מכתב לפופארט

In Rehab

New member
מכתב לפופארט

פופארט היקרים,אני פונה אליכם,אחרי ששמעתי כמה מהשירים של גילת הלל שחתומה אצלכם. לגילת,יש פונטציאל עצום להפוך לכוכבת פאנק רוק מהסוג שעוד לא היה בארץ. יש לה את המראה נכון,הקול הנכון וכישרון ענק. בבקשה,תפנו אותה מהאלבום הראשון לבני נוער ואפילו למבוגרים-תכוונו אותה לקהל יעד של בני נוער בני 15-20 אל תהפכו אותה לזמרת פלייבקים מתוקה ודביקה ששרה שירים לילדות בנות 6-12 כמו שעשיתם עם שני הפרויקטים הראשונים שלכם.כי זה לא הלך. תפתחו אותה לכיוונים שונים של מוזיקה,תעשו ממנה פרפורמרית עוצמתית ותפיקו לה שירים איכותיים. אל תהרסו אותה. התכנית העסקית שאתם נוהגים בה בנוגע לכל אמן שלכם שהיא לקנות שירים ממאגרים מחו"ל רק מוסיפה לכם שם רע מצד הקהל. יש כ"כ הרבה מפיקים,מלחינים ומשוררים מוכשרים בארץ שלנו למה לא לעבוד איתם?. קחו לדוגמא את רוני,הפרויקט הכי מצליח שלכם,שעם כל זה שהחומרים שלה ממוקססים בחו"ל,השיר הכי גדול שלה היה "אדוני" שהולחן ונכתב כאן,בארץ. מי יודע,אולי תגיעו לאנשי השנה איתה.

sHiR TaDmOr

New member
למה כל פירגון שלך לאחרים,

צריך לבוא על חשבון רוני? די, זה כבר נמאס! אני באמת אוהבת את גילת וחושבת שהיא מדהימה, אבל אתה לא חייב לרדת על רוני :\ בבקשה תיקח לתשומת ליבך...

In Rehab

New member
באמת כתבתי את ההודעה בצורה לא נכונה..

אבל ככה אני רואה את זה-מצטער. רוני היא אחלה בן אדם ואחת מזמרות הפופ הפופולאריות במדינה.הכוונה שלי לא הייתה לרדת עליה. אבל מה? כתבתי משהו לא נכון? היא לא הופיעה ברוב ההופעות שלה עם פלייבק? קהל היעד שלה הוא לא ילדות?[לבנתיים..] אמרתי שרוני היא זבל?מגעילה? לא. אמרתי שאני לא הייתי רוצה שגילת תפנה לאותו קהל היעד של רוני כי יש לה פונטציאל מאוד גבוה.[לא שלרוני אין]

ככה אתה מציג את זה בכל מקום.

כאילו רוני היא הדוגמא לכישלון שלהם, למשהו שלא הצליח. פלייבק, זה רק כיסוי על הנשיפות שלה. אתה מוזמן לשמוע בDVD איזה התנשפויות יש כשהיא שרה ורוקדת יחד.

In Rehab

New member
כישלון?

היא אחת מהזמרות המצליחות בארץ והיא נגעה בכל תחום אפשרי. אבל עדיין,זה תמיד היה בטווח גילאים נמוכים יותר. בקשר לפלייבק-עשי לי טובה,הם יכלו לערוך לה גירסאות להופעות שיותר קל לשיר...

עם זה תפנה להליקון באמת.

אני מאד מעריכה את רוני על האומץ גם לשיר וגם לרקוד יחדיו, אני לא ראיתי בחיים מישהי בארץ או מישהו בארץ שר ורוקד יחד ברמה שהיא מתרוצצת על הבמה ב45 דק'. היא לא מושלמת, אי אפשר לשיר ולרקוד ולהשמע כאילו היא יושבת על כיסא עם גיטרה. למה בישראל אי אפשר להעריך קצת במקום לחפש את מה לשלול תמיד????

מה אתם רוצים ממנו? הוא רק הביע את דעותיו,

ובצורה הוגנת. הוא לא הכפיש, לא ניבל את הפה, ושמר על תרבות דיבור נאותה. אני רואה במכתבו פנייה נורמאלית וליגיטימית בהחלט, ובנוסף אני בהחלט מבינה גם את הצד של מעריציה של רוני שמעוניינים לשמור על שמה,יכולותיה וכישרונה. אחרי שקראתי 3 פעמים את מכתבו, אני יכולה לומר שהוא לא אמר משהו שלא במקום, זוהי דעתו האישית, ויש לכבד דעות שונות של אנשים. זוהי תרבות דיבור. קודם כל - כל הכבוד על האומץ על הפנייה. באמת שאפו. שנית, אם זוהי דעתו- זכותו- מה אתם רוצים ממנו????? מה, אסור לחשוב אחרת???? ברור שמותר !!!! שלישית- אני חושבת שפופארט היא חברה משומנת ומאוד מיקצועית שהוכיחה את עצמה כבר בעבר, והוציאה מס' כוכבים { ולא רק את רוני}, ואני אישית יותר מסתם סומכת עליהם בנוגע לקריירה של גילתי. אתם עוד תראו שב"ה היא תצליח ותפתיע את כולנו עם דיסק מ-ד-ה-י-םםםםםם, ופרוייקטים מגוונים שכל כוכב אמיתי מת לעשות, והנה ממש לאחרונה היא הפגיזה בצילומים הורסים ביותר בתור פרזנטורית של חברת "פאנקייר", ויהיו עוד הרבה הפתעות והכל בזכות פופארט, זוהי רק ההתחלה חברים.... ובנוגע ללחנים המקוריים או הזרים, אני חושבת שמה שאמר הבחור הוא דבר מאוד נכון. אני אישית מאוד מתחברת לדברים. יש לנו כותבים ומלחינים מאוד מוכשרים בארץ, אז למה לקחת מחו"ל?,למה לא לתת צ'אנס לכותבים משלנו??? א-ב-ל..... אני לא פופארט, אני לא מי שמחליטה, ובשביל זה יש אנשי מקצוע מאוד מיוחדים שיושבים ימים ולילות וממש קובעים לגילתי מה יהיה איתה בכל דקה ושנייה, והם האנשים הכי, אבל באמת הכי תותחיים בשוק... אז אני סומכת עליהם, ויודעת שמה שיחליטו יהיה נכון לגבי הנסיכה שלנו, ויגיע גם הרגע לחומרים מקוריים מפה. תנו לגילתי ולפופארט את הזמן שהם צריכים ורק נאמין בהם כמו שצריך. אני מאמינה באמונה שלמה שנכונה לנו הפתעה ענקית.

sHiR TaDmOr

New member
כן אבל זו לא פעם ראשונה

שהוא "מלכלך" על רוני כדי לפרגן לאחרים.

מאמי,אני לא יודעת מה היה בעבר,אני רק אומרת

על סמך מה שראיתי פה. מה שכן, הוא נראה לי מותק של בחור עם דעות מוצקות משלו, והוא מודע לזה ששגה בעבר. שימי לב שהוא אמר שהוא טעה באיזה שהוא מקום, {למרות שפה ספציפית , לי לא נראה שטעה, כי הוא דיבר לעיניין ובאמת בכבוד רב}, אבל אני גם מבינה שאתם שופטים אותו על דבריו בעבר, וזה מובן לי, אבל תזרמו, תנו לו צ'אנס . אלו דעותיו, מותר לו לומר מה שהוא חושב. נכון שזה צורם כשאומרים משהו טוב "על חשבון" משהו רע על מישהו שנורא אוהבים, אבל תני לו לתקן את עצמו, הוא בדרך הנכונה. מה שכן, כ-ו-ל-כ-ם צריכים להבין שמי שמחליט עבור הכוכבים הם ההפקה , המנהל האישי והאמרגן. זה לא שזמר זה או אחר הוא טוב יותר או פחות , המנהלים מחליטים עבורם את מה שהם יעשו, אז חבל על הויכוחים.

1mayush

New member
כל מילה עם אריאלה ../images/Emo45.gif

ובנוסף אני לא חושבת שעיקר הקהל של גילת צריך להיות לנוער בין 15 ל-20 בכללי לא צריך לזה טווח. ילד בן 10 יכול להגיע להופעה ואישה בת 40 יכולה להגיע להופעה, זה לא משנה. נכון שהמוזיקה זאת מוזיקה שבעיקר נוער צעיר מתחבר אליה אבל היא יכולה להתאים לכל הגילאים (=

נכון מאוד מאיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בענייני מוסיקה אין גילאים. אני אוהבת לשמוע את גילת בגלל הקול שלה, בגלל השירים המוצלחים, בגלל הקצב, ובגלל שזאת היא. כשגילת תתפתח בהמשך וכולנו נגלה את שאר הכשרונות המדהימים שלה בתחומים השונים ,כל אחד יוכל להתחבר לצדדים שונים באישיותה וכישוריה. אני יודעת שאני אלך להופעות שלה יחד עם בעלי וכל הילדים שלי, ורק שתבינו שגם אמא שלי אוהבת לשמוע את השירים שלה, וכל זה מחזק מאוד את כל מה שמאיה אמרה. אין גיל לקצב. אני זוכרת שכשהייתי ילדה, להורים שלי היתה חנות תקליטים גדולה באילת, ואבא שלי היה לוקח אותי להופעות רבות של להקות רוק כבד מפורסמות בחוץ לארץ, ונהנה יחד איתי מכל הבלגן שהלך בהופעות האלה, אז באמת שלקצב אין גיל. חכו-חכו.... כשגילתי תתחיל עם ההופעות אנחנו נרקוד יחד זקנים ילדים ונוער ונרביץ שם כיףף אדיר.

1mayush

New member
יאללה :) מועדון גיל הזהב :)

צריך לפרסם את הפורום בקרב גילאים ה50 + .. חח סתם.. לא אגזים. אם יכנסו עצמאי סבבה :)

חבר'ה בואו נבין כמה דברים

אין רע בלהיות כוכבת פופ. אין רע בלהיות כוכבת רוק. אין בעיה בלהיות ממסוחרת/כוכבת. בעולם התופעה ידועה, תראו את דוגמת בריטני ספירס שלא ניכחה באי אלו יכולות מיוחדות ועילאיות ועקפה זמרות ווקאליות רבות. אל תשכחו שלא כולם מחפשים להתרגש. יש כאלה שאוהבים בידור לשמו. במקרה של גילת, יש כאן שילוב מנצח של כוכבת עם איכויות של סטארית וזמרת מיוחדת שמביאה מעצמה הררררבה מעבר לסתם "כוכבת מזמרת" ששוב, אין כל רע בזה... לכן, אני מבין את הגישה של "מכתב לפופארט" "שגילת תכתוב" "תפסיקו לקנות" וכו'. אז בואו נבין כמה דברים: גילת היא ז'אנר מסויים. אם תרצו לבכות, להתרגש, לא חסרות מירי מסיקות מדהימות. הז'אנר של גילת הוא מולטי טאלנט, וכך גם ייראה המופע: הוא יכלול את כל הכשרונות שיש בגילת שלנו: שירה, משחק, ריקוד, פרפורמנס שכולל בתוכו את היותה יפה. דוגמנות, מה שתרצו :) בכל אופן, מולטי טאלנטים לא תמיד יוצרים את המוזיקה שלהם. מה רע? כל אחד חייב להיות יוצר? למה לא להנות מגילת מהכישורים שהיא כן מביאה. למה להסתכל על חצי הכוס הריקה. יש לנו סטארית שכיף להתסכל , לשמוע אותה גם כשהיא מתראיינת. יש לה את העולם הפנימי שלה, ואני מאמין שהיא בוחרת לשיר שירים מחו"ל שהיא מרגישה חיבור אמוציונאלי וקולי.

שיהיה הכי ברור שבעולם:גילתי כותבת מדהים!!!

המגירות שלה מלאות בהמון שירים מאוד מוצלחים, ולדעתי לא רחוק היום שבו היא תפתיע גם בכוון הזה, זוהי רק פונקציה של זמן, ומה מתאים מבחינת התכנון המערכתי של ההפקה, המנהלים שלה, וכמובן... מה שהיא בסופו של דבר תחליט. כמו שאריאל אמר, גילתי היא מולטי טלנט, ועוד תראו עד כמה רב גונית היא יכולה להיות.

כתבת שם משהו על רוני

רוני היא לא זמרת פלייב'קים, ההגדרה שלך באה ממקום ביקורתי. במקום להנות. תביני שרוני היא סטארית שפונה לקהל בצורה של בידור איכותי . היא לא מחפשת להרטיט ולרגש.זה ז'אנר של כוכבות בעולם, כמו בריטני... קבלי את זה באהבה. את יכולה להסתכל על הדברים הטובים: כשילדים פוגשים את רוני הם מתמלאים אושר עילאי ששום דבר אחר באותו רגע ישתווה לרגע הזה. הם מקבלים אהבה מהכוכבים שלהם. מה רע? הם רואים הופעה, רוני היא השראה לכשרונות, להגשמה עצמית, ריקוד... בזכותה המון ילדות מגשימות את החלום שלהן, והולכות איתו, לומדות ריקוד, חולמות, מקבלות השראה. אין שום דבר רע בזה. נכון, עניין היופי הוא קצת בעייתי, ערך שהילדים מקבלים אותו במנות נוראיות, אבל כרגע יש עובדה, רוני קיימת, היא כוכבת פופ, והיא מביאה בידור לקהל שלה. הבעיה של תפיסת יופי כחשוב ביותר הוא לא אשמתה, זה קיים. אם לא היא תהיה, תעשה זאת מישהי אחרת. אז אין כאן אפילו אפשרות להתסכל על רוני כאחראית לזה. מוצר? אוקי. זו נק' המבט שלך, אני מאמין שגם רוני בעצמה מכבדת ומקבלת את זה באהבה, נקודת השקפה שונה. אני רואה את זה כסטאריות, כבידור. ועוד המון אנשים אחרים. את אדוני ו"סוד" שמעתי באוטו ונהנתי.......אז זה לא מרטיט ולא מרגש ולא יצירה של רוני. אז מה. לא מעניין אותי :) אגב, אני אישית חושב שרוני מבצעת את השירים שלה בדרך שרק היא יכולה! אין מה לעשות, השירים מותאמים ליכולות שלה. אני לא חושב שמירי מסיקה תוכל לבצע את אדוני בקלילות שרוני מבצעת אותו, מהמקום הספק ילדה תמימה, ספק אישה שיודעת מה היא רוצה. סוף חפירה + שורה תחתונה: הכל עניין של פרספקטיבה.

למעלה