תתיאשי ותסגרי את עצמך שוב. אוהבת אותך יפתי

תודה לכן ../images/Emo140.gif ו...

המקרה הזה קרה מזמן טוב לא כלכל מזמן אבל בכל אופן היא לא מממש מתיחסת ומתנהגת כאילו זה לא קרה חוצמזה למה היא מציעה למה היא מבקשת אם היא יודעת שהיא לא תוכל להתמודד? וחוצמזה היא לא חייבת ואני יודעת שהיא לא חייבת אבל לפחות שתגיד אני לא באה כי...(מצידי שתמציא תירוצים) אבל למה לתת לי שעתיים להסתובב ולחשוב איפה אני לא בסדר איפה אני טעיתי

ממנה אפשר לקחת דוגמה על איך ../images/Emo45.gif

ממנה אפשר לקחת דוגמה על איך להיות.... לדעתי היא נבהלה מההערצה שלך ברגע הראשון היא אמרה כן ומיד הבינה שזה גדול עליה או שהיא לא מעוניינת בכלל. היא טעתה שלא שיתפה אותך אבל את יכולה ליזום שיחה ולברר איתה מה קרה. בכל מקרה את לא בודדה הנה את רואה, כולם פה איתך. תכתבי מכתב ותקבלי תגובה. מכל ה

מצטערת...

לא ממש עקבתי אחריך ולא ממש הבנתי למה התכוונת בהתחלה במשפט הראשון בכל מקרה אני לא מעריצה אותה אני מעריכה אותה וסומכת עליה (יש הבדל) חוצמזה שהיא לא יודעת את זה בכל מקרה (כמה בכל מקרה יווווו) תודה על התשובה

המשפט-ציטוט מהמכתב שלך

המשפט-ציטוט מהמכתב שלך,שבו את אומרת שהיא שמשה דוגמה עבורך נראה לי שהיא עשתה את התפקיד שלה טוב וברגישות רבה ואת בגלל הרגישות שהפגינה כלפייך חשבת שהיא תרצה לעזור לך בעוד תחומים לא היו לכם שיחות שקדמו לפנייה שלך בטלפון לכן היא הופתעה הציעה להיפגש ואחרכך היתחרטה לא נורא זה קורה תאמיני בעצמך תאהבי את עצמך ומיד תחליפי את השם ל-חשובה מאוד

הההאאא

אוקי למה לא אמרת קודם? מרוב עייפות ומהימים הארוכים שעוברים אני כבר לא קולטת ושוכחת מה שאפילו אני עצמי כתבתי.. לא חשבתי ולא ציפיתי היא הציעה היא דחפה אותי להמשיך לפנות אליה ולדבר איתה והייתה שואלת אותי ומתעניינת באמת והיא ידעה דברים שקורים וכל מיני דברים ככה שהדברים שאולי תכננתי להגיד לה באותה פגישה לא היו נוחתים עליה בכזאת הפתעה

אופה3

New member
עוד פעם לא חשובה, למה לא שינית את

השם, כמה פעמים צריך להגיד לך שאת מאוד חשובה, בכל אופן בשבילי, יקירתי ישנם אנשים בעולם, שאינם ראוים להיות חברים שלנו, לעיתים הם נותנים לטיפה ואחרי שניה סטירה, ולפעמים הם פשוט לא מסוגלים לקבל אותנו כמו שאנחנו. חברים בודקים ברגעי הכאב, ברגעי הסבל, בעת שצריכים אותם, שינחמו שיעזרו ושלא ינטשו. לא כול חבר הוא חבר אמיתי, הרבה פעמים בחיים נשרפים, וכל זה, אבל בסוף הכל יעבור, אל תדאגי יהיה בסדר. היא לא מתאימה לך בתור חברה, ואין לך על מה לבקש סליחה, היא פשוט לא ברמה שלך, והיא לא יכולה להיות חברה של אישה כמוך. אני מוכנה להיות חברה שלך, אם את רוצה, אני גם במסרים, ואני פה קוראת, לא תמיד מגיבה כי אני צריכה לשקול מילים לפעמים. מקווה שיהיה לך רק טוב בחייך, ואנו פה שומעים אותך כל טוב האופה

../images/Emo7.gif

כי אני לא מרגישה ככה כי אני... כל הזמן בוכה אני כבר חצי שעה רק יושבת ו ובוכה

ה מוזה

New member
חשובהההה ,הבאתי את החבר הכי טוב

שיש לאדם . כשטוב כשרע תמיד כייף לחבק אותו .. והוא תמיד (משום מה
) מחייך בחזרה .. חשו בה ( הצעה לניק לפני שאופה לוקחת טיפקס ומורחת את המסך
)

למעלה