מכתב לקהילה היהודית בויניפג

מכתב לקהילה היהודית בויניפג

שלום לכולם, למי שזוכר, כתבנו מכתב לקהילה ב-9 לאפריל. מאז לא נתקבלה תשובה כלשהי. נתקלתי בפורום בהודעה שאומרת שהיו להם בעיות עם השרתים, אז שלחתי לפני שלושה ימים מכתב נוסף, רק בכדי לוודא שהמקורי הגיע. גם הוא לא נענה כלל.. זה סביר? כמה זמן צריך לעבור בלי מענה בכדי שנדע בוודאות שישנה בעיה? תודה רבה!

tamir2006

New member
הרבה זמן

לא נראה לי שמישהו כאן בפורום, עם כל הכבוד, יודע/ת להגיד לך בוודאות כמה זמן זה ייקח. אני אישית מחכה למעלה משבעה חודשים להתייחסות שלהם למכתבי. אני, בניגוד אליך, יודע בוודאות שמכתבי התקבל אצלם, מאחר ומיד אחרי ששלחתי את המכתב הראשון, קיבלתי מהם הודעה למייל שלי כי המכתב התקבל. 7+ חודשים זה לא מעט זמן, ואין שום אור בקצה המנהרה למען האמת. עולה השאלה עם זאת, מה בעצם ההבדל בין המסלול הזה למסלול פדרלי?!

dannyk27

New member
מבחינת הזמן

ההבדל לפחות לםי מה שהיה המסלול הפדרלי עד החוק החדש הוא של כשנה גם אם המענה על המייל הראשון יקח כשנה, ואני מסכים הסדר זה הוא לא תקין, אך פועלים בכוון.

לא ענו גם לשני..

לא אכפת לי לחכות, אני רק רוצה להיות בטוח שהם קיבלו את המכתב ולא לגלות עוד 3 שנים שהם מעולם לא ראו אותו. הם לא שלחו שום אישור שאחד המכתבים התקבל.. איפשהו ראיתי שמישהו התקשר אליהם, זה לגיטימי? או שזה נתפס כייגוע של המערכת?

dannyk27

New member
ושוב סליחה על שגיאות הכתיב

הם נכתבו ממחשב ללא מקלדת עברית, בצורה עיברת(לא שעם אני טועה פחות) ותוך לחץ זמן.

MichCantor

New member
אני מציע שתשלח מייל תזכורת

ותבקש לברר האם המייל הגיע והאם אתה נמצא בתור.

למעלה