מכתב לפנניה כהן יו"ר אלמננות צהל

אסי6

New member
מכתב לפנניה כהן יו"ר אלמננות צהל

בראשית אני רוצה להביע את התנגדותי להפגנה ביום הזכרון . אך ביום זה אני נזכר באבא שלא יכול היה לעזור לי בעבודה אם זה בעצה ואם זה בעסק שהקים ואולי באיזה בקשה מחבר כדרכם של אבות ובמיוחד במגזר הצבורי שם אב מכניס את בנו אז כתבתי מכתב לפנינה כהן יו"ר ארגון אלמנות(ויתומי) צה"ל ובקשתי אם אפשר איזה המלצה קטנה והיא ענתה לי בערך כך שהיא לא חברת כך אדם ובכלל קבלתי סיוע בלמודים וזה מספיק לי. נהלבתי מאד! סבג ניסים יתום צהל

havezelt

New member
נצלניות שכמותכם

מה לא מספיק מה שאתן מקבלות מהמדינה עד מתי ממזמן ששכחתם את יקירכם אתן מתענגות על כספי משלם המיסים מחזיקות מאהב ללא נשואיים כדי לא לאבד את ההטבות אתם מזזות כסף וזה מה שמעניין אותכן

No name for now

New member
מתענגות על כספי משלם המיסים?

מאיפה את ממציאה את השטויות האלה? כשאבא שלי נהרג המשפחה שלנו איבדה את משכורתו! ואמא שלי מקבלת פנסיה על אובדן הכנסה שהמדינה גרמה לה וכשאני ואחי היינו צעירים יותר היא גם קיבלה קצבה עבורינו. זה בדיוק כמו שכשלי היתה תאונת עבודה, ביטוח לאומי פיצה אותי על ימי עבודה שהפסדתי. בשביל זה אנחנו משלמים מיסים. אמא שלי ממש לא עשירה, אפילו לא קרובה לזה, אבל היא יכולה לחיות בכבוד למרות שהיא לבד. לגבי אלמנות צה"ל ידועות בציבור, mind your own buiseness או שאת רוצה להיכנס למיטה של כל אחד במדינה ולשלוח אותם לרבנות. בדקת כמה מהאלמנות מתקיימות "על חשבון" אותם מאהבים לא נשואים בכלל?

b o t t e n

New member
זה לא כספי משלם המיסים...

זה מהאפוטרופוס הכללי. תבררו טוב טוב לפני שאתם קופצים, גם מזה האפוטרופוס הכללי, מאיפה מגיע לשם הכסף ולאיזה עוד מטרות הוא משמש.

ugi1

New member
אל תתערבו שעניינים שאינם עניינכם

ראוי שתתמקדו ביתומי צהל, ולא תכנסו לעניינים שאינם אתם. והפעם זה נאמר לגבי השמצות מכוערות נגד צורת החיים של אלמנת צהל זו ואחרת. אלה האמהות שלכם. וכך גם לגבי איזה הטבות יש או אין להורים / אחים של חלל צהל. אלה הורי האבות שלכם, הדודים שלכם. כולנו משפחה אחת ובתוך משפחה חייב להיות פרגון הדדי. ואם זה לא בא באופן טבעי חשוב לתקן זאת. תארו לעצמכם שתעשה הבחנה בין יתומ/ה של חלל צהל שנהרג במלחמה ובין כאלה שנפטרו ממחלה. איך תרגישו עם הבחנה כזו? ולמה שלא תהיה הבחנה? הרי שם החוק שמתוקפו כל אחד מכם הוכר, הוא "משפחות חיילים שנספו במערכה". וחזרה לפתיחה: כמו שהורים שילדו ילד אחרי ששכלו בן בצבא לא מאבדים את ההכרה עפ"י החוק הנ"ל, מוטב שכלל כזה יתפוס גם לגבי אלמנות צהל. שהרי הורים מקבלים הטבות בגלל שהיו כביכול תלויים בבן שנהרג, ואלמנות בגלל שאיבדו מפרנס, והרי שתי ההגדרות הללו לא מציאותיות ברוב המקרים. תחשבו על זה!

No name for now

New member
היא כזאת

על תצפה ליותר, לא אכפת לה מהיתומים או מהאלמנות, והיא עונה תשובות דומות גם לאלמנות. גם שכהצעתי לסייע בלימודים ליתום או יתומה בהתנדבות! נתבקשתי לשלוח מכתב תודה על המלגות (סכום כולל של בערך 4500 ש"ח) כדי שישקלו את בקשתי. אין לי בעיה לכתוב מכתב תודה אבל לא כתנאי לכך שאוכל להתנדב, מה היה קורה אם לא הייתי מקבלת מלגות ואז לא היה לי על מה לכתוב מכתב תודה?

למעלה