מכתב לשניהם...

Dark Shine

New member
מכתב לשניהם...

את באה אלי כל יום בקביעות עם דמעות בעיניים, מבקשת ממני עזרה, כדי לדעת איך לגרום לכך שיעזוב אותך לנפשך. אתה לעומת זאת, בא פעם בכמה זמן, וגם דורש עזרה. כ"כ מנסה לעזור לשניכם אבל איך אני יכולה לעזור, כשאת רוצה שהוא יעזוב אותך ואתה רוצה אותה? מה אני פה בעצם? טלפון אנושי? אני חושבת שתשבו לדבר על זה, וזו הפעם המילון שאני חוזרת על זה. ניסיתי לעזור פעם,פעמיים,חמש מאות,עד שהתעצבנתם שאני לא מצליחה ושניכם רבתם איתי ועכשיו, כשבאתם שוב לבקש עזרה אני לא יודעת איך לתת לכם אותה. הסברתי פעם אחת ואני לא מתכוונת לחזור על זה. אי אפשר לעזור לכם. אתם נוראים! מקבלים רק את מה שאתם רוצים...! כל דבר שאני משתדלת להציע ולתרום מעצמי אתם סותמים לי את הפה עם צרור קללות, ושניכם ידידים מאוד חשובים לי. לא יכולה שתשחקו בי ככה. אין באפשרותי לעשות כלום. ואני מסבירה לכם את זה! למה אתם כ"כ קשיי הבנה?! מה אני כן יכולה לעשות?! אם אתם יודעים, תגידו אתם! כי להיות חברים אתם לא יכולים, היא שונאת אותך, תבין! ואם אני אומר לך את זה כך, אתה תחטיף לי כאפה שאני בחיים שלי לא חטפתי, למרות שחטפתי ממך המון! אותך אני מכירה, היינו חברים שנה, וגם לי עשית את מה שאתה עושה לה. גם אני לא אהבתי אותך למה אתה כ"כ מתעקש ?????? אוהבת אותכם ושונאת ביחד, -אור!-

ה מוזה

New member
את באמת בין ה ../images/Emo88.gif לסדן....

לא פשוט להקלע למצב שבו כל מה שאת רוצה הוא את טובת שני האנשים שאכפת לך מהם. ובמקום זה "חוטפת אש" ועל זה הרי נאמר לפני הרבה הזמן "תמיד הורגים את השליח "
את רוצה להיות חברה טובה של שני אנשים אבל המעשה החברי ביותר שתוכלי לעשות במצב הזה הוא לא להיות השליח אלא להיות חברה .. אוזן קשבת ותו לו . תני כתף, הקשיבי .. ( חסכי בעצות או במילים) לפעמים זה כל מה שחבר רוצה או צריך . ברוכה הבאה
לפורום

למעלה