מכתב לפיקציה.

מכתב לפיקציה.

יונתן. קצת קשה לי להתחיל... ככה זה כשאתה לא יודע למי אתה כותב. כשאתה לא מכיר את האדם עליו אתה יושב וחושב בשעות הקטנות של הלילה, כשאין אף אחד בסביבה. אם מישהו היה מציץ עכשיו מאחורי גבי, הוא ודאי היה חושב שאני כותבת מכתב אהבה... אירוני, לא? ואולי זה כן סוג של מכתב אהבה. נכון, זו אהבה אחרת, אבל עדיין... היא אמיתית. היא הייתה והיא תישאר, וזה הכי כואב. שעם כל מה שעשית לי, היא נשארה. אני עדיין חושבת עליך, עדיין זוכרת את השיחות הליליות שלנו. אתה יודע שמתחיל לשעמם לי בלילה..? גם זה אירוני. הרי מזמן כבר התרגלתי לא לישון, לפחות לא בלילה. וזה תמיד היה לדבר או איתך או איתה. אז עכשיו אני כותבת בלילה. כותבת המון. לרוב דברים תמוהים, חסרי משמעות ותוכן לדעתי. ככה זה כשאתה comfortably numb (לא, עדיין לא מצאתי הגדרה אחרת). נגמרו לי הדמעות. נשארו לי רק המילים, וגם הן מתחילות לאבד משמעות... מצחיק, לא? אתה לימדת אותי לבכות שוב. להרגיש. לא לפחד להיחשף. לא לפחד להיות כנה עם עצמי, אמיתית. דווקא אתה... ועכשיו אני יושבת ולא יכולה להפסיק לחשוב עליך. וזה משגע אותי, זה מעצבן, אתה שווה את זה בכלל?! אתה שווה את כל הכאב הזה, שווה שאני אבזבז את הזמן שלי במחשבות עליך?! אני לא יכולה לשקר לעצמי. כן. אתה שווה את זה. לא משנה כמה פגעת בי ובאחרים, אתה שווה את זה. ואם תהית אז כן, גם זה כואב (פאק, לנשום כואב עכשיו). כל מה שעשית לא משנה את העובדה שאתה אדם מדהים. אמרתי לך את זה כבר אחרי השיחה הראשונה שלנו ועדיין לא שיניתי את דעתי. ודווקא בגלל שאתה כזה אדם מדהים זה כואב כל כך שעשית מה שעשית. שמישהו כמוך מסוגל לעשות כזה דבר. מה שלא הורג אותך מחשל אותך, נכון..? יופי, אז אני מחושלת. וואחד מחושלת. בסדר, אתה שם למעלה (לא שאי פעם האמנתי בו, אבל בשביל הפואנטה), הבנתי את הרמז. המסר עבר, יותר ברור מאי פעם. לא לבטוח באף אחד. לא להיחשף. לעולם לא למוטט חומות הגנה, לא לתת לאף אחד להיכנס. לעזאזל. עכשיו אני חזקה, טוב? אתה אמרת לי שיש בי כוח. אתה האמנת בי כשאני איבדתי תקווה, אתה לא נתת לי לוותר גם כשהרחקתי אותך ואת כולם ממני. אז הנה, עכשיו תראה את הכוח הזה. אני לא מרשה לעצמי להתמוטט שוב. הספיק לי. ואם זה אומר שאני לא אצליח לכתוב, אם זה אומר שאני אבנה מחדש תוך שניה את כל החומות שלי ולא אוריד אותן שוב (גם לא לידה), אז ככה זה יהיה. לכל דבר יש מחיר, ואני הרי רגילה לשלם מחירים כבדים... איש שלי... יודע מה הכי עצוב? אתה לעולם לא תקרא את זה. אני לא אשלח את המכתב הזה. אין לי לאן... וחבל. אנחנו הרי אוהבים את הכתיבה אחד של השני. באמת חבל. שאיבדתי אותך. שאין לי למי לשלוח את המכתב הזה. שחייתי באשליה כמה חודשים. שאתה לא קיים.

הפקציה שלי...

את כניראה לעולם לא תביני כמה המכתב שלך נגע בי. העביר בי צמרמורת. הכאיב לי כל כך. העלה לחלוחית בעיני וגרם לי לתהות שוב אם בחרתי בדרך הנכונה בכך שהרמתי ידיים.בכך שאני בורח מפה בהקדם האפשרי במקום לנסות ולהילחם על מה שאני ר ו צ ה. ילדה...והציטוט שרשמת בסוף כל כך נגע. הרי זה השיר שלנו!!! זה השיר שהיא הקדישה לי..זה השיר שאני ביקשתי ושרתי לה ואז...במסיבה כששתיתי מעט התחלתי לצעוק אותו ולשיר אותו וכמו ליצן החצר..הם צחקו ממני אבל לא שמו לב לדמעות שנקוות במערות עיני... אני מזדהה...אני...לא מוצא את המילים. אבל אל תבני את החומות הללו שוב כי הן עלולות להרוס לך את האהבה הכן אמיתי שממתינה לך... והיא...הפחד שלה התממש לעזאזל...היא התאהבה...הפקציה שלי...הלכה. "AND I GIVE UP 4 EVER TO TUCH YOU" לובש מסיכה וכותב לה--כי אני לא חושב שהעולם יבין... האיש

איש...

ככה קראתי לאיש שאהבתי. וכמה הייתי נותנת , רק ללטף שוב את פניו, רק לחבק, רק לרגע עוד להרגיש.. איש. אתה יודע, לפעמים משהו כותב משהו, וזה נוגע ,והגוש הזה שבגרון שחונק כל הזמן,שהפך לחלק מחייך,הופך לדמעות שזולגות וזולגות לך תבין מאיפה הן עוד באות. והכאב הזה , רק מי ששם יודע כמה הוא ממשי, כמה כואב שם בצד שמאל בלב. ורק שמשהו ימציא כבר מסכה שאפשר להסתתר בה מעצמך.

ה מוזה

New member
פיקציה ?או רגעי קסם מופלאים?

"אהוב יקר לא עצרתי אפילו לרגע לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארתי גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר. הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר זה לא אתה שמשתנה לי. אהוב יקר לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר. הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר אתה רואה את השלכת וזה הזמן ללכת." חומות של הלב לא יגנו עליך - זו הפיקציה. אשליה של הגנה,של ביטחון חומות אומנם לא נותנות לכאב לחדור פנימה לא יתנו לפגיעה הבאה לשבור אותנו לרסיסים אבל אותן חומות - ימנעו מאהבה לגעת , לגעת שם איפה שכואב ולרפא את כאב הלב . אותן חומות - ימנעו מהאושר להאיר את החשיכה בפנימית . בן אדם מדהים חלק עימך קסם , לילות ללא שינה שהטעינו אותך בדבר החשוב מכל - אהבה . שמרי את אותם לילות , את אותם רגעים כמו תמונה יקרה באלבום תמונות . כשתוכלי לדפדף אחורה - תראי גם את היופי ,הטוב , האושר שחווית ופחות את הפגיעה הכאב והדמעות . Strange Little Girl ברוכה הבאה אלינו..

פיקציה

מעבר לכל ספק. פיקציה כי הוא באמת לא קיים. פיקציה כי כל המהות של האדם שחשבתי שדיברתי איתו כמה חודשים נעלמה, לא קיימת. פיקציה כי זה כמו ש"מכרו" לי אדם שלא היה. פיקציה כי זו לא אהבה (חשבתי שהבהרתי את זה) אהבה, זו אהבה של חברות, חברות שחשבתי שהיא מופלאה והתפוצצה לי בפרצוף. אבל נכון, הרגעים שהיו נשמרו לי, והם טובים. רק חבל שכל פעם שאני נזכרת בהם יש לי את הצביטה הזאת בלב... ותודה

מורני !

New member
אולי

שווה להכיר את האדם האמיתי? כי דברים יוצאים מאיפשהו.. וגם אם הוא אותו אדם לדעתך לא קיים .. האדם האחר שכן קיים זה שהעביר לך לילות - קיים. תנסי. לברוח תמיד אפשר. (סתם עצה)

למעלה