מכתב ל"קשת"-מקווה מאוד שמישהו בהפקה יקרא אותו

ילדונת5

New member
מכתב ל"קשת"-מקווה מאוד שמישהו בהפקה יקרא אותו

זה לא פיייייר!!! מאז התוכנית ביום ראשון אני לא מפסיקה לחשוב על זה!! יוסי עינב ואשר לא צריכים להיות מועמדים להדחה!! אנחנו רוצים לראות את שלושתם כל שבוע!!! זה לא פייר שהדיירים הם אלה שנותנים שמות להדחה. בקצב כזה אנחנו הצופים נמצא את עצמנו יושבים מול תוכנית מאוד משעממת עם אנשים שאנחנו לא סובלים. שימו את כל הדיירים להדחה בכל שבוע ואנחנו נחליט את מי להוציא. כמה כבר אפשר לראות את רנין שרה ועושה לנו חור בראש? אשר עשה טעות כשבחר בעצמו ודפק לנו הכל. בבקשה, אל תדיחו אף אחד השבוע ותעשו סבב הדחות בשבוע הבא!! תאמינו לי שכל העם מדבר על זה שהשלישיה הזאת היא הכי מעניינת. אתמול בסוכה אצלנו זו היתה שיחת הערב!!, אף אחד לא מאמין שאחד מהאנשים האלה יילך הביתה. מה ישאר מהתוכנית? בבקשה, חישבו על זה ברצינות!!! אוהבי יוסי עינב אשר , שהם רבים ומרובים!!

0OמומיןO0

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אולי תשימי את זה בפורום של קשת

ruti

New member
זה לא ממש משנה. יוסי הוא המנצח של העונה

זה בדיוק מה ששי לא מבין וגם כל שאר דיירי הבית. הם לא מבינים שיוסי הוא הכוכב של התוכנית והם סתם נמצאים שם כדי לסלול עבורו את כל הדרך עד הגמר הגדול שאליו הוא בטוח יגיע. זה כל הקטע בתוכנית. אלה שנמצאים בבית לא מבינים מה הקהל מבין ורואה. שי קולט שהוא לא הולך לנצח ואין לו שום סיכוי בגמר, וגם ככה הוא לא צפוי להגיע לשם. אין מצב.

Jones

New member
נכון,

יוסי סומן מהתחלה. הניצחון בידיו - ודיירי הבית יאכלו את הכובע כל שבוע מחדש כאשר ינסו להדיח אותו. אוהדי שי - תתכוננו לנפילתו, בין אם בקרוב ובין אם בשלבים הסופיים...

shy6

New member
אני במקומם

הייתי זורק את המכתב לפח כבר אחרי המשפט הראשון. "זה לא פיייייר!!!" חח. אם בכל שבוע יעמידו את כולם להדחה אז כל המשחק יהרס. בכל מקרה, המכתב הזה רק יעודד אותם להמשיך בשלהם,המכתב הזה הוא כמו דלק בשבילם.הוא נשמע כמו מכתב מעריצים להפקה. הנה כמה ציטוטים: "מאז התוכנית ביום ראשון אני לא מפסיקה לחשוב על זה!!" "תאמינו לי שכל העם מדבר על זה שהשלישיה הזאת היא הכי מעניינת" "זו היתה שיחת הערב!!" הם השיגו את מה שהם רצו ואתה תמשיך לראות.חג שמח.

איזה כיף!!!!

סוף סוף אשר או עינב הולכים הבית. יוסי , שבשונה מהם אותו אני אוהב מאוד, כי בניגוד אליהם הוא לא כופה שום דבר על אף אחד, ישאר, ככה שאו אשר או עינב ילכו. לפעמים, בבית משוגעים המשוכעים הולכים לישון סוף סוף , הצוות הרפואי אומר לעצמו: "אוף, סוף סוף שקט כאן קצת". ככה אני ארגיש היום ב 23:00 וחוץ מזה, יכול להיות שלא ממש הבנת את התוכנית. לא ממש מדיחים את את כולם, רק אחד מהם. וזה אומר שנצטרך לסבול עדיין לפחות אחד או אחת ממופרעי הדת האלה. ועוד משהו: במקום לבוא בטענות ל"קשת" תבואי בטענות ליקירייך יוסי שבחר באשר, ואשר שהדיח את עצמו.

סליחה מתוקה, אין פה שום מניפולציה של ההפקה

זה משחק שאנשי הבית עצמם ללא התייעצות עם ההפקה או אף אחד אחר, בחרו בחדר של האח הגדול לשים אותם להדחה...אז מה הקשר? ...

מיקאלה1

New member
שמחה שיוסי ילך הביתה מאוד אשמח - לא מבינה

מה משעשע בו? מה מעניין בו? בן אדם טוב רגיל בלי שמץ של מיוחדות. אני מתחילה להתלהב מאיתי, איתי בחור טוב, מוכשר, חרוץ, מוצא תמיד איך להעסיק את עצמו. בן אדם חיובי מאוד. לא רב עם אף אחד, יודע לתקשר, ושי מרגיש את זה ומנסה להעיף אותו.

את רוצה להגיד לי שאת מתלהבת מאיתי???

איך אפשר? לבנאדם יש מצב רוח משתנים והוא כלכך כלכך משעמם...שאני לא מבינה למה לפעמים המצלמה מתמקדת בו ובונסה...זה פשוט שיא השיעמום....עזבי שרואים עליו שיש לו הפרעה כזו או אחרת עם כל ההתפרצויות זעם שלו...

Jones

New member
איתי בחור מסכן.

הוא לא מביא שום דבר מעניין לוילה - רק סיפורי אקרובטיקה משעממים שאף אחד לא מתעניין בהם. לא אשכח את השיחה שהיתה לו עם מיקי בתחילת התוכנית, ממש בימים הראשונים. איתי קדח למיקי על כל מיני חוויות אקרובטיקה טיפשיות שגרמו לי ולמיקי לפהק במשך שעה שלמה...

TLV GUY2

New member
פייר מאוד... אפילו מענג...

לחשוב שנפטר היום מאחד מהם עושה לי נעים בלב...

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

אוליי כדאי לפתוח לשלישייה הזאת תוכנית משלהם? אם יש להם כל כך הרבה מעריצים... נראה לי זה הפוסט הכי מצחיק עד היום בפורום

למעלה