מכתב מהמעסיק

lenton

New member
מכתב מהמעסיק

שלום. מספר שאלות לגבי המסמכים הנדרשים להוכחת נסיון בעבודה: לגבי המכתב מהמעסיק - מהו התוכן הנדרש למכתב זה והאם קיים פורמט ספציפי שעל פיו צריך להיות המכתב מנוסח? האם נדרשים מסמכים נוספים בנושא נסיון בעבודה? האם כלל המסמכים הללו נדרשים עבור הפונה הראשי בלבד, או גם עבור בן\בת הזוג? שאלה נוספת: אני מועסק בארץ על ידי חברה אמריקאית בעלת סניפים בעולם, אחד מהם בקנדה. הסניף הישראלי ימשיך להעסיק אותי בקנדה לאחר המעבר ללא הגבלת זמן (פיזית אהיה ממוקם בסניף הקנדי). האם פירוט הסכמה זו במכתב מהמעסיק יכול להחשב כהצעת עבודה בקנדה לצרכי בקשת ההגירה? תודה רבה.

amirshuval

New member
אין נוסח אחיד

אבל אתה צריך להראות טייטל,מטלות עיקריות,משך תקופת העסקה,שכר,שעות עבודה.כל זה על נייר חברה רשמי.לפי מה שתארת קיימת כנראה אפשרות שתוכל להגר תוך חודשים ספורים לקנדה במקום להמתין שנים.השלוחה הקנדית של החברה צריכה להוציא הצעת עבודה שתוביל אותך להוצאת רישיון עבודה פטור מאישור מחלקת משאבי אנוש הפדראלית של קנדה(זה חייב להתבצע כintra company transferee) ,או להשגת מסמך אחר שנקרא AEO.כל אחד משני המצבים יאפשר הגירה מזורזת לקנדה.

מכתב מעסיק להוכחת ניסיון

להלן נוסח סביר, המכתב צריך להיות על נייר פירמה, ופרטי התקשרות עדכניים מצורפים של האיש החתום על המכתב, רצוי באנגלית במקור, או עם תרגום מאושר. הנני לאשר כי מר/ת _________________________עבדה עבורנו מתאריך ____________________________ועד תאריך_______________________, בתפקיד של (שם התפקיד כפי שמופיע ב NOC המתאים או בתארי המשנה ב NOC המתאים), במסגרת עבודתה/עבודתו, מילא את המטלות העיקריות הבאות: (למלא בלשון הNOC או קרוב אליה, מספר מטלות כפי שרשומות ב NOC , אין צורך בכל המטלות, חלק יספיקו), שכרו האחרון היה ________________לחודש/לשנה (לפי הברוטו ברוטו בטופס 106 או בתלושי המשכורת האחרונים. אם השכר היה נמוך או המשרה חלקית מאד אפשר לנסות "לשכוח" לצרף את הנתון האחרון, אולי לא יבקשו. העובד מילא את תפקידו לשביעות רצוננו המלאה. בברכה, שם ברור של החותם, חתימה ותפקיד. יש לצרף כרטיס ביקור עדכני או פתק עם פרטי התקשרות עדכניים של החותם. מניסיון של חברנו ישוע, כדאי להכין את החותם שעלולים להתקשר מהשגרירות, וצריך שהוא יהיה מאד ברור ויעמוד מאחורי הכתוב בבטחון מלא. כדאי שיהיו מכתבים כאלה לשני בני הזוג, וצריך שהתאריכים יתאימו לכתוב בדו"ח הביטוח הלאומי על ההסטוריה התעסוקתית. לא כדאי להתחיל למלא את הטפסים להגירה בלי המסמך הזה עבור שני בני הזוג.

lenton

New member
מושבניק ואמיר תודה רבה על תשובותיכם המועילות!

ruth1983

New member
עונה עד כמה שיכולה

לגבי השאלה השנייה משאירה למומחים אבל הייתי בודקת מול השגרירות לעניין השאלה הראשונה אין מכתב סטנדרטי כשאנחנו הכנו את שלנו הישתמשנו בתאורים שיש ב noc לעניין המקצועות שלנו כן צריך להציג את המכתבים של שני בני הזוג יבקשו ממכם בשגרירות בת"א להציג טופס תקופות עבודה מביטוח לאומי הייתי מציעה ליבדוק מראש כי הטופס מעודכן עד התפקיד האחרון כי בד"כ הוא לא וזה לוקח חודש לעדכן

למעלה