מכתב לראש הממשלה...

ניר נגר

New member
מכתב לראש הממשלה...

מצורף בזה מכתב שנכתב בידי פורום חפש"ים ומיועד לראש הממשלה אריאל שרון תוכנו מייצג את דעת כולנו... החתימות יאספו וישלחו במרוכז לראש הממשלה. אני חתמתי עליו. אתם מוזמנים לצרף את חתימתכם. אחדותנו = כוחנו

ניר נגר

New member
מקפיץ כי זה חשוב....

אם כולנו נחתום על המכתב הזה ונראה שהנושאים בו מפריעים לנו, יקשיבו לנו.... יאללה לחתום

טמיר1

New member
חתמתי! מכתב ראוי

אם כי אני חייב להגיד לך שלי כבר נשבר ממכתבים

מעט מדי, ומאוד מאוד מאוחר מדי

אני המילואמניקית הסמויה, זאת שלא סופרים אותה, זוגתו של איש המילואים, ואם ילדיו. אני נושאת לא פחות ממנו בנטל ולדעתי אף יותר. ראיתי כבר יותר מדי מכתבים, שמעתי יותר מדי מילים ריקות, ואחרי 11 שנות מילואים אני כבר לא מאמינה לכלום
. עד שאלה שם למעלה יתעוררו ויבינו שנמאס לי, בינתיים עוד ועוד אנשים טובים וישרים, כמו בעלי היקר, זולגים החוצה ממערך המילואים. הבעיות ופתרונן ידועות וברורות לכל - מדוע ממשיכה הסחבת? נמאס לי, לא מוכנה עוד לחכות לפתרון הבעיות, לא מוכנה לשמוע עוד הבטחות ללא כיסוי. אנחנו כבר בדרך החוצה. חבל שמקבלי ההחלטות לא השכילו להפנים שללא גיבוי מאיתנו בבית, איש המילואים פשוט לא יגיע. ההשפעה של המשפחה היא גדולה מאוד ועם כל הכבוד ל"חברה' מהפלוגה", הדעה שלי יותר קובעת ויותר חשובה לו. שיהיה לכם בהצלחה אנשים טובים (נאמר ללא טיפת ציניות). הלוואי ותצליחו לשנות משהו לדור הבא. לנו זה כבר אבוד.

יש לך את כל הזכות והחובה שבעולם

לחתום. חברים אני יוצא למילואים להיות ברוז בשער.

ניר נגר

New member
בהצלחה במילואים, אם כי אני מסתייג

מהניק שלך היוצר רושם כאילו כל מיל שהולך למילואים היינו ברווז בשער. יש כאלה עם הכשרה מינימלית ולא מספקת ועל כך אנחנו צריכים למחות אך יש כאלה עם הכשרה מספקת בהחלט (כמו עבדך הנאמן לפני כמה השנים טובות כששמרתי בשער של שבי שומרון בפאתי שכם) אז הכללות אף פעם לא היו טובות לאף אחד בכל נושא. כל טוב שבת שלום איש

ניר נגר

New member
היי אישה טובה :)) צודקת לחלוטין!

גם לי יש אישה בבית...גם לי כואב לעזוב כשאני יודע איזה נטל כבד אני משאיר לה. האנשים במרומי האולימפוס חייבים להתעורר!!! למען האמת אני מרגיש שתומכים ומבינים אותנו (הכנסת אירגנה יום מילואים, פעם ראשונה מאז הקמת המדינה, קיבלנו כמה זכויות, לא בלי מאבק, אני מקבל מכתבים אחד משר הביטחון לאחר חומת מגן ואחד מהמח"ט שלי המיועדים לאישה ובו מילות תודה והערכה. זה לא מספיק!!!...אבל עדיין המלאכה רבה),אנחנו דורשים מעשים לא דיבורים וטפיחות על השכם... הנושא הזה בנפשה של המדינה!!! אבל רק בעזרתכם ובעזרת עוד מילואימניקים נוכל להזיז את העגלה. בהצלחה לכולנו אמן ואמן שבת שלום ומנוחה

לא יעזור זה ראש ממשלה שויתר

על רון ערד ושכח את כול מורשת הקרב (שלו עצמו)

ניר נגר

New member
היי איש, תחתום! אין כל קשר בין

הדברים... מדובר בנושאים שונים לגמרי... ואם צרצה אשמח להרחיב את החריעה למה

למעלה