*** מכתב לקצין מילואים ראשי ***

תפקיד קצין מילואים ראשי, מיותר

הקמל"ר כפוף גם לשר הביטחון וגם לרמטכ"ל ולכן אין ספק שידיו כבולות. בנוסף הוא פרי המצאת מערכת הביטחון בכדי לנסות ולהשתיק את אנשי המילואים. אני שמעתי שהוא נמצא יותר בחו"ל מאשר בארץ וחוץ מזה תראו לי חוק אחד משמעותי שווה ערך שקמל"ר דחף והעביר. אז לדעתי אפשר לוותר עליו ועל שירותיו ובכסף של מישרתו על תנאיו, משרדו, סגניתו ופקידיו לרכוש אפודים קרמיים לחיילים.

ניר נגר

New member
יש משהו במה שאתה אומר, לא ראיתי

קידום במשהו מהותי מבחינתו... מעניינת אותי עמדתו בנוגע לתמיכתו בתוכנית האלוף עוזי דיין, אני אשלח אליו לתגובה את התוכנית עם שאלה האם הוא תומך בתוכניתו... נראה מה תהיה תגובתו

ניר נגר

New member
*** מכתב לקצין מילואים ראשי ***

מצורפת בזו תוכניתו של האלוף עוזי דיין לפיתרון רוב בעיות מערך המילואים. בתור הגורם המייצג את המילואימניקים באשר הם רציתי לדעת אם אתה תומך בתוכנית הנ"ל ואם לא את הסיבות לאי תמיכתך בה. יש לציין שהתוכנית הזו תפתור את בעיית המילואימניקים בכך שהם יזומנו לשירות מילואים אחת לכמה שנים, הם יתמקדו באימונים לקראת יום פקודה ולא בבט"ש, כוח האדם שימלא את תפקידם יהיה מקצועי הרבה יותר (ממילואימניקים שיורים היום כמה כדורים ונשלחים לשטחים) כמו כן, עלות גיוס של איש קבע קצר הרבה יותר זולה מעלות גיוס מילואימניק (388 ש"ח מול 444 ש"ח בהתאמה) כך שבעיית הכסף נפתרת... אשמח לדעת את עמדתך בנושא ולפרסם אותה בפורום המילואים שלנו ובאמצעי התקשורת השונים. בברכה ניר נגר חבר וועד תנועת בלת"מ מנהל פורום מילואים בתפוז

למעלה