מכתב למלאכים (מלאכית פרטית אחת שלי)

touchu

New member
מכתב למלאכים (מלאכית פרטית אחת שלי)

לחצתי על האינטרקום לשוחח עם מלאך מזכיר לבקש ממנו איזה טובה אישית עבורי והוא החמור סבר ענה לי בקול לקוני בקשות מהסוג הזה רק בכתב יד בלבד! בלית ברירה ישבתי לסגנן מכתב ראוי לשמו ואחרי הכל מדובר פה בדבר שיקר ללבי כתבתי מכתב למלאכים אלו שתמיד מופיעים שניה אחת אחרי שנרדמים את נפרדת ממני בחיבוק ובנשיקה ואני רצתי לכתוב מכתב לבקש מהם ככה טובה אישית קטנטנה הלילה הזה כן דווקא הזה תשמרו על אהבתי זו ששכובה במיטתה תנו לה לילה של שינה שלווה והעניקו לה קשת של חלומות מהסוג הטוב שמשאיר חיוך על השפתיים גם אחרי התעוררות רציתי לבקש ממכם שתפזרו על מיטתה פרחים בשלל צבעים למען זה ייתן לה את ההשראה לחלום ריחני עטור בצבעים אולי דובונים עם פרווה מלטפת שיתנו לה חלום מלטף ואולי להקת ציפורים שתשב על אדן החלום ותזמר איזה צלילים מוכרים שיעטפו ויחבקו ורק עוד דבר אחד אל החלום לשלוח חיבוק ענקי אוהב משהו משלי חתמתי את המכתב למלאכים בתפילה שבא מהלב שלחתי אל על והמתנתי בדממה התשובה לא אחרה להגיע בקשתך התקבלה והלילה תתקיים כעת אוכל לישון עם חיוך בלב אני אוהב אותך עד אינקץ

papit

New member
לקום אליך

לקרוא את זה.. ואו את אהבתך אני חשה בכל נימי גופי בנשמתי אתה כמה אוהבת אותך. וקמתי לשירת הציפורים כמו שביקשת את הדובונים אני כמעט יכולה לחוש . ואתה שכעת ישן, נושם נשימות קטנות נשימות רגועות ושוקע בחלום כבר מתגעגעת אליך, כבר משתוקקת .. ושם אני הייתי רוצה שתהיה הכי רגוע שם בחלומות שתיגע באושר, שתחייך שנתך יקרה ואתה יודע למה... המלאכים האלה שדיברת עליהם, אתה הוא המלאך שלי כן אתה! ככה היה מאז שהכרתי אותך, תמיד במטה קסם תמיד מפזר קסמך עליי, מהפנט, מרגיע, שומר מרחוק דואג,אפשר לחוש כמעט את הליטוף נשמתי התאומה.. מחוברת אליך עוד מאז והחלק הזה שלך בי נותן לי אור, וכח כשאתה צוחק אני מאושרת, ותמיד רוצה שלא יכאב ואם כואב רוצה להיות שם למתן את זה, לחלוק לא לך לא לנשמה שבך, כמה אפשר?? יודעת שמתוך זה יבוא אור לחייך יודעת ומצפה איתך רק אם אפשר לבקש כמה שפחות כאב ליקר הזה שלי- אתה. קמתי לחפש אותך, ומצאתי מכתב מלאכי זה תודה לך על מי שאתה. על שאתה לי. עליך אוהבת אותך יותר ממילים

למעלה