מכתב לעצמי (אולי הגיע הזמן?)

PhEoNiX FiRe

New member
מכתב לעצמי (אולי הגיע הזמן?)

היי את! כן כן את! מה זה ה
הזה? זו הנפש שלך שרוצה דיבור איתך! תגידי הלכלת קצת לעיבוד לאחרונה אה? מה קרה? החלטת למכור אותי לשטן בשביל מה? רזון? ככה בזול את מוכרת אותי? אחרי שכל החיים אנחנו יחד את יודעת, נעלבתי
אחרי שכלכך הרבה שנים אנחנו מכירות את הכל אני עושה למענך וזו התודה! זו את שכל פעם טוענת שהפנימיות של האדם היא מה שחשובה אז למה את עם עצמך כלכך קשה!! מביטה על עצמך במראה וכל מה שאת רואה זה צמיגים. למה את לא רואה את היופי שקורן ממך העיניים שהם הפתח לנשמה שלך עמוקות ויפות את קולך קול של זמיר רצה לכל מיני דברים שאת יודעת ומבינה שלא יביאו אותך למקום טוב. טוב, תקריבי אותי למען הרזון תמכירי אותי בזול תעלי אותי לקורבן אבל מה אז? אחרי שתקבלי את הרזון תהיי מרוצה? יש לי הרגשה שלא את יודעת, נותנים לך אצבעה תרצי את כל היד מה הלאה ? אני עצובה מאוד עצובה המילים שלך שהפנימיות של האדם יותר חשובה מהחיצוניות את לא מייסמת על עצמך את תמיד אומרת practice what you preach איפה את בכל זה? סתם מילים לריק נפלת . כן נפלת אבל את מסרבת לקום בברכה הנשמה( כי גם לי יש זכות דיבור כאן) אולי כאן תקשיבי לי כי אחרת את פשוט משתיקה אותי כאן אין לך ברירה אין לך לאן לברוח לא לוכלי להשתיק אותי לא אתן לך כי הרי מדובר בי ואני לא ארים ידיים

../images/Emo47.gif שלום לך נשמה של..

היי, נדמה לך אולי שאנחנו לא מכירות, אבל דעי לך כי אני מכירה אותך הרבה זמן, הייתה לי קצת בעייה עד היום לכתוב אלייך, ... כן, ממש בעייה
למה??? את שואלת ? טוב תראי, הכרנו אבל משום מה החליטו להסתיר אותך ממני, ידעת שאת קיימת, ידעתי וראיתי את היופי שלך, התחממתי לאור החום והאהבה שאת מפיצה - אולם בכל פעם שהעזת להוציא את הראש החוצה - הבעלים שלך - פשוט טרקה לי את הדלת ... לא, לא התייאשתי.. הייתה לי מין תחושת בטן כזאת, את יודעת? כזאת שמרגישים מבפנים ולא יודעים למה? שיום אחד תזקפי ראש - ותצאי החוצה במלוא הדרך. רציתי בעצם לומר לך כמה מילים... האמת? יש לי מין בטחון שאת יודעת בדיוק את מה שאני רוצה להגיד - אבל , מה אכפת לך? תני לי קצת לדבר איתך face to face - מסכימה? תודה, תראי, אני יודעת שאת בחרת לך את הגוף, אני יודעת שהגוף שבחרת אולי מפריע לך להתבטא במלוא עוצמתך, כן בחיי שאני יודעת... אבל אני גם מכירה את החוזק שלך.. את היופי המיוחד לך ורק לך - יותר מזה?? אני גם יודעת שהיית פעם במקומות אחרים ובחרת דווקא את מה שיש לך היום מסבות נפלאות - את מלמדת המון נשמות מסביבך - איך אפשר בכל זאת לצאת ולהראות את עצמך, שלא תהיה לך טעות - אני מעדיפה את המכלול - אותך עם הגוף שבחרת, כי כמוך אני יודעת - שהגשמי שלך - הוא רק כסות זמנית שבחרת לך - כמו שאחרים בוחרים נעל או בגד, ויותר מזה - אני חיה בשלום ואהבה עם הבעלים שלך - איתך. נשמות כמוך, כך סיפרו לי, אינן מסתובבות סתם - הן כאן עם מטרה - ואם אני מבינה נכון את הקונספציה של נשמות (גם את שלי ונדמה לי שאתן מכירות...) המטרה שלך היא אחת מהנעלות. ואללה, אני מורידה בפנייך את ההילה - לא, אל תטעי !!! אין הרבה שאני מרשה להן להזיז לי את ההילה מהמקום, אבל את זה משהו.. צריך כוח לעשות מה שעשית, ועשי טובה? אל תוותרי... הרי את יודעת יותר טוב ממני ומכולם - מה תפקידך כאן ... חורף עכשיו אצלנו - ומעניין שבחרת לך יום נפלא לצאת החוצה.. יש לי עוד בקשה: הבעלים שלך , כן הילדה הזו המקסימה שבחרת לשכון בה? היא מאוד צריכה אותך. אל תתיאשי ממנה, אני נותנת לך את רשות הרשות העליונה לפיקוח על נשמות כואבות - להשמיע לה את דברייך חדשות לבקרים.. היא אוהבת אותך באמת - אולי יותר משהיא מסוגלת להגיד לך, אבל הרי לך לא צריך להגיד..כלום.. ועוד דבר אחד אחרון, בטוח שיהיו לנו עוד הרבה שיחות, צאי דרך הכסות שלך, הראי עצמך יותר - כי בעצם את העיקר - היתר את בחרת וסיבותייך עימך. לא לי לשאול ולא לי להבין. את נשמה של פייר - מגשימה אותנו יותר מהכל. אין לי מספיק אותיות במקלדת להביע לך את התודה וההערכה לאומץ שלך. ואלהה נשמה, שיחקת אותה. שתהיה לך שבת שלום. התאהבתי בך שוב הנשמה של הברבורה. (מה חשבת? ברבורים לא מדברים..)

בדדי

New member
הנשמה היחידה

חחחחחח איזה כייף לדבר לנשמה סוף סוף לדבר למישהו הזה הנקי שלא מושפע מדברים חיצוניים הדבר הזה הקטן והחמוד שקוראים לו קול פנימי... היי את נשמה הגיע הזמן שתצאי ותאמרי את דברייך שהרי את כבר זועקת זמן רב כל כך אל תוותרי עליי את שזועקת לפיור ..בואי הנה סתכלי לי בעיניים, מה את לא רואה את היופי שבי? את לא זוכרת שהיית קטנה היית מאושרת איתי? אהבת אותי? נשמה אבודה פיור מחפשת אותך הגיע הזמן שתתאחדו ותעשו שלום בית הגיע הזמן שתראי לה שוב מה חשוב באמת. היי פיור יש לך נשמה מדהימה, כן אני יודעת , איך יודעת? אני מצליחה לשמוע אך יותר מזה מצליחה להקשיב. ואת את מקשיבה לה? שירי לה... "ואת הנשמה המתוקה שלי היחידה שמדליקה אותי ואיתך אני כל העולם ואיתך אני כל היקום בלעדייך אני חצי בן אדם בלעדייך אני בעצם כלום.." פיור יקרה תקשיבי לקול הפנימי שלך הוא קול של מלאך קול שינחה אותך ברגע שתורידי את כל הקולות שמבלבלים אותך תוכלי לשמוע שירת מלאכים תוכלי לשמוע את מנגינת ליבך...

../images/Emo6.gif הצחקת אותי אוכל אש טפש חחחח

תיזהר שניה למה אני באה עם זרנוק מי אגם. פשששששששש... עכשיו, ככה: שים את הצעצוע שלך בצד, שב על החץ.. היייי!!!זהירות איייי !!! - אופססס ... הוא נכנס לך בת..ת? מה??? אז שב על הצד ...תתחיל להתרגל לחץ באחוריים... זהו. כנס להקשב מתוח, וסתום ת'פה כשאני מדברת: כולך עשן. כן כן. קצת פוווו ואתה מה זה נמוג. רק מה - אתה מסריח לנו את הסביבה עם הריח הזה של גופרית - אז כבה את הגאז (אין חלוקת בלונים בשבת)... ותדליק מיזוג אוויר פפפףףףף...הסרחת כאן... תקשיב טוב: אין לך מה להציע שכבר לא הציעו לנו קודם, אין לך מה למכור - שכבר לא קיבלנו הצעה יותר זולה.. אין לך פרצוף מחייך או מלעיג - שכבר לא צילמנו לפניך.. אתה פאאאססההה מאמי, הבנת את זה? ! אל תבכה. לא התכוונתי ממש להעליב אותך - רק אתה מבין - שבת היום ואנחנו לא מתעסקים בקניות ומכירות... לא..גם ביום ראשון לא - אין מסחר בבורסה במטבע זר (ואתה זר ..סוריי..) שני אתה עסוק, שלישי אנחנו בפעמיים כי טוב, רביעי אנחנו בשוק לקניות חסה ובמיה, חמישי מכינים שישי - שיששבת כבר אמרנו לך שלא יכולים... יש לי רעיון בשבילך - לך תפתח באסטה בסוף העולם שמאלה וישרררררררר...כן !! בול שמה... ותקנה לך תליון של מגן דוד - אחרת מי יסתכל עליך.. מה אתה צורח מה??? אויי מסכן - כואב לך החץ בת___ת???? תכף, חכה שניה, כבר באים פה כמה חברה לשלוף לך אותו, אבל אין להם קורס עזרה ראשונה אז אנחנו ממש לא אחראים על מה שעוד יישלף שם ... ויש לי עוד משו לגיד לך: המים שהשפרצנו עליך? ס'תכל רגע בראי... פששששששששש נמוגת ממי... בייייייייהיייייי חחחחחחחח ההוווווו חחחחחחחח עשית לי את היום, יאללה לחץ אפס במעלית וסע לשלום חביבי המפתחות בפנים.

../images/Emo91.gif "הורים לילדים גאים" מארח

הפסיכולוג ארז ניסימוב ברוש מתארח בפורום "הורים לילדים גאים" בשבת, שעה 21:00. ארז ניסימוב ברוש, פסיכולוג המתמחה בתחום של זהות והעדפה מינית. הוא נותן יעוץ וטיפול בהקשר של זהות מינית והעדפה מינית להומוסקסואלים, לסביות וביסקסואלים. כמו כן נותן ארז יעוץ וטיפול זוגי ומשפחתי בהקשר זה ובכלל זה להורים. עיקר עבודתו עם מתבגרים ומבוגרים. אתם מוזמנים לרשום שאלותיכם...

פייר,

על המלחמה את הכרזת. את גם זו שהכריזה על הנצים. אף אחד לא היה מגיע לולא קראת לו. את גם יכולה להחליט, מי המנצחים. זה שחמט חד צדדי - את גם שחור גם לבן.. ורק את תחליטי איזה מלך יפול. רק את.

PhEoNiX FiRe

New member
אולי אני טועה בדרך

אולי במלחמות עם השטן אי אפשר לנצח אולי צריך להגיע לפשרה לא יודעת אבל יודעת שבמלחמות אין מנצחים

הסתכלי על תשובתי הקודמת:

את בחרת במלחמה, את בחרת באויבים... אם כבר מלחמות עוף, למדי לבחור נצים שתוכלי לנצח.

PhEoNiX FiRe

New member
יש משפט שאומר

know thy enemy דע את האוייב אולי צריך ללמוד את האוייב . להכיר אותו וכך ללמוד לחיות איתו. כי הוא לא יעלם ולנצח אותו זה בלתי אפשרי.

shtootit ../images/Emo140.gif ? ואולי תספרי לנו כמה

והעיקר - למה? אולי נוכל להושיט יד - בעצם אנחנו מושיטים יד בכל מקרה.

shtootit

New member
בעיקרון...../images/Emo5.gif

זה פחות או יותר מאותה סיבה אם הייתי יכולה הייתי רושמת אבל אני יודעת שיש סיכוי גדול שהמשפחה שלי תראה את זה אז אני מעדיפה לוותר ...

למעלה