מכתב לסבתא

חן1

New member
מכתב לסבתא

סבתא.. אני כל כך מתגעגעת אליך הלילה כל הלילה חשבתי עליך.. נזכרתי ביום הזה בדיוק לפני שנה כשראיתי אותך לאחרונה היית יפה כל כך ואני באתי אליך לבית חולים כדי לראות אותך.. עכשיו מסתבר שבאתי כדי להיפרד ממך. באתי אליך להגיד לך חג שמח הבאתי לך את העיתון שלנו, העיתון של בית ספר.. את כל כך התרגשת, ישר הראת אותו לכולם, לאחים לאחיות.. סיפרת לכולם שהנכדה שלך כתבת, כתבת בעיתון.. ראיתי את הפנים שלך, היית כל כך מאושרת זאת הפעם האחרונה שראיתי אותך מחייכת אחר כך ירדנו למטה.. זוכרת? ישבנו על הספסל בגינה ושרנו שירים של ראש השנה. אני הייתי קצת מצוננת, צחקת על הקול שלי. נתתי לך איזה פרי.. לא זוכרת בדיוק איזה גם אני אכלתי אותו.. תפסתי את הפרי, הכנסתי לפה ואז הסברת לי שלא אוכלים ככה סתם.. שצריך לבדוק אם אין תולעים.. צחקתי עליך, אמרתי שבפירות שלנו אין תולעים.. את פתחת את הפרי ומה ראינו? ראינו תולעת קטנה. סבתא.. את חכמה… אני מתגעגעת אליך שנה שלמה שלא ראיתי אותך.. אני כותבת לך והדמעות זולגות מעיני הגעגועים קורעים את ליבי אני מנסה להיות חזקה.. בשבילך לא לוותר, לא להיכנע אבל כל רגע שעובר בלעדיך קשה עוד יותר אומרים, שהזמן מרפא את הפצעים אז למה אצלי הזמן רק פותח ומחמיר אותם? סבתא.. יש לי כל כך הרבה מה לשאול אותך כל כך הרבה מה לספר לך.. שמרתי לך עותק של העיתון החדש שלנו אבל אין לי איך לתת לך אותו.. והוא לא מעניין אף אחד.. רק את התלהבת מהעיתונים שלי. כשאני חושבת על זה אז גם למכתב הזה אין כתובת… אוף סבתא.. אני מתגעגעת כל כך רוצה אותך לידי סבתא, מותר לי לבקש משהו? בבקשה תשמרי שם על סבא שלי, על אלעדי ודוד.. הם צעירים עוד.. תדאגי להם שלא יהיו שם לבד ושימי עין על חנית הקטנה על כולם.. ואם אפשר תבקשי מההוא שם.. זה שאולי יושב שם למעלה שלא יקח ממני את רננה בבקשה סבתא היא קטנה.. היא צריכה לחיות סבתא אני אוהבת אותך שנה טובה לך מלאכית שלי תשמרי עלינו שם מלמעלה ותדאגי לאלה שאיתך אני מפקידה אותם בידיך.. סבתא שמרי עליהם בשבילי אוהבת אותך המון אני *************************************************** היי, נעים מאד ניראה לי שהפורום שלכם קצת נוגע בי אז אני כאן בסדר?

אורי_ח

New member
חן - נעים מאד, אני אורי

עם אחת כזאת שכל כך אוהבת את סבתא שלה שכבר איננה, וגם יודעת להגיד לה את זה בצורה אמיתית כל כך ומרגשת, בטח שזה בסדר שתהיי כאן. בתור תורן משמרת צהריים אני מאשר לך.
סתםםםם... לא צריך אישור מאף אחד. שבת שלום ותרגישי טוב!

מיכל@בר

New member
ואותו הדבר גם אני חושבת, כמו אורי..

והקשר הזה שאת מתארת, והאהבה... מאחלת לך שבת רגועה

חן חמודה, ברוכה הבאה

מה זה בסדר? יותר בסדר מבסדר. קודם כל כי כאן דופקים בדלת ונכנסים. אין פה וועדת קבלה של חברים. מבחן הקבלה היחיד הוא מי שהדברים נוגעים בו.. או גם מתגעגע וכואב. אז אם פתאום תוקף אותך הכאב או הגעגוע לסבתא או לאחרים תבואי פה, כאן יש כתפיים מכל המינים והסוגים.. והחיים נמשכים חמודה. יש לפעמים ששוקעים ויש הרבה יותר פעמים ששמחים ויש דברים שגורמים לנו לגעגוע נוראי. מי רוצה לקחת לך את רננה? ולמה? אחת שמבינה למה מפרסמים דברים שאת כותבת בעיתונים..

חן1

New member
אחת מהצד..

קודם כל תודה כל כך כיף לדעת שיש כאן מקום עבורי ועכשיו על רננה, רננה היא ילדה בת 5 שמאד מאד קרובה אלי היא בערך כמו אחותי רננה חלתה לפני 3 חודשים בערך בסרטן והיא נאבקת אני לא מוכנה לאבד אותה. נקודה. השנה אבדתי מספיק אנשים קרובים את רננה אני לא אתן לקחת ממני

חן 1 - 2 דברים

קודם כל - נורא יפה שבחרת לך שם של קולנוע. היה פעם בתל אביב קולנוע אחד, שהפך את עצמו לחמישה אולמות - כל אחד קולנוע בפני עצמו: חן1, חן2, 3, וכך הלאה. מי שיש לו שם של קולנוע - בטח החיים שלו יהיו מעניינים כמו סרט. דבר שני, אולי כבר לימדו אותך בכיתה - אולי לא, אז עזרא יגיד לך משהו גם על השם של הילדה בת החמש: השם הזה שלה - רננה - נלקח מהתנ"ך. גם לבת של בן גוריון קוראים רננה. ורק פעם אחת הוא מופיע בכל התנ"ך כשהוא כתוב ככה, רננה, נקי, בלי שום תוספות מסביב. אבל מה שהכי צריך לעניין אותך, זה שהפסוק הזה כתוב בספר איוב, כשאיוב מתלונן על צרות קשות שהוא עבר, והוא מגדיר את הימים האלה כ´לילה שייקחהו אופל´ - ואז הוא מבקש מאלוהים, שלא חשוב כמה יהיה הלילה הזה גלמוד - העיקר שיקרה רק דבר אחד: "אל תבוא רננה בו"! זה צריך לתת לך הרבה כוח, הפסוק הזה. ובעיקר אמונה. פרק ג´, אם תרצי לחפש, מייד בהתחלה. תקראי ותהיי חזקה, מעזרא.

חן אחת חמודה

כל כך עצוב לקרוא על רננה. אלוהים לא מרחם אפילו על ילדי הגן גם כאלה שנולדו לשיר. קורע לב. מקווה שאת יכולה לעזור לה בזה שאת איתה ולא מוכנה לוותר ולאבד אותה. כל כך מובן. גם יותר ברור עכשיו למה את פונה לסבתא. תהיי חזקה חמודה. מקווה איתך שרננה תנצח את הסרטן ותמשיך להרנין לך את הנשמה. אומרים שלילדים יש כוח חיות גדול יותר ממה שאנחנו חושבים מחבקת אותך חזק אחת מהצד

חן1

New member
תודה לכם ../images/Emo39.gif

המילים שלכם נותנות כוח.. תודה

למעלה