מכתב למשהו לא קיים

מכתב למשהו לא קיים

הלוואי שהייתי מאמינה בך.. היה לי את מי להאשים עכשיו על מי לזרוק את האחריות לכל החרא הזה לכולם זה קורה בכיתה י'ב? לכולם הבועה מתפוצצת ככה באכזריות אתה צריך לראות אותנו.. כל שיחה מגיעה למוות טוב אולי זה בגלל שמספטמבר כולם מתים.. אם היינו מנהלים עכשיו שיחה, על כוס קפה וסיגריה הייתי זורקת עליך את כל החרא... אומרת לך כמה שאני לא מאמינה בך איך אני כל כך לא אוהבת אותך כרגע איך נראה לי שאף פעם לא אהבתי... כמה כעס יש לי עכשיו... בטח היית רואה את זה בעיניים שלי... אבל מבחינתי...לפחות בשנה הזאת אתה לא קיים כמו שלפני 60 שנה לא היית קיים גם עכשיו אתה לא קיים... אז מה אני פונה אליך בכלל? אולי כי זה נוח לי לפרוק עליך הכל... להאשים אותך במוות שלהם.. בכאב של המשפחות והחברים שלהם וכלום לא שווה יותר אתה יודע... אני כבר מפחדת להיקשר לאנשים למה להיקשר אליהם? בשביל לאבד אותם אחר כך? תאונה מצטערת...מחלה...פיגוע... נמאס לי... עוד מעט 18...ו"ביליתי" בכל כך הרבה הלוויות הבתי קברות בעמק כל כך יפים אבל אני לא רוצה להיות בהם יותר אני מעדיפה לבלות במזבלה מאשר שם... אם אתה שם... אם אתה קיים... אם אי פעם תקרא את המכתב הזה תדע שיש כאן אחת שכועסת עליך כי כבר נמאס לה פתאום המשפט מהשיר של שלמה ארצי "כבר יבשו עיננו מדמעות" כל כך מדבר אלי השק עומד להיגמר גם האנשים פה... יש לך עוד מקום בכלל למעלה במחקלת צעירים? בכעס...ביגון...בעצב... ביאוש עוד מכתב למישהו-משהו לא קיים... ~פורסם גם בפורום "מכתב שלא נשלח~

איך אומרים!?

אלוהים לוקח רק את הטובים! תאמיני שיש חיים לאחר המוות- תאמיני (גם אם קשה לך) שיותר טוב להם למעלה... אני מאמינה שלכל אחד יש משמעות בחיים האלה, שכל אחד נשלח לכאן למטרה מסויימת ולאחר שהוא מבצע את מטרתו ומשלים את מה שהיה צריך להשלים בחיים האלה הוא עולה למעלה- נכון שזה לא פייר! ונכון שזה כואב! אבל זו דרכו של עולם! לא אשקר לך- החיים לא קלים! ואת תחווי עוד הרבה סבל ועוד הרבה רגעים מאושרים! כתבת שהוא לא קיים- לא אתווכח איתך על כך! פשוט אומר לך שאנשים צריכים להיאחז במשהו- צריכים להיתלות במשהו - להאמין במשהו כדי לא להשתגע בעולם כ"כ מטורף! אמונה היא הכל בחיים! שימי לב- אין דת בלי אמונה... אנחנו צריכים להאמין במשהו כדי להישאר שפויים! <<נקודה למחשבה>>

אמונה..

אמונה היא לא הכל בחיים, אני האמנתי ואהבתי אותו כמו אבא... הוא פשוט התעלם ממני ... הוא שלח אליי אנשים מדהימים אבל גם דאג לקחת אותם לפני שהספקתי... הוא נתן לי כאב אבל לא הסביר לי איך מתמודדים איתו... הוא יצר אותי בתוך גוף שאני כל כך שונאת ומתעקשת להרוס... הוא יצר את הלילה ההוא שבו הפכתי מילדה למפלצת... הוא פשוט לא אוהב אותי... הוא פשוט לא...

Michallllllllll

New member
מהמם!! את תמיד כותבת יפה.. זה כ"כ

נוגע ללב.. וזה הזכיר לי את הפיגוע שעד היום יש לי 2 רסיסים בגוף ממנו..

למעלה