מכתב לנטע בת ה- 7

מכתב לנטע בת ה- 7

נטע יקרה! כותבת לך עכשיו אני, נטע הגדולה, זאת שאת עתידה להיות בעוד 19 שנה בערך. היום אני נזכרת באותו מקרה מכאיב שקרה לך כשעמדת בהפסקה בבית ספר וכמה ילדים מהכיתה שלך ומכיתה אחרת עמדו סביבך, כיתרו אותך כך שלא תוכלי לברוח כדי שיוכלו ללעוג לך בזמן שתבכי ותצרחי. את מצידך, ניסית להזעיק את עזרתה של המורה אך זו לא באה. וכיוון שכך, לא נותרה לך ברירה אלא להכות עם המטאטא שהיה בידך על ראשה של אחת מהילדים וכך המעגל התפזר ונחלצת מהמצב. הילדה בכתה ושאר הילדים נותרו מזועזעים והמומים. לא הבינו איך את מסוגלת לעשות דבר נורא שכזה. רציתי רק להגיד לך עכשיו שאני גאה בך ולו בגלל שלא חיכית שמישהו יבוא ויעזור לך ואת עזרת לעצמך. יגידו מה שיגידו, לא היתה לך כל דרך אחרת להחלץ מהסיטואציה האיומה. הלוואי שתצליחי לעזור לעצמך כל שארית חייך. שלך באהבה, נטע הגדולה שרוצה לחזור אלייך

שם ים

New member
אמיצה!!! ../images/Emo85.gif

את אמיצה!!!! אני ברגעים כאלו קפאתי. מחזיקה ממך על שידעת לשמור על עצמך בכזה אומץ. יודעת שקשה לזעוק לעזרה ושאף אחד לא עונה, מעורר תהיות האם אנו לבד, אך את הגנת על עצמך אז. כל הכבוד!!!!!!! שבת שלום. שם ים

לנטע בת ה-7...

נטע יקרה, זאת אני הילדה, ואני לא יודעת אם את מכירה אותי....נטע הגדולה מכירה, ואם היא לא עשתה הכרה בינינו, תדעי שבעתיד, כשתהיי גדולה, אני אוהב אותך מאד... ילדונת, ילדים הם עם אכזר הם נטפלים תמיד לחלש, למי שהם חושבים שאין כוחות נפש להתמודד, אבל את... נלחמת, עמדת על שלך, לא נתת ללעוג לך, ועל כך אני, מברכת אותך... זו יכול להיות אחת הסיבות שבגללה נטע הגדולה תמיד שקטה, פוחדת לדבר כדי שלא יצחקו לה... עזרי לה ילדונת, עזרי לה לחזור אלייך, למדי אותה לזקוף ראש, לאהוב את עצמה, עזרי לה להלחם... אמרי לה מילים טובות, לטפי את פניה, וחממי את לבה, כי היא מיוחדת... אוהבת מאד את שתיכן ילדה

שם ים

New member
נטע יקרה.

מכירה א הסיטואציה הזו, של ילדים נחסים. מכירה היטב. במשך שנים קפאתי אני. מעריכה אותך על שידעת ברגע של שיא החרדה להגן על עצמך. חושבת שזה דורש המון אומץ. ואמרת לך את זה מהמקום הכי מכיר שיכול להיות. באהבה, שם ים

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נטע

אכן שמרת על עצמך וזה חשוב מאוד. הזיכרון הזה של המצב שבו את מותקפת, לבד, מול קבוצה של ילדים שבאו לראות אותך בסבלך, היה יכול להיות מכאיב הרבה יותר אילו לא עשיית את המעשה הזה. אני מקווה שאחרי זה הם חששו להתקרב אליך בצורה כזאת...

סהר, שם ים, ומרגישה ילדה

תודה לכולכם! התרגשתי מאוד לקרוא את מה שכתבתם לי. וסהר, לא, הם לא חששו מאז להתקרב אליי, אבל אני אכן ידעתי מאז ועד היום בעצם שאם אין אני לי - מי לי.

למעלה