מכתב לעצמי......

מכתב לעצמי......

כן את, לך , את שמביטה בי במראה, כן כן את , איתך אני רוצה לדבר. אל תעשי את עצמך, אל תתעלמי. אני מסתכלת עלייך עכשיו , את מולי, מביטה בי במראה שלי. אז תקשיבי לי עכשיו. זהו אין אפשרות יותר להתחמק מזה, מהשיחה הזאת,מהמכתב הזה. פעם אחת ולתמיד אני אביט בך ,זאת שבמראה שלי, ואגיד את הכל,אז נכון שאני שופכת את זה פה במכתב, אך מה לעשות כשהמילים לא יוצאות מהגרון, אלא רק כשדף מונח מולי. אבל אני יודעת שאת קוראת אותי, קוראת את מחשבותיי. את רק עושה את עצמך, משחקת במין משחק איתי. כן ככן את זאת שבמראה שלי . את תמיד שם, מחייכת בחיוך ממזרי, משחקת את המשחק הזה, שלגרום לי לעשות ולהרגיש דברים שאני לא רוצה. אז נכון אני נלחמת איתך, מלחמה יומיומית, שלהרגיש ולעשות את רצוני , ולהבין לעשות מה שאת רוצה, וקשה לי המלחמה, החלטתי להתמודד איתך אחת ולתמיד. זאת התחלה של משהו, אך אני לא יודעת של מה. אל תסתכלי עליי עם הפרצוץ הזה, את ידעת שזה יגיע מתישהו. יגיע הרגע שאצטרך להתמודד איתך. ואני לא רציתי , כי אולי פחדתי לפתוח את מה שהיה סגור בתוך תיבה.אך חשבתי לי , ולי נממאסססססססססססססס נמאס לי להביט עלייך במראה, ולראות איך שאת בעצם עובדת עליי, כן כן את זאת שבמראה . כשאני מסתדרת בבוקר את מביטה בי שם, וכאילו יודעת שאת תגרמי לי למלחמה הפנימית שלי להיות יותר קשה. אז דיייי אני לא רוצה להילחם, אני רוצה פשוט לחיות, ולחיות טוב, ולא לחיות בסרט. אני רוצה שתפסיקי לעשות לי את זה, תפסיקי להשפיע עליי, תפסיקי להבריח אותי מהרבה דברים שאני רוצה להתמודד איתם. נו נכון , אז את רוצה מצד אחד לשמור עליי, את רוצה לא לגרום לי לבכות, ואת לא רוצה לגרום לי כאב. אבל את עושה את ההפך., כי זה לא עוזר לי, אולי בעצם לזמן קצר, אבל אז, אחרכך כשהכל נגמר.אז איפה זה משאיר אותי. זה משאיר אותי בוהה בך במראה , בלי יכולת מחשבה. את אומרת לי המון דברים שמבלבלים אותי יותר, ולא נותנים לי מנוחה, ואני רוצה קצת שקט, והרבה שלווה,וזה משהו שאת לא נותנת לי. אז את רוצה לעזור לי, אז תעזרי לי במה שאני צריכה. תהיי איתי, לצידי תהיי אחת ממני. אז ראית אותי בוכה, ראית אותי צוחקת, וככה כמו גלגל שמסתובב, בין בכי לצחוק, בין כאב לשמחה. ואיפה אני? אני מרגישה אי שם אבודה בין כולם. אז תקשיבי לי עכשיו טוב טוב טוב, מהיום, מעכשיו, נגמרו המלחמות איתך. כן כן את שומעת אותי, אני רוצה להשלים איתך, אז נכון שהתעצבנתי אך את צריכה להבין שהייתי צריכה להוציא את זה ממני כי את חלק ממני, ואני רוצה שיחד , נהפוך שוב לאחת, ------------------------------------------------- זה מכתב לי, מכתב שרציתי לשלוח לעצמי, אז כן אולי זה המקום לגרום לי , לקרוא את המכתב ששלחתי לעצמי. לגרום לעצמי להתמודד עם משהו שלא רציתי. אז אני לא חייבת תגובה, רק , רק לקרוא את המכתב שלי. חוקרת

*g99

New member
לך שמביטה במראה,

ורואה כל יום את האמת.לפעמים מחליטה להראות,כי זה נעים.ולפעמים מחליטה ככה סתם להעלים.ולפעמים את משאירה לי חוסר ברירה וחוסר אונים ועלי להתמודד עם מצבים לא נעימים,ואז אני מוותרת,כי זה כבר לא כיף ככה להתמודד. והינה היום זהו מפסיק! כי הבנתי שככה זה בלתי אפשרי! חייבים את הדברים לשנות בלי הרבה ויכוחים!לא קל,אך אין ברירה כי רק ככה ממשיכים הלאה,רק לטוב...בלי רע...בלי החיוך המזויף הזה מול המראה. בהצלחה לך חוקרת...תדעי שתמיד יש לך לאן לפנות,לא משנה מה... g99...

למעלה