מכתב לעצמי.

אניהו

New member
מכתב לעצמי.

"מוזר איך בין שמש זורחת לשמש שוקעת בים. לא מצאו תרופה לנשמה הפצועה של בני האדם" מישהו שהוא אני...ופתאום אני שניים. אחד שהוא אמיתי והשני שהוא הפקציה שלי. של עצמי. ואני הולך לידי ברחוב ואחד משנינו...הוא בשקט ככה. והוא מסתכל עליהם, על הילדים ששם משחקים והוא אוסף חויות והוא למד כל שניה והשני...הוא לבוש אחרת. ומסורק יותר. ואני לא כל כך רואה אותו אבל מכיר ככה...הוא מה שאחרים רוצים. מה שהיא רוצה. הוא לא מסתכל כל כך. הוא לא מטמיע. הוא פחות איכפת לו מהכל. הוא לא משאיר תמיד 5 שקלים בודדים לקבצנים בכיס מיוחד בתיק. אין לו תיק כל כך גדול הרי-- כי אין לו ספר שם. ואני מסתכל עליה אבל השני..הוא בוחן אותה. ואני חושב לי "כמה היא יפה" והשני הוא..בוחן אותה. את שדיה. את משעולי גופה. את רגליה החטובות בשמלה הזו. ואני מזיז אותו. אני ממשיך ללכת ומשאיר אותה שם. כמו הכל. ********* ואני לבד. ואני חושב על פרפר. על המשפט ששמעתי, שפרפר...אם תרדוף אחריו הוא יברח לעד אבל אם תשב רגעים בשקט הוא אולי יבוא וישב לך על כף היד. רק תראה אהבה. רק תראה כוונה טובה. סבלנות. כמו לחיית פרא. פרפר הוא חיית פרא? אולי. ואיפה הבית שלו? כל כך יפה וכה עדין וכל כך טהור...כמעט כמו הילדה הקטנה שלי ,כמעט כמו מאי, אבל הוא חיה. והוא עף ו..היכן הבית של הפרפר נו??!! איפה גבר כל כך מדהים יכול לגור. איפה הוא חושב את מחשבותיו בלילה? ******** והוא מתפרץ. והוא אוחז בהגה. והוא מתנפח לעיתים והוא עורג לכל והוא יודע שהוא יכול לקבל אבל אני לא אתן לא. אני לא רוצה. רק הוא. ואני..אני הוא? ******* ואת גם עוד קיימת בי מעט.ואת..את מי את אוהבת ואת מי היא אוהבת? ואת מי הם אוהבים? ומי מנצח בי עכשיו? ומי מחר? ואני שניים. ואני רואה ולמד. והוא מנסה לעיתים להשתלט. לעיתים מצליח ואז הרבה מרגיש בי סערה ותשוקה וערגה אבל אני נשאר אני. ואני חש את הכל זורם בי. כל מה שאני אוסף ביום אחד. ואז..פה...אני פורק. אניהו

ה מוזה

New member
אבסורד .........

אומרים שלא רחוק מחדרה, בין הים לבין החולות, יש מקום שבו זורחת השמש בלילות. רק אצלנו לא תמיד היא זורחת, רק אצלנו משום מה אור חסום, יש אנשים שהתרגלו לחיות ככה, איזה אבסורד. אז מה לעשות, אני כבר לא יודע, אולי יש איזה סוד שיודעים רק מעטים. אה... כמו אדיוט, אני רץ תמיד אחריה, ואומר לה: "בואי ותהיי איתי". אומרים שעיתונים משקרים כי, האמת נמצאת בינך לבינך, ולאן שלא תיסע אתה לוקח רק את עצמך. אצל שנינו פתאום מתפתחת אהבה עם כאב והיסוס יש אנשים שהתרגלו לחיות ככה. איזה אבסורד. מה לעשות... ואומרים, מה לא אומרים על חיינו, שהם קצרים וחסרי כל ביסוס, שאנחנו רק קרבים אל מותינו, איזה אבסורד. ומוזר איך בין שמש זורחת, לשמש שוקעת בים, לא מצאו תרופה לנשמה הפצועה של בני האדם. מה לעשות... -------------------------------------------------------------------- אחד שהוא אמיתי ,אחד שהוא פיקציה... אחד שלא התרגל לחיות ככה ..ואחד שהתרגל.. אחד בלי מסיכה ..ואחד ששם מסיכה .. ובלילה ... אניהו , בלילה כששניהם הולכים לישון .. מי זה שחולם? --------- פרפרים הם חופשיים , אין להם בית ... הם עפים להם .. עד שנוחתים להם בבטן של גבר כל כך מדהים .. כן , הבית של הפרפרים זה בבטן שלנו והכי מיוחד ... שהם גורמים גם לנו לרחף.נגיעה של אהבה . -------- "לעיתים מצליח ואז הרבה מרגיש בי סערה ותשוקה וערגה אבל אני נשאר אני" יש דרך אחרת לחיות ? אפשר ללא סערות תשוקות וערגה ? "יש אנשים שהתרגלו לחיות ככה. איזה אבסורד.... "

אניהו

New member
את תמיד יודעת

לומר את מה שצריך. את ההשלמה של מה שהתכוונתי. יש אנשים שלמדו לחיות ככה..והם אומרים לי להפסיק לחיות כמו שאני חי. אני חי את המציאות כמו שאלוהים ברא אותה מההתחלה. הם חיים בבועה. אבל...כמו אדיוט רצתי אחריה ואמרתי לה לבוא...להיות איתי... תודה מוזה...אני מעריץ אותך לעיתים.. עידן

למעלה