מכתב לעצמי

מכתב לעצמי

תהיי חזקה, תחזיקי מעמד, אין לך ברירה. כמה פעמים שאומרים לי את זה ואני אומרת לעצמי. והמכתב לעצמי הוא קצר וקולע: תמשיכי לשרוד אין לך ברירה חייהם של מספר אנשים תלויים בך לפחות תשרדי רצוי שיותר מזה תשתפרי אבל אם קשה, ואכן קשה תישרדי כל הכבוד לך על המאמצים שאת עושה ולא מרפה עוד טיפול עוד כדור עוד שיחות עוד רופאים החיים קשים מתוקה ואת נולדת להילחם להילחם על כל יום מחדש אוהבת אותך מאד אני

ה מוזה

New member
שיריתה.. תמצתתי את המכתב לעצמך

אוהבת אותך מאד אני וכל השאר ... מתגמד לעומת זה ,לא? יש אנשים בעולם שנלחמים על אותה אהבה עצמית שאיבדו אותה אי שם .. ומחפשים ונלחמים על עצמם .. יש לך את הדבר החשוב ביותר על מנת לשרוד ..להשתפר ולעבור בהצלחה את מסע החיים יש בך אהבה עצמית . מה שאנו מקרינים לעולם העולם יקרין בחזרה תני לאהבה העצמית שלך להקרין כלפי חוץ והמסע הזה לא יהיה רק השרדות .
ובהצלחה עם משאלות הלב ..

תודה../images/Emo23.gif

פקחת את עיני. לא הערכתי את האהבה הזו לעצמי. עכשיו יש בי עוד כוח, כוח גדול. אשתדל לזכור אותו תמיד. תודה.

האהבה לעצמינו.

כשאנו אוהבים את עצמינו, זו האהבה הגדולה ביותר..החזקה ביותר..המחזקת ביותר.. בצעמם האהבה לעצמינו, אנו יכולים לאהוב ולא פחות חשוב, להאהב ע"י אחרים. אדם שלא אוהב עצמו, אי אפשר לאהוב אותו..אי אפשר להכנס אליו.. אדם שאוהב עצמו, נותן דרכו, כח לאנשים אחרים. נותן ביטחון לאנשים אחרים..נותן חיים לאנשים אחרים. יש לך עבור מה להלחם, אמרת בעצמך.."חייהם של מספר אנשים תלויים בך".. אותם אנשים, ללא ספק יעדיפו לראותך מאושרת אוהבת ומסתדרת. המלחמה עם עצמינו, היא אולי המלחמה הכי קשה שישנה, היא המלחמה על הנפש, על התחושות, על המעשים.. קל נורא לשפט אנשים אחרים, קל נורא לבקש מאחרים להשתנות עבורנו. אבל לשנות את עצמינו, להבין את עצמינו, זה הכי קשה, הכי מפחיד, הכי מבלבל. תאהבי את עצמך, קודם כל בשבילך. באורך פלא, זה ישפיע כבר על השאר. קחי חיבוק ,על חשבון הבית

למעלה