מכתב לסילבן(סטיבי) שלום.......

alonpaz

New member
מכתב לסילבן(סטיבי) שלום.......

"בהמשך לסיכום שנחתם בין הנכים לאוצר בהפגנה האחרונה ברצוני לדעת מה קורה עם מימוש ההסכם? עברו חודשים מאז ואין מהומה. אני שומע מנכים רבים שעבדו עלינו שוב, הסכמים לחוד וביצועים לחוד - זה היה כדי להשתיק אותנו (זה מה שאומרים). מה קורה? אני חש שכמה שהחיים שלנו בזבל וקשה להיות נכה, המדינה נותנת לנו חוש את זה היטב על הבשר! מבקש תשובה והבהרה לעיקוב מימוש ההסכם ומתי (תאריך) נראה את חשבוננו "מתפוצץ" ממזומנים? סליחה על הציניות , פשוט אני כבר לא אופטימי ומאוכזב מהמדינה." בכבוד רב, אלון פז * נשלח דרך אתר הכנסת לשר האוצר - תציפו אותו גם אתם בשאלה - מתי? מה שבטוח הוא יענה לכם.

Avy Sloma

New member
לסטיבי, [סילבן שלום] מה שלומך הבוקר

אני רואה אותך מבעד לחלון המטבח, יוצא מפתח ביתך, איש הבטוחון לידך, נושק לג´ודי רעיייתך [שתחייה, שתחייה], ונכנס לרכב השרד עם הווילונות הכהים. [וולוו - כמובן] איש לא רואה מה אתה חושב, איש לא יודע מה אתה זומם, הכל נשאר בתוך מוחך הקודח. לפעמים, אתה מהרהר, [כך סיפרת לי] על הילדות שלך, בבאר שבע. נער שגדל ללא אביו, אך עם בטחון כלכלי, גב כלכלי שהוענק למשפחתך ע"י בנק שגדל איתנו ואיתך. לאחר שנישאת לאחת המשפחות העשירות במדינה ועברת לגור כאן ממול, באחת משכונות הצמרת בוילה תלת מפלסית [מפלצתית] וגינה רחבת ידיים. אני השכן ממול, הדר בדירה ממוצעת בבית רב קומתי. פעם, ענית לי, שלום אמרת לי ובוקר טוב. כיום אינך עושה זאת, אינך מנפנף לי בידך לשלום. כלבתי נובחת ושיירתך עןברת... סטיבי, כיום שהנך האיש החזק במדינה ומחויק את כ ו ל ם בכיס הקטן שלך ושם פס על כולנו, חשוב והרהר מעט על עמך ישראל, הנאנק תחת עול המיתון הקשה. חשוב והרהר על אלה שמצפים לתוספת למעט שמקבלים כל חודש.. הגימלה נגמרת מהר יותר מהחודש... חתמת על הסכם עם הנכים והממשלה גם. [נכון ההסכם דפוק ודופק את כל הצדדים] נסה לקיים לפחות חלק מההסכם.. לפחות נכים קשים יזכו למעט רווחה. עכשיו גם החירשים מחכים לישועה, כי גם להם מגיע.. באמת מגיע.. בערב שתשוב, לקראת השעה שבע.. מחכה לך ג´ודי רעייתך [שתחייה שתחייה] עם ארוחה חמה שהכינה לך יחד עם עוזרת צמודה.. ואני חושב על הלבן שמחכה לי במקרר.. שלך באהבה שכנך לרחוב.. אבי סלומה

ריטהלה

New member
אבי מילים כדורבנות!!

מכתב מהלב יחדור אל ידידנו סילבי רק אם יסיט טיפה את וילונות הוולוו. יפה כתבת אבי. יישר כוח

Avy Sloma

New member
לסיבי [ סילוון שלום] שלום רב.,

אני רואה אותך מבעד לחלון המטבח, יוצא מפתח ביתך, איש הבטוחון לידך, נושק לג´ודי רעיייתך [שתחייה, שתחייה], ונכנס לרכב השרד עם הווילונות הכהים. [וולוו - כמובן] איש לא רואה מה אתה חושב, איש לא יודע מה אתה זומם, הכל נשאר בתוך מוחך הקודח. לפעמים, אתה מהרהר, [כך סיפרת לי] על הילדות שלך, בבאר שבע. נער שגדל ללא אביו, אך עם בטחון כלכלי, גב כלכלי שהוענק למשפחתך ע"י בנק שגדל איתנו ואיתך. לאחר שנישאת לאחת המשפחות העשירות במדינה ועברת לגור כאן ממול, באחת משכונות הצמרת בוילה תלת מפלסית [מפלצתית] וגינה רחבת ידיים. אני השכן ממול, הדר בדירה ממוצעת בבית רב קומתי. פעם, ענית לי, שלום אמרת לי ובוקר טוב. כיום אינך עושה זאת, אינך מנפנף לי בידך לשלום. כלבתי נובחת ושיירתך עוברת... סטיבי, כיום שהנך האיש החזק במדינה ומחויק את כ ו ל ם בכיס הקטן שלך ושם פס על כולנו, חשוב והרהר מעט על עמך ישראל, הנאנק תחת עול המיתון הקשה. חשוב והרהר על אלה שמצפים לתוספת למעט שמקבלים כל חודש.. הגימלה נגמרת מהר יותר מהחודש... חתמת על הסכם עם הנכים והממשלה גם. [נכון ההסכם דפוק ודופק את כל הצדדים] נסה לקיים לפחות חלק מההסכם.. לפחות נכים קשים יזכו למעט רווחה. עכשיו גם החירשים מחכים לישועה, כי גם להם מגיע.. באמת מגיע.. בערב שתשוב, לקראת השעה שבע.. מחכה לך ג´ודי רעייתך [שתחייה שתחייה] עם ארוחה חמה שהכינה לך יחד עם עוזרת צמודה.. ואני חושב על הלבן שמחכה לי במקרר.. שלך באהבה שכנך לרחוב.. אבי סלומה

Avy Sloma

New member
לסטיבי [סילבן שלום] שלום רב.,

אני רואה אותך מבעד לחלון המטבח, יוצא מפתח ביתך, איש הבטוחון לידך, נושק לג´ודי רעיייתך [שתחייה, שתחייה], ונכנס לרכב השרד עם הווילונות הכהים. [וולוו - כמובן] איש לא רואה מה אתה חושב, איש לא יודע מה אתה זומם, הכל נשאר בתוך מוחך הקודח. לפעמים, אתה מהרהר, [כך סיפרת לי] על הילדות שלך, בבאר שבע. נער שגדל ללא אביו, אך עם בטחון כלכלי, גב כלכלי שהוענק למשפחתך ע"י בנק שגדל איתנו ואיתך. לאחר שנישאת לאחת המשפחות העשירות במדינה ועברת לגור כאן ממול, באחת משכונות הצמרת בוילה תלת מפלסית [מפלצתית] וגינה רחבת ידיים. אני השכן ממול, הדר בדירה ממוצעת בבית רב קומתי. פעם, ענית לי, שלום אמרת לי ובוקר טוב. כיום אינך עושה זאת, אינך מנפנף לי בידך לשלום. כלבתי נובחת ושיירתך עוברת... סטיבי, כיום שהנך האיש החזק במדינה ומחויק את כ ו ל ם בכיס הקטן שלך ושם פס על כולנו, חשוב והרהר מעט על עמך ישראל, הנאנק תחת עול המיתון הקשה. חשוב והרהר על אלה שמצפים לתוספת למעט שמקבלים כל חודש.. הגימלה נגמרת מהר יותר מהחודש... חתמת על הסכם עם הנכים והממשלה גם. [נכון ההסכם דפוק ודופק את כל הצדדים] נסה לקיים לפחות חלק מההסכם.. לפחות נכים קשים יזכו למעט רווחה. עכשיו גם החירשים מחכים לישועה, כי גם להם מגיע.. באמת מגיע.. בערב שתשוב, לקראת השעה שבע.. מחכה לך ג´ודי רעייתך [שתחייה שתחייה] עם ארוחה חמה שהכינה לך יחד עם עוזרת צמודה.. ואני חושב על הלבן שמחכה לי במקרר.. שלך באהבה שכנך לרחוב.. אבי סלומה

ADI 52

New member
לאבי סלומה- אהבתי ..

אני אוהבת כאשר אתה ציני.. אתה הרי יכול להשיג את האימל הפרטי שלו וכדאי לשלוח אליו באופן אישי לאחד משלושת המחשבים שיש לו.. אחד בבית, אחד במשרד, ואחד בוולוו.. ואולי אחד בכיס החליפה היוקרתית שלו. ואל תשכח להוסיף שכולנו אוהבים אותו מאוד, ומאחלים לו רק עושר ועושר!!!

n82

New member
אבי שלומה ישר כוח! ../images/Emo24.gif

דברים כדורבנות! אבל כמו שכבוד שר האוצר לא מציץ/מביט מבעד לוילון ברכב השרד שלו, הוא לבטח לא נכנס לפורום זה, לכן אני מצטרף להצעתו של אלון פז: שלח את שכתבת לאתר הכנסת! אולי כך זה יגיע אליו. בברכה, חיים צ.

n82

New member
אני יושב לנסח , אולי בחרוזים../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif

אולי תנוח עלי המוזה ויצא משהו שווה, שלא יבייש אותנו

למעלה