מכתב מאביב גפן לחברי הפורום

מכתב מאביב גפן לחברי הפורום

כידוע לכם סיימתי את האלבום החדש שלי עם עופר מאירי כשותף בהפקה ובעיבודים חוץ מזה שמצאתי עוד אדם מעורער כמוני אז גם מצאתי אדם מבריק מוזיקלית, היה לי כבוד גדול לעבוד איתו ותפסתי אותו בדיוק על הגל של הפופולאריות שהוא משום מה תפס לאחרונה, בסינגל הראשון "עם הזמן" מאלבומי החדש הייתה עבודה חכמה מאוד של עופר בזה שהוא "ניקה" את השיר וקירב את השירה, בסינגל "מחר" שיוצא בשבוע הבא אז הנגיעה של עופר מורגשת ביותר, מאמר עם פירוט על עבודת האלבום מאת עופר תוכלו למצוא באתר HYPERLINK "http://www.avivarchive.co.il" www.avivarchive.co.il חוץ מזה אני מאוד אוהב את מטרופולין וזה חידוש מוצלח ומעניין בעולם המוזיקה בישראל, אני ועופר נמשיך לשתף פעולה בעתיד ונעלה סקר רציני בקרוב "מי גבר יותר שווה?" (אחרי שניצחתי בסקר "מי יותר מוכשר?") אני מאחל לכם ולעופר לקטוף את כל הפרסים האפשריים (לפני שגל האהדה התמוהה הזה נגמר..) באהבה אביב גפן

dsol

New member
גל אהדה תמוהה ?

האהדה היא לא לעופר בפרט, אלא מטרופולין בכלייות . עופר אולי גיבש את הכל ביחד, אבל כל אחד תרם את חלקו והביא את מטרופולין למה שהם וגל האהדה הוא למטרופולין בכלליות (לפי דעתי בכל מקרה). חוץ מזה, נחמד שכותבים לנו מכתבים
בהצלחה עם הדיסק החדש אביב, אני יודע שאני יקנה אותו אגבבבב בוואלה יש אפשרות לשמוע גם את "מחר" שיר קליל חמוד כזה

Rockamora

New member
נחמד לך. ../images/Emo9.gif

אביבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב סתם נו... זה היה דחף פתאומי-חולף-ארץ-ישראלי-מצוי

scoobysnax

New member
שמעתי את הסינגל החדש

הוא חביב כזה, אבל נורא מזכיר את In the sun של ג'וזף ארתור, בפזמון בעיקר.. לאדע, לא גרם לי לרצות לרוץ להגביר את הרדיו כל פעם שזה שם ולצעוק "עופר הפיק את זה! עופר הפיק את זה!!", אבל אולי זה רק אני..

למעלה